سلام.Ram 4*256 King Stone DDR2 533 : 4*27T
برای رم دو تا KingSton 512MB DDRII - 533MHz بهتره ...
یعنی به جای چهار تا 256 دو تا 512 بهتره ... چون در آینده اگر خواستند ارتقاء بدند مشکل اسلات نداشته باشند ...
سپاس
Administrator
سلام.Ram 4*256 King Stone DDR2 533 : 4*27T
برای رم دو تا KingSton 512MB DDRII - 533MHz بهتره ...
یعنی به جای چهار تا 256 دو تا 512 بهتره ... چون در آینده اگر خواستند ارتقاء بدند مشکل اسلات نداشته باشند ...
سپاس
|
|
कभी हार
درسته اما به نظر من دوال چنل بودن 4 رم بهره تا ارتقاع برای بعد چراکه رم کینگ استون اصل وقتی بخوای بفروشی همون قیمت نوس هست و مشتری هم براش زیاده ! ( اگه کسی خواست بفروشه من براش ظرف یک روز میفروشم!)
قربانت شهریار
کاربر شهرسختافزار
آقا شهريار عزيز
نه، من تعصب روي مارك خاصي ندارم ولي ميخوام يه سيستم خوب با كارايي خوبي باشه.
راستي DVD هم نميخوام (يعني رايتر و رام دارم)
حالا بدون dvd سيستم بالا چه تغييري ميكنه؟
راستي خودم هم ميتونم اين سيستم رو جمع كنم؟
يه مقدار در مورد 4 تا رم اگه توضيح بدين ممنون
Administrator
با اجازه شهریار جان . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 801210990
عزیز جان , این به شما بستگی داره که آیا مثلا هاردتون رو هم می خواهید عوض کنید یا نه؟ اگر مایلید که هاردتون رو هم عوض کنید بگید تا با پول DVD RW یه هارد خوب براتون معرفی کنم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود شما هم میتونید این قطعات رو جور کنید ... چرا که خواستن توانستنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی یه چیزی رو هیچ وقت فراموش نکنید : اینکه هرگز به حرف فروشنده ها گوش ندید ... البته نه همه فروشنده ها ، ولی در کل اینو مد نظر داشته باشید که اونا اکثراً منافع خودشون رو ترجیح میدند تا منافع شما ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد رم هم بنده متوجه نشدم شما دقیقا چه اطلاعاتی از 4 عدد رم میخواید ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
کاربر شهرسختافزار
سلام ---آقا شهريار عزيز---
از اينكه وقتتون رو به من اختصاص مي دين ممنون
من نتونستم M2N4-E رو پيدا كنم از طرف ديگه آيا توان كيس پورشه آنقدر هست كه جوابگو باشه؟
راستي 7600و126MB مد نظرتون بود يا نه؟
ممنون
कभी हार
عزیزم سلام خوبی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 801210990
ببین عزیزم من منظورم از 7600 ، 7600GS 256MB هست !
در مورد مادربورد هم اگه نتونستین من می تونم براتون جورش کنم یا اگه تهران هستین می تونم با پیک براتون بفرستم واگه در شهرستان هستید حداکثر تا 72 ساعت ...
من این مادربورد را بیشتر از همه پیشنهاد میدم چون چیپست اولترا داره و مادربورد خوبی هست ...
در مورد 4 تا رم هم من فکر کنم میگین چرا بله ؟ ببینید برای اینکه همزمان شما می تونید از 4 تا منبع استفاده کنید جای 2 تا و سرعت دسترسی بیشتر هست و دوال چنل هم با هم میشند 2 تا 2 تا ...
برای مثال : شما 2 تا منبع آب با دارین با حجم 512 لیتر :20: اینطوری زودتر پر میشه یه استخر یا با 4 تا منبع 256 لیتری ؟
اگه باز هم متوجه نشدین بگین تا بازم بیشتر توضیح بدم...
قربانت شهریار:26:
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام سلام سلام
خوبید همتون؟
خیلی دلم واستون تنگولاسیون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا من بازم کار دارم مزاحم شدم
شرمنده
یه سیستم با همه وسایل اصلی (بدون پرینتر و اسکنر و ...) می خوام حدود 500 در بیاد
کاربردشم واسه یه بچه 7 - 8 ساله هست
فعالیتش هم جز بازی چیزی نیست
فقط بشه بعد از 3- 4 سال ارتقاع دادش ( اما نه اینکه مثلا بشه بعدا سی پی یو 4 هسته ای گذاشت روش و این حرفا . در حد اینکه بشه بعدا کارت گرافیک یا رمشو افزایش داد )
و مانیتورش هم فلت معمولی باشه . به نظرم مجیک گرین خوبه نه؟
خوب بسم الله
بگید چی بگیرم واسش
پس همه وسایل رو از ریز و درشت بگید چی بگیرم
راستی
قیمت هر کدوم رو جدا بدید یه دنیا ممنون میشم
مرسی از همه
कभी हार
سلام خوبی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin_goodboy
چون برای ارتقاع میخوای مهمترین مادربورد هست پس من این را پیشنهاد میدم :
CPU INTEL PEntium D 915 : 120T
MainBord Asus P5B : 150T
Ram 4*256 DDR2 533 : 4*27T
Graphic Asus-MSI-XFX 7600GS 256Mb : 130T
Case Porsche : 35T
Combo Asus : 35T
Modem Zoltrix Smart Spilit : 17T
Hard Maxtor 80 Gig SATA-2 : 52T=
این قیمتش بیشتر از اینی میشه که شما میخوای برای همین اگه خواستی بیا و رم را نصفش کن و 2 تا 256 بنداز و سی پی یو را بکن 2.8 LGA فول که 70 تومنه حدودا اون وقت درست میشه ...
اما اگه تونستی همین را بگیر...
قربانت شهریار:26:
کاربر شهرسختافزار
مرسی عزیزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
خیلی از لطفت ممنونم
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یه مشکل داشتم اگه کسی می تونه کمکم کنه ممنون میشم
من تقریبا یک ماه پیش سیستمم رو ارتقا دادم .
مشخصات سیستم قبلی اینا بود :
1. mainboard : giga 8ir2003
2. کارت گرافیک : radeon 7500ati 64
3. cpu : 2 intel
4. ram : 512 DDR
که من سه تای اول رو عوض کردم به شرح زیر
1. MAINBOARD : ALBATRON
2.CPU : 3 AMB SEMPRON
3. کارت گرافیک : G FORC FX5200 ( به این اسم خریدم ...) ولی در قسمت اطلاعات سیستم GFORC 6200 LE می نویسه !!!
بعد از ارتقا سیستم ، سرعت عملکرد سیستم خیلی کند شده . این نکته هم باید بگم که RAM همون قبلی است و عوض نشده ... حالا می خوام بدونم که اگه یه RAM DDR2 بگیرم کنار این RAM 512 قرار بدم مشکل حل میشه یا نه؟؟
در کل نظرتون چیه ؟؟؟ مشکل اصلی سیستم از کجاست؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks