راهش بنداز و تجربیاتت را با دوستان در میان بگذار ان شاالله موفق باشی
کاربر شهرسختافزار
راهش بنداز و تجربیاتت را با دوستان در میان بگذار ان شاالله موفق باشی
sfk123 (14-01-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ان شاا... کافینتت که راه افتاد به جای شیرینیش مراحل کارت رو (کامل با عکس و...) بزار شاید مشکل گشای خیلی ها بشه تو این بحران اشتغال.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید خودم هم یه کافینت بزنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (14-01-15)
کاربر شهرسختافزار
من درست متوجه شدم؟ یک کیس قوی میبندیم و بهش چندین موس و کیبورد وصل میکنیم؟
یعنی با یک کیس چند تا سیستم میتونند جداگانه بازی کنند برای خودشون؟
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SANBOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواب ما رو ندادید !
چون من تجربه خاصی ندارم
ممنون
بله دوست عزیز این امکان هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
اگه منظورتون این سوال هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SANBOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SANBOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SANBOR (22-01-15)
کاربر شهرسختافزار
از نظر Power مشکلی بهم نمیزنه مادر برد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و یا در اثر روشن بودن مداوم نیم سوز نمیشه ؟
M3RS4D 50062 (21-01-15)
|
|
در مورد پاور با حسابگر گرین حساب کنید بعد 20% توان بیشتر بخر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SANBOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی اگه زد مثلا پاور 700 وات برای شما خوبه . شما یه پاور 850 تهیه کن که در طی سالیان استفاده مداوم که از توان پاور کم میشه این 20% با اون توانی که از پاور به علت اصطلاک و کار کرد از بین میره , جبران بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SANBOR (23-01-15)
اگر قصد خرید یک سیستم سرور دارید که با روش نیما جان کار کنید . سعی کنید مادربرد رویک مادربرد مثلا از سری بلک ادیشن گیگابایت بگیرید .
مثل
GIGABYTE Z97-UD3H-BK
M3RS4D 50062 (21-01-15), SANBOR (22-01-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام
ممنون از پاسختون
دلیلش رو میشه اعلام کنید که چرا این مادر برد را پیشنهاد میدهید ؟
این سیستم در اصل سرویس دهنده هست . اگر کوچکترین مشکلی برای این سیستم پیش بیاد کارتون میخوابه . باز میل خودتون هست .ولی گاهی صرفه جویی تبعات بعدی دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SANBOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (21-01-15), SANBOR (22-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks