پاسخ: *مشاوره برای خرید سیستم *لطفا نظرتونو راجع به این سیستم بدین*
دوستان نیاز دیدم چند تا مورد رو گوش زد کنم
همه ی ما اینجا هستیم تا به هم کمک و با هم تبادل اطلاعات کنیم
چیز که نباید فراموش کنیم اینکه ما اینجا همه با دوست هستیم و به نوعی برادر یا خواهر
اگر کسی چیزی رو میگه و دیگری خلاف اون حرف رو میزنه سه حالت داره یا هر دو درست میگویند یا یکی اشتباه میکند یا هر دو اشتباه میکنن که در هر سه حالت با یکم تحقیق این مورد ها رفع میشود به شرطی که هر دو شخص انتقاد پذیر باشن و اگر زمانی خدایی ناکرده اشتباه کردن این مورد رو قبول کنن و جبهه نگیرند
این رو بدونید اگر کسی به اشتباه خودش پی ببره و در پی رفعش یک قدم هم برداره همین قدم ها باعث میشه پیشرفت کنه
در آخر هم امیدوارم همچین مواردی رو دیگه شاهد نباشیم
با آرزوی موفقیت برای یکا یک شما
امیر :1. (35):
من چون این سیستم رو برای بازی میخوام به پردازنده ی انچنانی احتیاج ندارم !! واسه ی همین بیشتر بودجمو گذاشتم واسه کارت گرافیک !!
نقل قول:
کسی خواستار بر هم زدن آرامش فروم نیست با توجه به اینکه اینجا خانه دوم همه ما هست:great:
مطالبی که شما می نویسید عموماً بر پایه یک برند یک محصول و حالت بیشتر تبلیغاتی گرفته به خودش
این رو خیلی از دوستان متوجه شده اند
امید به اینکه این مشکل رو بتونید برطرف کنید :give_rose:
ميشه لطف کنيد شما در کليه قطعات برندهايي مثال بزنيد که هم کيفيت خوب دارند و هم گارانتي خوب دارند و هم در سايتهاي معتبر جهاني به عنوان برند مطرح ازش نام برده شده باشه و بنده اصلا از اونا نامي نياوردم!؟
ضمنا از اين مهمتر اينکه من از شما و دوستاني که از شما تشکر کردند مي خوام که به جاي گرفتن ايراد بيان و مشاوره بدن. نه اينکه يه گوشه بشينن و فقط ايراد بگيرن(به جز آقا نيما که گاهي مشاوره ميدن).
:11():
نقل قول:
من چون این سیستم رو برای بازی میخوام به پردازنده ی انچنانی احتیاج ندارم !! واسه ی همین بیشتر بودجمو گذاشتم واسه کارت گرافیک !!
شما بايد گرافيکتون رو از سري ATI Radeon HD5xxx تهيه کنيد. حال اينکه سيسمتون بر پايه اينتل يا AMD باشه هر دوش توي همين تاپيک معرفي شده. هر دوشم خوبه.
تصميم با خودتونه.
سوالي بود در خدمتم.
نقل قول:
اگر مي خواين سيستم ببنديد پيبشنهاد نمي کنم اينو ببنديد. اما اگر اينو خريديد و چاره اي نداريد خوبه عزيز.
سوالي بود در خدمتم.
نقل قول:
شما بايد گرافيکتون رو از سري ATI Radeon HD5xxx تهيه کنيد. حال اينکه سيسمتون بر پايه اينتل يا AMD باشه هر دوش توي همين تاپيک معرفي شده. هر دوشم خوبه.
تصميم با خودتونه.
سوالي بود در خدمتم.
آقا رضا ما که آخر نفهمیدیم چی شد بالاخره این سیستمهای amd رو پیشنهاد نمیدین یا میدین ؟
اگر پیشنهاد نمیدین که مشکلش رو بفرمائید و اگر هم خوبه پس چرا اول فرمودید پیشنهاد نمیدین ؟
نقل قول:
آقا رضا ما که آخر نفهمیدیم چی شد بالاخره این سیستمهای amd رو پیشنهاد نمیدین یا میدین ؟
اگر پیشنهاد نمیدین که مشکلش رو بفرمائید و اگر هم خوبه پس چرا اول فرمودید پیشنهاد نمیدین ؟
اولا لطفا جمع نبنديد. اگر براتون نکته مبهمي هست از طرف خودتون بپرسيد و عبارت ما رو بکار نبريد .
ثانيا شما اول سوال صفحه قبل بنده رو جواب بديد تا پاسخ اونو بگيريد. بعدش سوال بعديتون رو مطرح کنيد.
اينجوري گيج نميشيد. ضمنا براتونم پيغام خصوصي گذاشتم و مايل بودم که با شما چت کنم(مي خواستم يه سري مسائل حل بشه). آيا مايل هستيد؟
سیستم خوبیه.اما با چنتا تغییر کوچیک بهتر میشه!!!!
cpu:AMD Athlon II X4 630
motherboard:asus
سلام.سیستم خوبیه اما با چندتا تغییر بهترم میشه!!!
cpu:ADM Athlon II X4 630
Motherboard:Asus M4A78T-E
RAM:GEIL 2*2GB 1333 CL-9
PSU:GREEN 685W
مانیتوری که میخوای بگیری(LG)خوبه.اما قیمتش با گارانتی مادیران 260هستش!!!!
نقل قول:
سلام.سیستم خوبیه اما با چندتا تغییر بهترم میشه!!!
cpu:ADM Athlon II X4 630
Motherboard:Asus M4A78T-E
RAM:GEIL 2*2GB 1333 CL-9
PSU:GREEN 685W
مانیتوری که میخوای بگیری(LG)خوبه.اما قیمتش با گارانتی مادیران 260هستش!!!!
منظور دوستمون از مانيتور LG با گارانتي ماديران فکر کنم مدل W2261VP باشه.
W2261VP مونیتور خوبیه . رم geil نگیرید بهتر هست .