اولا فکر کنم این قدر اینجا پست داده باشم که شما بدونید من فرق کنتراست و رزولوشن و می دونم و اگر اونجا زدم کنتراست با توجه به زدن اون اعداد که دقیقا مربوط روزلوشن بعد اون می فهمیدی یه اشتباه ساده است چون موقع تایپ کردن دقیقا به چیزی که می نویسم دقت نمی کنم به کلمات اگر با دید ملا لغتی پست رو نمی خواندید و فقط برای ایراد گرفتن راجع به تایپ p جای B می دید که من کلا به اشتباه مانتور 20500 مقایسه کردم نه 22500 برای همین هم گفتم حدود 20 هزار تومان ارزان تر و فول HD نیست اون وقت دیگه کافی بود به جا مچ گیری بگید دوست عزیر ما داریم 22500 رو می گیم شما داری درباره 20500 حرف می زنی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در باره RGB هم منظور پشتیانی این مانتور از سیگنال های آنالوگ و دیجیتال با هم نه قرمز و سبز و ابی بودن پیکسل ها در صورتیکه مانتور های سامسونگ فقط از سیگنال آنالوگ پشتیبانی می کنه.
در باره کنتراست مانتور LED نمی دونم از کجا این اغراق رو فهمیدید در صورتی که شاید تنها برتری LED به LCD همین کنتراست بالا و مصرف کمترش اگر هم 2000000 اغراق باشه به همان نسبت اعداد 1:50000 ها اغراق که همشون هم زدن این کنتراست واقعی نیست و کنتراست واقعی همه اینها 1:1000 و هر برند با تکنولوژی که استفاده می کنه سعی می کنه این مقدار رو با روش های زیاد کنه که هیچ کدوم جزء ذات تکنولوژی LCD نیست و به خاطر همین هم که نمی شد این مقدار واقعی رو تغییر داد پنل های LED وارد بازار شد چون از این لحاظ محدودیت LCD رو نداشت .
در مورد پاور هم من که تو پست اول هم گفتم خودم این پاور تست نکردم اما چیزی که دیدم خیلی خوشم امد حالا با توجه به این این پاور های این برند تازه وارد بازار ایران شده حداقل من یکی نیدیم نمی دونم شما از کجا می دونید به گرد پای اونها هم نمی رسه ممونکس حداقل توی بازار رم که اسم بدی نیست Cooler Master 600W که تقریا قیمت نزدیک 120 یا 115 هزار تومان داره گرین 585 وات هم که نزدیک 90 هزار تومان قیمت داره حالا چطور این پاور 600 وات با قیمت 84000 تومان اگر P/P رو در نظر بگیرید چطور می تونه پاور بدی باشه من نمی دونم مگه اینکه شما بگید من این پاور رو بستم و چیز خیلی بی خودی و الا از لحاظ قیمت که از او دو تا برند ارزان تر گارانتی بدی هم نداره.
درباره پورت HDMI هم من خودم گفتم باید مقایسه کنه کسی که می خواد استفاده کنه ببین به دردش می خوره یا نه این مانتور خروجی هدفون داره پس وقتی از کابل HDMI استفاده کنید برای مانتور می تونید خروجی صدا هم از مانیتور بگیرید این یک کاربرد حالا چه قد کاربردی برای مصرف کننده بستگی به آدمش داره شاید بخواد از این مانیتور برای کنسول بازی هم استفاده کنه یا اصلا به پلیر وصل کنه بالاخره همه این ها امکاناتی که اگر مصرف کننده مصرف داشته باشه می تونه استفاده کنه.

Bookmarks