پاسخ: مشکل هنگ کردن Explorer.exe در لود ویندوز
نقل قول:
بعضی از ویروس های Autorun خودشون قسمت Folder Optionو دستکاری میکنن تا دیده نشن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خب اینم مشخصه !
وقتی Folder Option رو تنظیم میکنی و فایل های سیستمی نمایش داده نمیشند معلومه که سیستم ویروس گرفته ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
من قبلا یه فایلی داشتم که خودش همه ی Autorun.inf هارو پاک میکرد
اکثر آنتی ویروس ها الان فایل Autorun.inf رو پاک می کنند و تو ویندوز 7 هم کلا" AutoRun غیر فعال شده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سلام :
ببخشید می شه بپرسم آنتی ویروس شما چیه ؟
من قبلا که تو علاالدین مغازه داشتم ، اکثر سیستم های بچه ها همین مشکل رو داشت ...
اکترا هم فقط از کامپیوتر فقط نصب نرم افزار و آهنگ ریختن رو گوشی رو بلد بودند ...
من هم سیستمم دچار همین مشکل شد ...
یادم هست اون زمان که هنوز NOD نبود فقط پاندا می تونست این ویروس رو از بین ببره ...
ویروس هم روی فایل های EXE می شست و بسرعت ویندوز رو خراب می کرد ...
روز دوم که سیستم رو روشن می کردی با این مشکل بر می خوردی !!
شما حتما با دو یا سه تا آنتی ویروس کامل چک کن ...
بهتره بری تو سایت آنتی ویروس ایمن یک آنتی ویروس برای دانلود وجود داره که خیلی ویورس های
ناشناخته رو پیدا می کنه ... البته چون نسخه رایگان هست نمی تونه ویروس ها رو از بین ببرد ...
شما احتمالا ویروس تو درایو های دیگت هم نشسته و همین که روی درایو کلیک می کنی ویروس
دوباره اجرا میشه و شروع به تخریب ویندوز می کنه !:1. (26):
من آنتی ویروسم Eset Smart Security هست که هر روز آپدیته .. درضمن من هیچ تغییری رو سیستم ندیدم .. یعنی هیچ فایل مشکوکی یا خراب کاری ای ندیدم که بشه گفت ویروسی شده .. تمامی فلش دیسک ها هم قبل از استفاده اسکن میشن و بوسیله داس فایل های اون کپی می شوند بعد اجرا میشن .. در ضمن فایل های EXE هم هیچ مشکلی ندارن ..
نقل قول:
خب چک کردن این که ویروس داره کار راحتی هست !
در Folder Option>View گزینه Show Hidden File and Folders رو انتخاب کن و هم چنین تیک گزینه Hide Protected operating System رو بردار !
اگر تو درایو ها فایل Autorun.inf وجود داشت که محتواش فایل خاصی رو باز می کنه، قطعا سیستم ویروس داره
موفق باشید ...
ببخشید دوستان من کاربری نیستم که 2 روز کامپیوتر گرفته باشم دیگه فکر کنم این کارارو یه کاربر مبتدی هم بلد باشه ..هیچ فایل AutoRun ای وجود نداره . حتی توی داس
نقل قول:
بعضی از ویروس های Autorun خودشون قسمت Folder Optionو دستکاری میکنن تا دیده نشن:1. (26):
من قبلا یه فایلی داشتم که خودش همه ی Autorun.inf هارو پاک میکرد:1. (27):
البته امکانش هست که مشکل از رجیستری ویندوز باشه
نقل قول:
خب اینم مشخصه !
وقتی Folder Option رو تنظیم میکنی و فایل های سیستمی نمایش داده نمیشند معلومه که سیستم ویروس گرفته !
اکثر آنتی ویروس ها الان فایل Autorun.inf رو پاک می کنند و تو ویندوز 7 هم کلا" AutoRun غیر فعال شده !
جوابم همون جواب قبلیه ..
نقل قول:
ببخشید دوستان من کاربری نیستم که 2 روز کامپیوتر گرفته باشم دیگه فکر کنم این کارارو یه کاربر مبتدی هم بلد باشه ..هیچ فایل AutoRun ای وجود نداره . حتی توی داس
پس ویروس هم نداری !
به نظرم برو سراغ ویندوز 7 همراه با Visual Studio 10 ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
پس ویروس هم نداری !
به نظرم برو سراغ ویندوز 7 همراه با Visual Studio 10 !
ویندوز 7 که فعلا نسخه اصلی و کامل نیومده و همه با کرک و پچ میتونی ازشون استفاده کنی .. تازه باید بشینم هرچی درایور دارم بشینم بگردم مخصوص ویندوز 7 پیدا کنم ( اینم از دردسراش - دست کمی از لینوکس نداره ) .. Visual Studio 10 هم که فعلا بتا هست
salam man windows taze zadam vagti mikham ye kari bokonam cpu 100% mishe system sangin mishe ellatesh chiye?
tu tesk manager iexplorer 98% cpu ro kar mindaze.merc:cry: