bill geits (22-01-10), faridhitman (21-01-10), reza76622201 (23-01-10), ripek (23-01-10), ViViD (21-01-10)
همین که گفتن بهترین پیشنهاده
cpu ضعیفه ! از all in one بزن بزار رو cpu
مادر برد بهترم میتونی بگیری
دوستان نیاز دیدم چند تا مورد رو گوش زد کنم
همه ی ما اینجا هستیم تا به هم کمک و با هم تبادل اطلاعات کنیم
چیز که نباید فراموش کنیم اینکه ما اینجا همه با دوست هستیم و به نوعی برادر یا خواهر
اگر کسی چیزی رو میگه و دیگری خلاف اون حرف رو میزنه سه حالت داره یا هر دو درست میگویند یا یکی اشتباه میکند یا هر دو اشتباه میکنن که در هر سه حالت با یکم تحقیق این مورد ها رفع میشود به شرطی که هر دو شخص انتقاد پذیر باشن و اگر زمانی خدایی ناکرده اشتباه کردن این مورد رو قبول کنن و جبهه نگیرند
این رو بدونید اگر کسی به اشتباه خودش پی ببره و در پی رفعش یک قدم هم برداره همین قدم ها باعث میشه پیشرفت کنه
در آخر هم امیدوارم همچین مواردی رو دیگه شاهد نباشیم
با آرزوی موفقیت برای یکا یک شما
امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bill geits (22-01-10), faridhitman (21-01-10), reza76622201 (23-01-10), ripek (23-01-10), ViViD (21-01-10)
کاربر شهرسختافزار
من چون این سیستم رو برای بازی میخوام به پردازنده ی انچنانی احتیاج ندارم !! واسه ی همین بیشتر بودجمو گذاشتم واسه کارت گرافیک !!
|
|
کاربر شهرسختافزار
ميشه لطف کنيد شما در کليه قطعات برندهايي مثال بزنيد که هم کيفيت خوب دارند و هم گارانتي خوب دارند و هم در سايتهاي معتبر جهاني به عنوان برند مطرح ازش نام برده شده باشه و بنده اصلا از اونا نامي نياوردم!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا از اين مهمتر اينکه من از شما و دوستاني که از شما تشکر کردند مي خوام که به جاي گرفتن ايراد بيان و مشاوره بدن. نه اينکه يه گوشه بشينن و فقط ايراد بگيرن(به جز آقا نيما که گاهي مشاوره ميدن).
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (23-01-10)
کاربر شهرسختافزار
شما بايد گرافيکتون رو از سري ATI Radeon HD5xxx تهيه کنيد. حال اينکه سيسمتون بر پايه اينتل يا AMD باشه هر دوش توي همين تاپيک معرفي شده. هر دوشم خوبه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faridhitman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تصميم با خودتونه.
سوالي بود در خدمتم.
faridhitman (23-01-10), ripek (23-01-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدآقا رضا ما که آخر نفهمیدیم چی شد بالاخره این سیستمهای amd رو پیشنهاد نمیدین یا میدین ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر پیشنهاد نمیدین که مشکلش رو بفرمائید و اگر هم خوبه پس چرا اول فرمودید پیشنهاد نمیدین ؟
faridhitman (23-01-10), ripek (23-01-10)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولا لطفا جمع نبنديد. اگر براتون نکته مبهمي هست از طرف خودتون بپرسيد و عبارت ما رو بکار نبريد .
ثانيا شما اول سوال صفحه قبل بنده رو جواب بديد تا پاسخ اونو بگيريد. بعدش سوال بعديتون رو مطرح کنيد.
اينجوري گيج نميشيد. ضمنا براتونم پيغام خصوصي گذاشتم و مايل بودم که با شما چت کنم(مي خواستم يه سري مسائل حل بشه). آيا مايل هستيد؟
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 23-01-10 انجام شده است
سیستم خوبیه.اما با چنتا تغییر کوچیک بهتر میشه!!!!
cpu:AMD Athlon II X4 630
motherboard:asus
ripek (23-01-10)
سلام.سیستم خوبیه اما با چندتا تغییر بهترم میشه!!!
cpu:ADM Athlon II X4 630
Motherboard:Asus M4A78T-E
RAM:GEIL 2*2GB 1333 CL-9
PSU:GREEN 685W
مانیتوری که میخوای بگیری(LG)خوبه.اما قیمتش با گارانتی مادیران 260هستش!!!!
ripek (23-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
منظور دوستمون از مانيتور LG با گارانتي ماديران فکر کنم مدل W2261VP باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط khalakh0b برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (24-01-10)
W2261VP مونیتور خوبیه . رم geil نگیرید بهتر هست .
faridhitman (24-01-10), reza76622201 (24-01-10), ripek (24-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks