RE: اطلاع رسانی و راهنما برای خرید انواع سخت افزار
نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
نقل قول:
ارسالی توسط 801210990
با سلام
لطفا جواب من رو بدين (منو نپيچونيد--كارم گيره)
من ميخواستم با -450-400 تومان يك مادر بورد /cpu/ram/كارت گرافيك/كيس/بگيرم
شما چي پيشنهاد ميكنيد
من با اين سيستم بازي خيلي توپ نمي خوام انجام بدم((كار هاي دانشجويي).در آينده قابل ارتقا باشه و Matlab روش ران بشه)
راستي به نظر شما بهتره كيس و پاور رو جدا بگيرم يا نه؟
راستي ميگن گارانتي هاي معتبر احتمال تقلبي بودن اجناس را كاهش ميدهند؟
پس گارانتي معتبر هر كدوم را (لطفا) بگيد؟
راستي هارد هم دارم و ترجيح ميدم AMD باشه
متشكرم
خب این سیستم پیشنهادی بنده است :
CPU : AMD Athlon 3500+ AM2 Socket : 100 T
M.B : Asus M2N4-SLI (nForce 4 SLI Chipset) : 135 T
RAM : KingSton 1GB 533MHz DDRII , Dual Channel (512MBx2) : 100 T
VGA : XFX GeForce 6500 : 75 T
Case : Green : 40 T
در مورد پاور هم بگم که اگه یه کیس خوب بگیری نیازی به پاور جداگانه نیست ... خودت یه کیس خوب گرین حدود 40-45 تومن میتونی پیدا کنی ...
چون گارانتی ها هم برات مهمه برات مینویسم :
ایسوز : آلبالو کامپیوتر
ای ام دی :آلبالو کامپیوتر
کینگستون : ایمانتک
ایکس اف ایکس :سازگار ارقام
--------------------------------
در کل با توجه به اینکه نمیخواهید بازیهای خفن انجام بدید فکر میکنم که سیستم خوبی باشه ...
ممنون - مهراد
ببین این سیستم بسیار عالیه و من تشکر می کنم از دوست عزیزم مهراد جان ...
دوست عزیز با توجه به کاری که شما داری وبا توجه با شناختی که من Matlab دارم بهترین کیس اینه که :
Asus M2N4-SLI (nForce 4 SLI Chipset) : 135 T
CPU AMD 3600+ X2 AM2 : 127T
RAM : KingSton 1GB 533MHz DDRII , Dual Channel (512MBx2) : 98.500T
VGA : EX-Byte 6500 PCI-E:60T
Case Porsche 450W : 35 T
Case Green : 40T
باتشکر شهریار
راستی اگه بخوایند می تونید از فروشگاه شهر سخت افزار بخرین!
با سیستم بالا که شهریار جان ارائه دادند هم موافقم ... اون هم سیستم خوبیه ...
که از ویژگیهای خوبش دو هسته ای بودنش هست ... واقعا این CPU معرفی شده در بالا نسبت به قیمتش خیلی خوبه ... معرفیش هم در صفحات قبل گذاشتم ...
ممنونم - مهراد
شهریار جان مطمئنی که این مادربرد P5B Deluxe از رمهای با باس 1066 پشتیبانی میکنه ؟
من که باز شک دارم ... ضمنا این مادربرد که باز CrossFire هستش ... جالب نیست ...
ضمنا بگم که این P965-DQ6 حالا توی چند تا بنچ مارک بد عمل کرده شما هم اونها رو گذاشتی ؟!!!
ولی محض اطلاع این بنچ مارکها رو هم یه نیگاه بنداز :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این هم چندتای دیگه از hardwareZone :
سلام
ممنون از راهنمايي شما آقاي مهراد و آقاي شهريار عزيز.
در مورد مادربرد، بنچ ماركهاي جالبي بود. اميدوارم در ادامه بحث بتوانم مادربرد بهتر را انتخاب كنم.البته با توجه به اينكه مادربرد سيستم خونه گيگابايته و در سركارم ايسوسه(هر دو قديمي و با CPU 1.8 هستند)، به نظرم ايسوس بهتره. ولي حرفهاي آقا مهراد خيلي مرددم كرده و نياز به راهنمايي بيشتري دارم.
در مورد هارد 250 وسترن و مكستور فرقشون در بافر 8 و 16 آنها است كه مرا در انتخاب دچار ترديد مي كنه ولي از صداي بالاي هارد هم اصلاً خوشم نمي آيد. لطفاً بيشتر راهنمايي كنيد.
من هم مادربورد ايسوس پيشنهاد مي كنم...و براي Core Dou فقط P5N32 SLi Se Deluxe...از P5B و P965-DQ6 بهتر جواب ميده...
در مورد هارد هم مكستور نگيييييير...وسترن بهترينه...اگه بدترين هارد وسترن رو بگيري از بهترين هارد مكستور هم سر تره...!!!صداي مكستور اونقدر زياد نيست ولي خيلي اعصاب كنه...
نقل قول:
ارسالی توسط safety
سلام
در مورد مادربرد، بنچ ماركهاي جالبي بود. اميدوارم در ادامه بحث بتوانم مادربرد بهتر را انتخاب كنم.البته با توجه به اينكه مادربرد سيستم خونه گيگابايته و در سركارم ايسوسه(هر دو قديمي و با CPU 1.8 هستند)، به نظرم ايسوس بهتره. ولي حرفهاي آقا مهراد خيلي مرددم كرده و نياز به راهنمايي بيشتري دارم.
در مورد هارد 250 وسترن و مكستور فرقشون در بافر 8 و 16 آنها است كه مرا در انتخاب دچار ترديد مي كنه ولي از صداي بالاي هارد هم اصلاً خوشم نمي آيد. لطفاً بيشتر راهنمايي كنيد.
سلام عزیز ...
من نظرم روی همین GA-P965-DQ6 هستش ...
البته تا زمانیکه یه مدل معرفی کنید تا واقعا از این مدل گیگا هم بهتر باشه ...
ضمنا safety جان ... نمیشه که محصولات قدیم یه کمپانی رو با محصولات جدیدش مقایسه کرد (موردی که شما اشاره کرده اید ) ...
خب هر کمپانی محصول خوب داره محصول بد هم داره ... ولی به نظرم این P965-DQ6 جزء بهترینهای گیگا هستش
من نمیگم که ایسوز بده ... هر کدوم از اینا کاربرد به خصوص خودشون رو دارند اما در کل فعلا برای شما گیگا رو پیشنهاد میکنم ...
این هم یه بنچ مارک دیگه که در این تست P965 DQ6 واقعا خوب کار کرده و اختلاف زیادی با سایر رقبا داره :
در مورد هارد هم بگم که به نظرم بافر کمتر نسبت به صدای بیشتر ارجحیت داشته باشه ... این طور نیست ؟
عزیزم ، بافر 8 مگ هم کم نیست هااااا ...
ولی اگه باز نمیخوای بگو تا یه هارد دیگه برات بذارم ...
ممنون - مهراد
نقل قول:
ارسالی توسط safety
سلام
خوبی عزیزم؟
خواهش می کنم...
ببین من خودم هم مکستور را دیدم هم وسترن .... مکستور خیلی بهتره! در ضمنا به غیر از صدا چیز های دیگه ای هم هست که در مورده هارد مهمه که اکثرا بهش توجه نمی کنند ...
من اینجا میگم :
مثلا خیلی از هارد ها در پرتیشن بندی مشکل دارند ! و همه ی نرم افزار توانایی پارتیشن بندی اون ها را ندارند که وسترن هم در بعضی نرم افزار ها همین طوره ! ولی مکستور خیر!
2- هارد یکی از بیشترین جاهایی که داغ میشه و اکثر برای اون فنی تحویه نشده ! و میشه گفت حتی بیشتر از رم و سی پی یو این داغی در سرعت تاثیر داره مثلا شما تاثیرش را می تونید در موقعی که 20 دقیقه از کامپیوتر کار می کشید ببینید ....
باز هم مکستور بهتره !
باتشکر شهریار:23:
نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
شهریار جان مطمئنی که این مادربرد P5B Deluxe از رمهای با باس 1066 پشتیبانی میکنه ؟
من که باز شک دارم ... ضمنا این مادربرد که باز CrossFire هستش ... جالب نیست ...
ضمنا بگم که این P965-DQ6 حالا توی چند تا بنچ مارک بد عمل کرده شما هم اونها رو گذاشتی ؟!!!
ولی محض اطلاع این بنچ مارکها رو هم یه نیگاه بنداز :
عزیزم شک داری ساپورت می کنه !؟!؟ بیا اینجا را ببین که کینگ استون گفته این دو تا با هم قدرت بسیار خوبی را دارند :
http://www.kingston.com/press/2006/memory/06b.asp
لازم به ذکر است که این مادربورد همه ی 1066 را ها را ساپورت نمیکنه ! بلکه این رم بسیار فوق العاده که احتمالا توی همین هفته معرفی ای در سایت در موردش می کنم به صورت معمول به وصرت اورکلاک 1066 هست !!! و هیچ مشکلی نداره! :83:
باتشکر شهریار