M3RS4D 50062 (22-12-14), SOHR@B (22-12-14)
50 تومن که پولی نیست میارزه اگه بخواد تا 18 ماه گارانتی بشه.اگه واقعا گارانتی بشه البته....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
نمیدونم واللهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SOHR@B برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چی که هست گفتن گارانتی صادر میکنن و جالب اینجاست که گفتن تو شهر ما(لنگرود) هم نماینده دارن برای گارانتی.
حتی اسمشم گفتن
M3RS4D 50062 (22-12-14), SOHR@B (22-12-14)
واقعیتش من فک نمیکنم این جنس که میگیرید واقعا اصل باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا پول تلویزیون بنظرم رو هواس ,چون جنس رو دارین از بانه میخرین و همش تو پاچه کردن (من که چشم آب نمیخوره جنس اصل باشه ,البته نظر شخصیه من این برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
ولی اگه جنس واقعا اصل بود بنظرم 1 در 1000 موردی که شانس شما این هم همون یدونه هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MAZY (22-12-14)
چقد شما بد بین هستیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولش تست میکنم کیفیتشو میبینم بعد پولشو میدم.
من نگرانیم فقط از بابت این هست که تعمیری باشه وگرنه از بابت اصل بودنش تقریبا مطمعنم چون بعید میدونم مثلا جنس ال جی با پنل چینی اصلا وجود خارجی داشته باشه.
AMD>INTEL (22-12-14), M3RS4D 50062 (22-12-14), SOHR@B (22-12-14)
M3RS4D 50062 (22-12-14), MAZY (22-12-14), SOHR@B (22-12-14), مهدی بهادرفر (22-12-14)
راستش من در صدد خرید 3تا مانیتور یا تلویزیون برای دوربین هستم
ببینیم واسه شما چطوری در میاد
شاید منم تهیه کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته جناب امید اگه مطمئن وآشنا داشته باشین خوبه وگرنه هیچی معلوم نیست شاید عالی باشه شاید ریفرشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
AMD>INTEL (22-12-14), M3RS4D 50062 (22-12-14), MAZY (22-12-14)
|
دقیقا باید فرق ریفرش با جنس نو رو بشناسید که بتونید از بانه خرید کنید .البته همین تهران هم مشتری ناوارد باشه از خجالتش درمیان .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SOHR@B برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SOHR@B (22-12-14), مهدی بهادرفر (22-12-14)
با فروشنده هه کمی رفیق شدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه تلوزیونم نیم سوز در نیومد شمارو بهش معرفی میکنم میگم هواتونو داشته باشه.
البته اگه خواستینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (22-12-14), M3RS4D 50062 (22-12-14), SOHR@B (24-12-14)
رفرش باشه از کجا میشه فهمید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SOHR@B برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه عکس یا تصویر تمام سفید و یکی هم تمام سیاه میخوام درست کنم با رزولوشن بالا بعد با یواس پی وصلش کنم به تی وی که ببینم پیکسل سوخته نداشته باشه.
فیلم 3 بعدی هم زیاد دارم اونم میتونم اجرا کنم کیفیتشو با تی وی 3 بعدی پدرم اینا مقایسه کنم.
کار دیگه هم میشه کرد برای تشخیص ریفرش بودن؟
M3RS4D 50062 (22-12-14)
معمولا درصد خرابی تلویزیونهای جدید بسیار کمه و شما خیلی خیلی باید بد شانس باشید که دستگاه خراب گیرتون بیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تلوزیون بعد از مونتاژ تست میشه و اگر خرابی وجود داشته باشه از کارخانه خارج نمیشه
با این حال شما حتما برنامه تست مونیتور را روی pc داشته باش و موقع نصب خودت یه تست از پنل بزن
این کارها را انجام بدی بنظرم زیر 1 درصد امکان داره که بعدا به مشکل بخوری
اون فروشگاه هم به دلیل خرابی کم به راحتی میتونه با 50 هزار تومان دیتگاهتون را گارانتی کنه ( 100 تا 50 تومن میشه 5 میلیون اگر 2 درصد خرابی هم باشه راحت جوابگو میتونه باشه )
به هر حال اگر آدم خیلی خیلی بد شانسی نیستی بنظرم این خرید میتونه خرید خوبی باشه
پینوشت : از شما چه پنهان منو هم به فکر خرید این مدل انداختید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (22-12-14), MAZY (22-12-14), SOHR@B (24-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks