MoBiN.R (13-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
خب اینم مشخصه !بعضی از ویروس های Autorun خودشون قسمت Folder Optionو دستکاری میکنن تا دیده نشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی Folder Option رو تنظیم میکنی و فایل های سیستمی نمایش داده نمیشند معلومه که سیستم ویروس گرفته ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اکثر آنتی ویروس ها الان فایل Autorun.inf رو پاک می کنند و تو ویندوز 7 هم کلا" AutoRun غیر فعال شده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من قبلا یه فایلی داشتم که خودش همه ی Autorun.inf هارو پاک میکردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MoBiN.R (13-09-09)
مدیر بازنشسته
من آنتی ویروسم Eset Smart Security هست که هر روز آپدیته .. درضمن من هیچ تغییری رو سیستم ندیدم .. یعنی هیچ فایل مشکوکی یا خراب کاری ای ندیدم که بشه گفت ویروسی شده .. تمامی فلش دیسک ها هم قبل از استفاده اسکن میشن و بوسیله داس فایل های اون کپی می شوند بعد اجرا میشن .. در ضمن فایل های EXE هم هیچ مشکلی ندارن ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید دوستان من کاربری نیستم که 2 روز کامپیوتر گرفته باشم دیگه فکر کنم این کارارو یه کاربر مبتدی هم بلد باشه ..هیچ فایل AutoRun ای وجود نداره . حتی توی داسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدجوابم همون جواب قبلیه ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
ببخشید دوستان من کاربری نیستم که 2 روز کامپیوتر گرفته باشم دیگه فکر کنم این کارارو یه کاربر مبتدی هم بلد باشه ..هیچ فایل AutoRun ای وجود نداره . حتی توی داس
پس ویروس هم نداری !
به نظرم برو سراغ ویندوز 7 همراه با Visual Studio 10 ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر بازنشسته
ویندوز 7 که فعلا نسخه اصلی و کامل نیومده و همه با کرک و پچ میتونی ازشون استفاده کنی .. تازه باید بشینم هرچی درایور دارم بشینم بگردم مخصوص ویندوز 7 پیدا کنم ( اینم از دردسراش - دست کمی از لینوکس نداره ) .. Visual Studio 10 هم که فعلا بتا هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks