باشه تا پنجشنبه صبر کن...
Printable View
باشه تا پنجشنبه صبر کن...
سلام دوستان ...
حالا تا پنجشنبه که امیرحسین جان این معرفیها رو اماده کنه من یه دونه میذارم تا این تاپیک خاک نخوره ...
================================================== =====
بررسی پردازنده Intel Core 2 Duo E6300
این پردازنده جزء خانواده پردازنده های Conroe می باشد که کوچکترین عضو گروه Core 2 Duo نیز هست .
از ویژگی های این پردازنده میتوان به فرکانس 1.86GHz اشاره کرد . ضمن اینکه این CPU از سوکت LGA775 و دو هسته بهره می برد.
2 مگابایت کش سطح دوم (L2 Cache ) نیز از خصوصیات این پردازنده قوی است ...
در زیر خصوصیات کامل این CPU را مشاهده میکنید :
نام محصول : Intel Core 2 Duo E6300
سوکت : LGA775
فرکانس : 1.86GHz
اف اس بی : 1GHz
دو هسته ای : بـلـه
تکنولوژی ساخت : 65 نانومتری
ال 2 کش : 2 مگابایت
64 بیتی : بله
این هم از عکس پردازنده E6300 :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قیمتش هم حدودا 230-240 هزار تومان هستش ...
سلام ... همانطور که در اون تاپیک گفتم این جا جوابتون رو میدم :نقل قول:
ارسالی توسط safety
سی پی یو عالیه ...
در مورد مادربرد باید بگم که به نظر من اگه شما P5N32 SLI Deluxe رو بردارید بهتره ... چون اون یکی مادربرد یعنی P5W DH Deluxe خیلی جالب نیست ... چرا که از CrossFire پشتیبانی میکنه و در کشورما امروزه کمتر کسی میاد از این تکنولوژی استفاده کنه ... بنابراین پیشنهاد من P5N32 SLI Deluxe هستش ...
اما اگه بخوای من در کل یه مادربرد برای Core 2 Duo ها پیشنهاد بدم ، نظرم روی GigaByte GA-P965-DQ6 که اگه از اون دوتا مادربرد بهتر نباشه بدتر نیست ...
گرافیکتون بد نیست ولی میتونه بهتر بشه ... شما بودجه نهاییتون رو برای خرید سیستم بگید تا راهنمایی کاملتری بشید ...
رمتون هم میتونید از برندهای بهتری استفاده کنید ... مثل Corsair یا کینگستون ... (بودجه رو بگید)
هاردتون هم پیشنهاد نمیکنم مکستور بگیرید ... چون میترسم از صداش کر بشید !!!
پیشنهاد من وسترن هستش ...
ODDتون هم خوبه ...
مودمتون خیلی سرش جنجاله ... ولی من با گارانتی مهرگان ماشین آسیا همین مودم رو دارم و راضیم ...
پاورتون هم خوبه ... ولی به نظرم دیگه دیگه 730 وات خیلی تخیلیه ... در حد همین 650 وات هم کافیه ...
-----------------
برای راهنمایی بیشتر حتما بودجه تون رو بگید تا راهنمایی کاملتر و بهترین بشید ...
ممنون - مهراد
سلام
آقا مهراد ممنون از راهنمايي شما.
1.بودجه حدود 1 تومان در نظر گرفته بودم اما كمي بالاتر هم مشكلي نيست.
2. لطفاً زمان مناسب براي خريد از الان تا بهمن هم كه قيمتها تا حدي افت كرده باشد هم بگوئيد.
3.همكاران من معتقدند كه مادربرد ايسوس از گيگابايت بهتره. لطفاً در مورد تفاوت مادر برد پيشنهادي GigaByte GA-P965-DQ6كمي توضيح بدهيد.
از صرف وقت و راهنمايي كه مي كنيد متشكرم.
عزیزم خوبی؟نقل قول:
ارسالی توسط safety
چه طوری؟
ببین این تا بهمن صبر کنی عین اشتباه!
تو دم کریسمس بخر چون اون وقت واقعا قیمت ها پایین تر از همیشه هست! دم عید خودمون قیمت های بالاترین هستند پس این از وقتش...
در مورد سیستم هم باید بگم که رمت را کاملا اشتباه برداشتی چون شما با این سیستم بهتره که یک رم با باس 1066 بردارین یا حد اقل 800 کینگ استون یا کرسیر ...
رم کینگ استون 1066 512 hyper X می تونید بردارین که قیمتش : 265 تومن هست و بسیار قویه و یا رم کرسیر :
Corsair-DDRII - 1GB PC1066 (2x512MB) : 298000 Toman
که دومیه بیشتر می ارزه ... به نظر من این رم ها خیلی عالیند و با قیمت شما جور در میاند ولی اگه پایین تر هم بخوایند می تونید OCZ بردارین که :
OCZ Platinum XTC - Dual Channel 1GB DDR2-512MB PC800
165 تومن هست و خیلی قویه ... من این ها پیشنهاد می کنم و مادربورد Asus P5N32-Sli Deluxe چون اون مادربوردی که مهراد گفت خیلی خوبه ولی رم 1066 را ساپورت نمی کنه ...
مسوله دوم اینکه بله باید SLI باشه کراس فایر کاربردی پیدا نمی کنه ! شما این طور که پیش می ره بیشتر نویدیا پشنهاد میشهو بهتره پس کراس فایر نیازی نیست...
سی پی یو هم خوبه قیمتش هم ماله 3 هفته پیشش را دارم که ماله خودمونه : 375 تومن هست با سه سال گارانتی الماس!
هارد هم هارد خوبی ... قیمتش هم ماله 3 هفته پیش : 75 تومن بوده که احتمالا ارزون تره..
بقیه چیز ها هم خوبه ...
باتشکر
سوالی بود بگین..
موفق باشین
شهریار
خب این سیستم پیشنهادی بنده است :نقل قول:
ارسالی توسط 801210990
CPU : AMD Athlon 3500+ AM2 Socket : 100 T
M.B : Asus M2N4-SLI (nForce 4 SLI Chipset) : 135 T
RAM : KingSton 1GB 533MHz DDRII , Dual Channel (512MBx2) : 100 T
VGA : XFX GeForce 6500 : 75 T
Case : Green : 40 T
در مورد پاور هم بگم که اگه یه کیس خوب بگیری نیازی به پاور جداگانه نیست ... خودت یه کیس خوب گرین حدود 40-45 تومن میتونی پیدا کنی ...
چون گارانتی ها هم برات مهمه برات مینویسم :
ایسوز : آلبالو کامپیوتر
ای ام دی :آلبالو کامپیوتر
کینگستون : ایمانتک
ایکس اف ایکس :سازگار ارقام
--------------------------------
در کل با توجه به اینکه نمیخواهید بازیهای خفن انجام بدید فکر میکنم که سیستم خوبی باشه ...
ممنون - مهراد
شهریار جان مگه مین P5N32 SLI Deluxe رم با باس 1066 رو ساپورت میکنه ؟!!!نقل قول:
ارسالی توسط Shahryar_NEO
فکر میکنم که اشتباه میکنی ...
چون این مادربرد حتی باس 800 هم ساپورت نمیکنه عزیز ...
آخرش همون 667 مگاهرتز هستش ...
باورت نمیشه ؟ بیا این هم ازلینک :
http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=745&l1=3&l2=11&l3 =227
safety جان :
با بودجه یک میلیون پیشنهادم اینه :
CPU : Intel Core 2 Duo E6600 : 375 T
M.B : GigaByte GA-P965-DQ6 : 240 T (اون پایین دربارش توضیح دادم)
RAM : OCZ Platinum XTC 1GB DDR2 , Dual Channel (512x2) 800MHz :165 T
VGA : XFX GeForce 7600 GS 256MB : 135 T
HDD : Western Digital 250 GB , SATA2 (8MB Buffer) 3Gb/s : 80 T
اینها حدودا میشه 990-995 تومن ...
با توجه به اینکه گفتی یه خورده بیشتر هم میتونی خرج کنی بقیه اش رو بذار پای سایر قطعات (دی وی دی رایتر و ... )
مودمت هم اگه با گارانتی مهرگان باشه خوبه ... البته توقع نداشته باش کالرآیدیش کار کنه ... ولی از لحاظ کیفیت خوبه ... خودم از همین دارم راضیم ...
---------------------------
این هم یه سری توضیحات پیرامون مادربرد P965-DQ6
خب چیپستش که معلومه : P965 INTEL
تا اف اس بی 1066 مگاهرتز رو ساپورت میکنه ... در آینده هم اگه بایوس رو آپدیت کنید اف اس بی 1333 مگاهرتز رو هم ساپورت میکنه و در آینده میتونید از پردازنده هایی که با این باس کار میکنند استفاده کنید ...
چیپ پل جنوبیش هم اینه :Intel ICH8R
اگه باز هم اطلاعات خواستی اینجا لینک مستقیمش هستش :
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductI D=2295&ProductName=GA-965P-DQ6
عزیزم بله حرف من استباه بود !!!!نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
البته از این که مادربورد عالی و با امکاناتیه که حرفی درش نیست!
ولی بله را ساپورت1066 نمی کنه ! ببین مهراد من نظرم چند تاست که اصلا نظر خوبی نسبت به گیگابایت ندارم ! البته این مدل یکسری خصوصیات خوب داره مثل اورکلاک شدن بسیار قوی و .... که سایت هارد ور زن (www.hardwarezone.com) به صورت کامل توضیح داده .... ولی توی همین سایت ریویو چند تا مادربورد دیگه را دیدم که بیشتر توجهم را جلب کرد : مثلا مادربورد Asus P5B Deluxe wi-fi edition هست که من چند تا از بنچ مارک هاش را می گذارم که رم دی دی آر 2 با باس 800 را ساپورت می کنه:
این هم لینک کامل ریویو :
http://hardwarezone.com/articles/print.php?cid=6&id=203 بعد نیست به اینجا هم برین :
http://www.firingsquad.com/print_article.asp?current_section=Hardware&fs_arti cle_id=1967
ولی !@!!!!!!!
با توجه به بنچ مارک های بالا من پیشنهاد نهایی خودم را می دم :
Asus P5B Deluxe Edition
چرا ؟!
چون این مادربورد حتی رم کینگ استون 1066 Hyper X را هم ساپورت می کنه!!!! در ضمن توی بنچ مارک ها هم تقریبا به اختلاف کم از Gigagyte p965-dq6 جلو تره ! ئ این مادربورد امکانات ایسوس را هم داره ایسوس در مادربورد های سری ALIFe خودش امکانات بسیار جالبی داره ...
پس شک نکن قیمتش هم نیم دونم دقیق ولی حدوده 230 تومن باید باشه!!!
بقیه ی کیس هم اینایی که مهراد گفته بود عالیه این طوری شما می تونی یا رم 1066 کینگ را بگیری یا همین OCZ پس ایسوس را فراموش نکن !
باتشکر شهریار