پاسخ: بلاتکلیفی در سیستم کافی نت
باید وایستین تا اقا نیما بیاد بهتون راهنمایی کنه:great:
نقل قول:
سلام
من این ویندوز را دانلود کردم و قصد دارم که کافی نتم را با این روش راه اندازی کنم !
ولی یک مشکل دارم و اون هم تجربه تقریبا صفرم با ویندوز سرور 2008 سرویس پک دو است !
من چند سوال دارم که اگه بتونید جوابم رو بدید ممنون میشم
1- من میخواهم کاری کنم که یوزر هام فقط بتونند اون پوشه ای که من انتخاب میکنم رو به صورت درایو ببینند و نتوانند وارد بقیه درایو ها بشند حتی درایو c
2- من میخواهم کار برها رو محدود کنم که هیچ تنظیماتی رو نتوانند انجام بدهند ( تنظیمات سیستمی )
3- من میخواهم کاربر ها را از نظر اینترنتی مدیریت کنم یعنی وقتی کسی پای کامپیوتر میشینه باید بفهمه که چند مگ مصرف کرده و چند دقیقه کار کرده و هزینش چند شده و بعد از اتمام کارش من هم بتونم این اعداد رو بفهمم تا ازش بتونم پول بگیرم.
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
برای این بخش از کارتون می تونید (یا به عبارتی بهتر باید) از نرم افزارهای مدیریت کافی نت استفاده کنید برای مدیریت کاربرها که یک مقدار سرچ بزنید نرم افزارهای نسبتاً متنوعی هم وجود داره .
برای اینکه کاربر نتونه تغییری اعمال کنه بهترین روشی که اکثراً استفاده میشه در کافی نت ها و اینجور مکان های عمومی نصب Deep Freeze هست .
نقل قول:
سلام
با توجه به صحبت تلفنی که با هم انجام دادیم لیست قطعات پیشنهادیم این هستش
asrock z87 killer ~570
intel i5-4440 ~620
power green 430 ~140
sapphire 5450 x2 ~190
2x4gb crucial 1600 ~250
dvd liteon ~50
hdd seagate 1tb ~185
case ~80
با این سیستم میتونید 7 تا کلاینت را کانفیک کنید و در آینده هم با افزایش یک گرافیک کارت ارزان به 9 سیستم برسانید یا با تعویض گرافیک کارتها ، پردازنده و رم تا 21 کلاینت را پشتیبانی کنید
در مورد مانیتور هم 19 شرکتی فکر کنم زیر 300 تومن قیمت داشته باشه
کیبرد و ماوس هم فکر میکنم از حدود 40-50 شروع بشه به بالا
در کل 6 تا سیستم را با رقمی حدود 4200 میتونید جمع کنید
سلام دوستان
من یه خورده مشکل بهم زدم!
من میخواهم روی این مادر بورد دو تا گرافیک نصب کنم ولی یه دونه جای اسلت بیشتر نداره! میشه راهنمایی کنید که چکار کنم ؟
و اصلا این مادر بورد را فقط به خاطر داشتن سوکت پاور اضافه در قسمت vga انتخاب کرده ایم. اگر امکانش باشد مادر بردی که این قابلیت را داشته باشد به من معرفی کنید
متشکرم
نقل قول:
سلام دوستان
من یه خورده مشکل بهم زدم!
من میخواهم روی این مادر بورد دو تا گرافیک نصب کنم ولی یه دونه جای اسلت بیشتر نداره! میشه راهنمایی کنید که چکار کنم ؟
و اصلا این مادر بورد را فقط به خاطر داشتن سوکت پاور اضافه در قسمت vga انتخاب کرده ایم. اگر امکانش باشد مادر بردی که این قابلیت را داشته باشد به من معرفی کنید
متشکرم
میتونید gigabyte h97-d3h بگیرید . دو اسلات pcie دارد .
سلام
ببخشید من اشتباه کردم این مادر بورد جای 3تا گرافیک داره
من منظورم نمونه ای مثل این مادر برد باشه به این مشخصات و ارزانتر ( سوکت پاور داشته باشه )
ممنون
نقل قول:
سلام
ببخشید من اشتباه کردم این مادر بورد جای 3تا گرافیک داره
من منظورم نمونه ای مثل این مادر برد باشه به این مشخصات و ارزانتر ( سوکت پاور داشته باشه )
ممنون
سوکت پاور فکر کنم همین مدل ازراک داره . البته انچنان هم مزیت نیست . این طرح یکسری مزایا داره و یکسری معایب
اگر خیلی تاکید دارید باید از کابل رایزر برای این مادربرد ازراک استفاده کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
این مادر بورد رو فقط به خاطر اینکه چند تا اسلت گرافیک داره و اسلت های گرافیک هم پاور جدا داره و میتوانند جریان هایی که گرافیک میکشد را مستقیم از سوکت میکشه و فشار به مادربرد نمیاره
ایا مدل های دیگه که پاور vga ندارند فشار به مادربرد میاره ؟
خیر . چون گرافیک تغذیه اش توسط برق pcie در صورت لزوم تامین میشه .پس فشاری به برد نمیاد .
نقل قول:
شما برای کانفیگ 5 تا سیستم اصلا نیاز به هیچ سخت افزاری ندارید
یه راه بسیار ارزان قیمت وجود دارد و اونم استفاده از
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] است
شما یه سیستم ترجیحا با ssd کانفیگ میکنید (مثلا یه i5 یا i7 ) بعد این سرور را روی ویندوز سرور اجرا میکنید بعد به تعداد مورد نیاز کیبرد و موس و مانیتور به کیس متصل میکنید و استفاده میکنید (به همین سادگی :1. (35):)
برای 5 سیستم شما علاوه بر خروجیهای مادربرد به 1 یا 2 گرافیک کارت هم نیاز پیدا میکنید به همین دلیل مادربردی انتخاب کنید که سوکت pci-e لازم را داشته باشه مانند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با این روش با کمترین هزینه میتونید به بهترین شکل سیستمهای کافینتتون را کانفیگ کنید
گوگل کنید کلی مطلب در این خصوص دستگیرتون میشه
يعني با اين روش به جاي اينكه 6 تا كيس با گرافيك بالا داشته باشيم فقط يك كيس قوي داريم و موس و كيبرد ها را بهش وصل ميكينيم؟
خيلي جالبه
نقل قول:
خیر . چون گرافیک تغذیه اش توسط برق pcie در صورت لزوم تامین میشه .پس فشاری به برد نمیاد .
سلام
یعنی اگر من یک مادر برد ساده تر با امکانات کمتر بگیرم و فقط جای چند اسلت گرافیک دارشته باشد میتونم از هر گرافیک استفاده کنم بدون هیچ مشکلی ؟
نقل قول:
يعني با اين روش به جاي اينكه 6 تا كيس با گرافيك بالا داشته باشيم فقط يك كيس قوي داريم و موس و كيبرد ها را بهش وصل ميكينيم؟
خيلي جالبه
بله . اولش برای خودم هم جالب بود چون من تاینی کلاینت رو میشناختم و این میشه اتصال مستقیم و این خیلی خوبه ! انشالله چند روز دیگه راهش میندازم