پاسخ: *مشاوره برای خرید سیستم *لطفا نظرتونو راجع به این سیستم بدین*
نقل قول:
اقا رضا نظرتونو راجع به این تاپیکی که میگم بدین :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این کار خوبه یا نه ؟
اگر مي خواين سيستم ببنديد پيبشنهاد نمي کنم اينو ببنديد. اما اگر اينو خريديد و چاره اي نداريد خوبه عزيز.
سوالي بود در خدمتم.
نقل قول:
سلام
متاسفانه شما تست عملی نکردید در غیر اینصورت حتما میدیدید که کرایسیس وارهد در شرایط برابر ( 4890 -ddr2 1066 - asrock a770de+ و رزولیشن 1680*1050 در حالت پرفورمنس ) برای پردازندههای زیر این نتایج رو میده
sempron 140 58.82
athlon ii 240 105.75
phenom ii 550 126.07
سلام عزيز. نيما جان دليلي نداره بخوام به سري آمار که شما همين جوري ميديد و اسمشو مي زاريد تست عمل بپذيرم. هيچ دليلي هم نداره که بخوايم واسه فهميدن اين موضوع انواع کانفيک سيستمها رو ببنديم و در شرايط مختلف تست کنيم. سايتهاي معتبر هستند که تستشون به مراتب از تست User هاي معمولي بهتره و قابل استناد.(البته تست شما رو رد نمي کنم اما هرگز قابل استناد نيست.) پس لطفا لينک معتبر از سايتهاي معتبر ارائه بديد.
بازيهاي که بار زيادي روي پردازنده دارن خيلي خيلي کم و در اقليت هستند و 90٪ بازيها بنا به هماهنگي بين شرکتهاي توليد کننده گيم و VGA ( اين يه آمار نظري و حدودي هست) اگر VGA قوي باشه و پردازنده حتي يه چهارهسته اي معمولي هم باشه بازي با بهترينکيفيت اجرا ميشه.
نقل قول:
دلیل اینه که nvidia با موتور physx داره سعی میکنه که cpu رو در بازیها کاملا بی تاثیر کنه ( batman arkham ) ولی این موتور تا به امروز اونطور که باید در تولید کنندههای گیم جا نیافتاده و بازیهای کمی با این موتور فیزیک تولید میشن
عزيز دليل اصلي ساخت PhysX اين نيست. PhysX يه تکنولوژي که Nvidia بکمک اون تونسته تصاوير طبيعي تر و زنده تري خلق کنه(البته در بازيهاي که اين تکنولوژي رو ساپورت کنن) . اگه مي خواين لينکشو تقديم کنم؟
نقل قول:
رضا جان
شما اول اون سیستم عجیب غریب بالا رو پیشنهاد میدین بعد میگین پردازنده مهم نیست بعد هم اصرار میکنید که حتما دوستمون i5 بگیره
حالا بهت بگم پست قٍل میدی ناراحت میشی
اگر پردازنده مهم نیست چرا تو پست اول اون پردازنده q9300 رو به قیمت 180 هزار تومن پیشنهاد دادین و یدونه e5300 به قیمت 66 تومن پیشنهاد ندادین
اگر cpu مهمه و دوستمون حتما باید i5 بگیره پس چرا تو پست اول همونو معرفی نکردید
یه مین و cpu برای پلت فرم i5 یه رقمی حدود 400 تومن در میاد که تقریبت نصف بودجه دوستمون (برای کیس) رو میگیره شما برای اینکه این دوستمون و ما از سر در گمی در بیایم یه سیستم کامل بچین رو این پلت فورم که از بودجه دوستمون بیشتر نشه و باعث خنده هم نباشه
من که از این مدل پستای شما گیج میشم ، لطفا یه توضیح بدین که این ۳ پست رو چجوری باید به هم ربط داد
.wysiwyg { BACKGROUND: #ecebe6; FONT: 8pt Tahoma; COLOR: #000000 } P { MARGIN: 0px } .inlineimg { VERTICAL-ALIGN: middle }
(نيما جان. ا.ولا لطفا جو سازي نکن(بهم ميگي پست .... ميدي واينجور حرفهاي نامربوط
اگر روند تاپيک رو دنبال کردي و نتيجه نگرفتي بپرسي برات توضيح ميدم. ااول ايشون پيشنهاد خواستن و بنده پيشنهادمو دادم اما بعدش گفتن مي خوان پول بيشتر بزارن و از سري اينتل کور آي خريد کنند که بنده اون پيشنهاد رو دادم. البته آينده از آن کور آي خواهد بود. ضمنا ايشون اگر والي براشون پيش بياد يا گيج بشن خودشون سوال مي کنن. شما اگر سوالي داريد خودتون مستقيم از بنده بپرسيد. لطفا بجاي جو سازي بحث سازنده کنيد و از بيان مطالبي مثل باعث خنده و پست .... و اين جور حرفهاي نامربوط در پستها خودداري کنيد. والا مثل هميشه پستتون رو گزارش مي کنم به مديريت تا اونا بهش رسيدگي کنن
بحث دوستانه گرچه عقايد يکي نباشه به مراتب سازنده تر از جوش آوردن و حرفهاي نامربوط زدنه.
موفق باشيد :11():
نقل قول:
اگر مي خواين سيستم ببنديد پيبشنهاد نمي کنم اينو ببنديد. اما اگر اينو خريديد و چاره اي نداريد خوبه عزيز.
سوالي بود در خدمتم.
نه هنوز سیستم قابل تغییر هستش
مشکل این سیستمها رو بفرمائید تا هم دوستمون روشن بشن ، هم بنده و هم دوستان دیگه که از این سیستمهای اینجوری بهشون قالب کردم
نقل قول:
نه هنوز سیستم قابل تغییر هستش
مشکل این سیستمها رو بفرمائید تا هم دوستمون روشن بشن ، هم بنده و هم دوستان دیگه که از این سیستمهای اینجوری بهشون قالب کردم
عزيز. من نمي دونم اينو کجا نوشتم(البته يادمه که نوشتم) . اما بخاطر فرمايش شما 3 مرتبه در تمام اين 4 صفحه تاپيک سرچ کردم. چيزي نديدم. لطف مي کنيد آدرس دقيق اونو(لينکشرو) بديد؟
اینجا یک فروم هست . شما تو هر تاپیکی دارید باعث مشکل میشید . این کار باعث میشه بحث از موضوع اصلی خارج بشه . اگر نظر کسی رو قبول ندارید گفتگو کنید ولی با لجبازی مشکلی حل نمیشه . کلا هر صحبت با دلیل و مدرک باشه همه دوستان میپذیرند احتیاج به نقل قول و ...
نداره رعایت کنید . چون دوستمون میخواد به نتیجه کامل برسه . سیستم پیشنهادی خودتون رو معرفی کنید این دوستمون هستند که در آخر تصمیم میگیرند
نقل قول:
اینجا یک فروم هست . شما تو هر تاپیکی دارید باعث مشکل میشید .
لطفا نظر کلي نديد. اين از يک مدير کارکشته مثل شما بعيده. ضمنا بنده هر جا احساس کنم که مشاوره دادن صحيح نباشه و باعث اجحاف در حق مراجعه کنندگان بشه بي رودرباسي اونو درستش مي کنم.(شايدم اشتباه کنم اما بايد بحث منطقي و درست پيش بره خيلي اوقات هم شده که اشتباهمو پذيرفتم(چرا اينارو نمي بينيد؟!).
لطفا اينقدر کم لطفي نکن بهادر جان. من مدتهاست دارم توي فرومي که شما جزء مديريتش هستيد مشاوره مي دم و در گذشته گاها هم فقط خودم تنها و يکه اين بار رو به دوش مي کشيدم. اين حرف از شما بعيده.
نقل قول:
اگر نظر کسی رو قبول ندارید گفتگو کنید ولی با لجبازی مشکلی حل نمیشه . کلا هر صحبت با دلیل و مدرک باشه همه دوستان میپذیرند احتیاج به نقل قول و ...
برخي دوستان مدرک و منطق هم براشون بياريد فايده اي نداره. اما اين دليل نميشه که سکوت کنيم و مراجعه کننده متضرر بشه.
نقل قول:
چون دوستمون میخواد به نتیجه کامل برسه . سیستم پیشنهادی خودتون رو معرفی کنید این دوستمون هستند که در آخر تصمیم میگیرند
همين بحثها و منظقها باعث ميشه که مراجعه کننده بتونه تصميم بگيره. والا يه مشت نوشته خام با چند مدل نظر از ديد يه مراجعه کننده غيرمتخصص چندان لطفي نداره و فقط گيجش مي کنه.
با تقديم احترام.
:11():
منظور من کاملا شما نیستید ولی تو چندین تاپیک مختلف درگیری لفظی و تایپی شما و کاربران دیگر باعث تغییر موضوع تاپیک شده است . با کمی دقت و حوصله و حفظ آرامش بهترین نتیجه رو میگیرید . حتما لازم نیست دیگران با عقیده ما موافق باشند .
من هم اميدوار که ساير دوستان به جاي جبهه گيري و بهم زدن آرامش فروم اونم به دليل اينکه صرفا مطالب درج شده در پستها با عقايدشون جور نباشه آرامش سايت رو بهم نزنن. هيچوقت نبايد از بحث کردن فرار کرد و يا زود عصبي شد.
اما اگر شما هم توي تاپيکهايي که مي فرمائبد دقت کنيد مي بينيد که اين بنده نبودم که اول از کوره در رفتم.
نقل قول:
من هم اميدوار که ساير دوستان به جاي جبهه گيري و بهم زدن آرامش فروم اونم به دليل اينکه صرفا مطالب درج شده در پستها با عقايدشون جور نباشه آرامش سايت رو بهم نزنن. هيچوقت نبايد از بحث کردن فرار کرد و يا زود عصبي شد.
اما اگر شما هم توي تاپيکهايي که مي فرمائبد دقت کنيد مي بينيد که اين بنده نبودم که اول از کوره در رفتم.
کسی خواستار بر هم زدن آرامش فروم نیست با توجه به اینکه اینجا خانه دوم همه ما هست:great:
مطالبی که شما می نویسید عموماً بر پایه یک برند یک محصول و حالت بیشتر تبلیغاتی گرفته به خودش
این رو خیلی از دوستان متوجه شده اند
امید به اینکه این مشکل رو بتونید برطرف کنید :give_rose: