میتونید gigabyte h97-d3h بگیرید . دو اسلات pcie دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SANBOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونید gigabyte h97-d3h بگیرید . دو اسلات pcie دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SANBOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (11-01-15)
|
سلام
من این ویندوز را دانلود کردم و قصد دارم که کافی نتم را با این روش راه اندازی کنم !
ولی یک مشکل دارم و اون هم تجربه تقریبا صفرم با ویندوز سرور 2008 سرویس پک دو است !
من چند سوال دارم که اگه بتونید جوابم رو بدید ممنون میشم
1- من میخواهم کاری کنم که یوزر هام فقط بتونند اون پوشه ای که من انتخاب میکنم رو به صورت درایو ببینند و نتوانند وارد بقیه درایو ها بشند حتی درایو c
2- من میخواهم کار برها رو محدود کنم که هیچ تنظیماتی رو نتوانند انجام بدهند ( تنظیمات سیستمی )
3- من میخواهم کاربر ها را از نظر اینترنتی مدیریت کنم یعنی وقتی کسی پای کامپیوتر میشینه باید بفهمه که چند مگ مصرف کرده و چند دقیقه کار کرده و هزینش چند شده و بعد از اتمام کارش من هم بتونم این اعداد رو بفهمم تا ازش بتونم پول بگیرم.
ممنون میشم راهنماییم کنید
- - - Updated - - -
سلام
من این ویندوز را دانلود کردم و قصد دارم که کافی نتم را با این روش راه اندازی کنم !
ولی یک مشکل دارم و اون هم تجربه تقریبا صفرم با ویندوز سرور 2008 سرویس پک دو است !
من چند سوال دارم که اگه بتونید جوابم رو بدید ممنون میشم
1- من میخواهم کاری کنم که یوزر هام فقط بتونند اون پوشه ای که من انتخاب میکنم رو به صورت درایو ببینند و نتوانند وارد بقیه درایو ها بشند حتی درایو c
2- من میخواهم کار برها رو محدود کنم که هیچ تنظیماتی رو نتوانند انجام بدهند ( تنظیمات سیستمی )
3- من میخواهم کاربر ها را از نظر اینترنتی مدیریت کنم یعنی وقتی کسی پای کامپیوتر میشینه باید بفهمه که چند مگ مصرف کرده و چند دقیقه کار کرده و هزینش چند شده و بعد از اتمام کارش من هم بتونم این اعداد رو بفهمم تا ازش بتونم پول بگیرم.
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SANBOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای این بخش از کارتون می تونید (یا به عبارتی بهتر باید) از نرم افزارهای مدیریت کافی نت استفاده کنید برای مدیریت کاربرها که یک مقدار سرچ بزنید نرم افزارهای نسبتاً متنوعی هم وجود داره .
برای اینکه کاربر نتونه تغییری اعمال کنه بهترین روشی که اکثراً استفاده میشه در کافی نت ها و اینجور مکان های عمومی نصب Deep Freeze هست .
آخرین ویرایش توسط Reza Eshraghi در تاریخ 09-01-15 انجام شده است
M3RS4D 50062 (09-01-15), mehrdad_ab (09-01-15)
کسی نیست کمک کنه !
باید وایستین تا اقا نیما بیاد بهتون راهنمایی کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
ببخشید من اشتباه کردم این مادر بورد جای 3تا گرافیک داره
من منظورم نمونه ای مثل این مادر برد باشه به این مشخصات و ارزانتر ( سوکت پاور داشته باشه )
ممنون
|
سوکت پاور فکر کنم همین مدل ازراک داره . البته انچنان هم مزیت نیست . این طرح یکسری مزایا داره و یکسری معایببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SANBOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر خیلی تاکید دارید باید از کابل رایزر برای این مادربرد ازراک استفاده کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fernaspe (12-01-15), mehrdad_ab (12-01-15)
سلام
این مادر بورد رو فقط به خاطر اینکه چند تا اسلت گرافیک داره و اسلت های گرافیک هم پاور جدا داره و میتوانند جریان هایی که گرافیک میکشد را مستقیم از سوکت میکشه و فشار به مادربرد نمیاره
ایا مدل های دیگه که پاور vga ندارند فشار به مادربرد میاره ؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی اگر من یک مادر برد ساده تر با امکانات کمتر بگیرم و فقط جای چند اسلت گرافیک دارشته باشد میتونم از هر گرافیک استفاده کنم بدون هیچ مشکلی ؟
بله . اولش برای خودم هم جالب بود چون من تاینی کلاینت رو میشناختم و این میشه اتصال مستقیم و این خیلی خوبه ! انشالله چند روز دیگه راهش میندازمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks