سیستم ویروس نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر بازنشسته
سلام دوستان .. راستش من خیلی وقته هربار ویندوز عوض میکنم بعد از یه مدت وقتی ویندوز میخواد بالا بیاد و صفحه Desktop رو نشون بده Explorer.exe در حالت هنگ کردست .. و باید از طریق Task Manager پروسس Explorer.exe رو End Task کرد و مثلا 2 دقیقه صبر کرد تا همچی درست بشه و آیکون های دسکتاپ نشون داده بشن .. و یا بعد از بالا اومدن ویندوز باید 5 دقیقه صبر کرد تا برنامه ها و مثلا آیکون ارتباط اینترنت کار کنند ... این مشکل از چیه ؟ با ویندوز عوض کردنم بعد از یه مدت دوباره همینطور میشه .. چندین CD ویندوز رو هم امتحان کردم .. روی سیستم های دیگه هم امتحان کردم بعضی موارد این مشکل هست ..
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
مدیر بازنشسته
نه ویروسی نیست .. من آنتی ویروسم هر روز آپدیته ..
Mobin Ranjbar
MoBiN.R (08-09-09)
مدیر بازنشسته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه آقا من SQL Server هم نداشتم همین مشکل بود .. دلفی رو نمیدونم ..
Mobin Ranjbar
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
™Ali (08-09-09), D J V A H I D (13-09-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
مطمئنا شما یک نرم افزار در قسمت Start Up دارید که هنگام Load شدن باعث هنگ کردن پروسه Explorer.exe میشه !
دو کار رو انجام بدید :
1- پوشه Start Up موجود در All Programs رو چک کن و تمام برنامه های داخلش رو حذف کن
2- در پنجره Run عبارت MSConfig رو وارد کن. به تب Start Up برو. تیک تمام گزینه ها رو بردار ! ( به جز ctfmon که البته اگر برش داری بازم مشکلی پیش نمیاد ! )
ویرایش : آقا ببخشید که پست من و میلاد با هم زده شد چون من الان دیدمش ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (13-09-09), Quick (08-09-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
ببخشید می شه بپرسم آنتی ویروس شما چیه ؟
من قبلا که تو علاالدین مغازه داشتم ، اکثر سیستم های بچه ها همین مشکل رو داشت ...
اکترا هم فقط از کامپیوتر فقط نصب نرم افزار و آهنگ ریختن رو گوشی رو بلد بودند ...
من هم سیستمم دچار همین مشکل شد ...
یادم هست اون زمان که هنوز NOD نبود فقط پاندا می تونست این ویروس رو از بین ببره ...
ویروس هم روی فایل های EXE می شست و بسرعت ویندوز رو خراب می کرد ...
روز دوم که سیستم رو روشن می کردی با این مشکل بر می خوردی !!
شما حتما با دو یا سه تا آنتی ویروس کامل چک کن ...
بهتره بری تو سایت آنتی ویروس ایمن یک آنتی ویروس برای دانلود وجود داره که خیلی ویورس های
ناشناخته رو پیدا می کنه ... البته چون نسخه رایگان هست نمی تونه ویروس ها رو از بین ببرد ...
شما احتمالا ویروس تو درایو های دیگت هم نشسته و همین که روی درایو کلیک می کنی ویروس
دوباره اجرا میشه و شروع به تخریب ویندوز می کنه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (09-09-09), D J V A H I D (13-09-09), MoBiN.R (13-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
خب چک کردن این که ویروس داره کار راحتی هست !شما احتمالا ویروس تو درایو های دیگت هم نشسته و همین که روی درایو کلیک می کنی ویروس
دوباره اجرا میشه و شروع به تخریب ویندوز می کنه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در Folder Option>View گزینه Show Hidden File and Folders رو انتخاب کن و هم چنین تیک گزینه Hide Protected operating System رو بردار !
اگر تو درایو ها فایل Autorun.inf وجود داشت که محتواش فایل خاصی رو باز می کنه، قطعا سیستم ویروس داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی از ویروس های Autorun خودشون قسمت Folder Optionو دستکاری میکنن تا دیده نشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من قبلا یه فایلی داشتم که خودش همه ی Autorun.inf هارو پاک میکردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته امکانش هست که مشکل از رجیستری ویندوز باشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks