پاسخ: مشاوره برای خرید تلوزیون 3D
نقل قول:
برای شما دوست عزیز:give_rose:
50 تومن که پولی نیست میارزه اگه بخواد تا 18 ماه گارانتی بشه.اگه واقعا گارانتی بشه البته....
- - - Updated - - -
نقل قول:
دوست من
بحث من و شما در مورد یه جنس 2-3 میلیونی هست نه 200 - 300:11():
نمیدونم والله
هر چی که هست گفتن گارانتی صادر میکنن و جالب اینجاست که گفتن تو شهر ما(لنگرود) هم نماینده دارن برای گارانتی.
حتی اسمشم گفتن
نقل قول:
50 تومن که پولی نیست میارزه اگه بخواد تا 18 ماه گارانتی بشه.اگه واقعا گارانتی بشه البته....
واقعیتش من فک نمیکنم این جنس که میگیرید واقعا اصل باشه.
کلا پول تلویزیون بنظرم رو هواس ,چون جنس رو دارین از بانه میخرین و همش تو پاچه کردن (من که چشم آب نمیخوره جنس اصل باشه ,البته نظر شخصیه من این :1. (31):)
ولی اگه جنس واقعا اصل بود بنظرم 1 در 1000 موردی که شانس شما این هم همون یدونه هستش :great::great::great:
نقل قول:
واقعیتش من فک نمیکنم این جنس که میگیرید واقعا اصل باشه.
کلا پول تلویزیون بنظرم رو هواس ,چون جنس رو دارین از بانه میخرین و همش تو پاچه کردن (من که چشم آب نمیخوره جنس اصل باشه ,البته نظر شخصیه من این :1. (31):)
ولی اگه جنس واقعا اصل بود بنظرم 1 در 1000 موردی که شانس شما این هم همون یدونه هستش :great::great::great:
چقد شما بد بین هستی:lol:
اولش تست میکنم کیفیتشو میبینم بعد پولشو میدم.
من نگرانیم فقط از بابت این هست که تعمیری باشه وگرنه از بابت اصل بودنش تقریبا مطمعنم چون بعید میدونم مثلا جنس ال جی با پنل چینی اصلا وجود خارجی داشته باشه.
خرید از بانه اگر شخصی مطمئن پیدا کنید و آشنا داشته باشید خیلی هم بد نیست . خیلی ها از دوستانم از بانه تلویزیون آوردند
راستش من در صدد خرید 3تا مانیتور یا تلویزیون برای دوربین هستم
ببینیم واسه شما چطوری در میاد
شاید منم تهیه کردم:1. (23)::1. (23)::1. (23):
نقل قول:
خرید از بانه اگر شخصی مطمئن پیدا کنید و آشنا داشته باشید خیلی هم بد نیست . خیلی ها از دوستانم از بانه تلویزیون آوردند
درسته جناب امید اگه مطمئن وآشنا داشته باشین خوبه وگرنه هیچی معلوم نیست شاید عالی باشه شاید ریفرش
نقل قول:
درسته جناب امید اگه مطمئن وآشنا داشته باشین خوبه وگرنه هیچی معلوم نیست شاید عالی باشه شاید ریفرش
دقیقا باید فرق ریفرش با جنس نو رو بشناسید که بتونید از بانه خرید کنید .البته همین تهران هم مشتری ناوارد باشه از خجالتش درمیان .
نقل قول:
راستش من در صدد خرید 3تا مانیتور یا تلویزیون برای دوربین هستم
ببینیم واسه شما چطوری در میاد
شاید منم تهیه کردم:1. (23)::1. (23)::1. (23):
با فروشنده هه کمی رفیق شدم.
اگه تلوزیونم نیم سوز در نیومد شمارو بهش معرفی میکنم میگم هواتونو داشته باشه.
البته اگه خواستین:great:
نقل قول:
رفرش باشه از کجا میشه فهمید؟
من یه عکس یا تصویر تمام سفید و یکی هم تمام سیاه میخوام درست کنم با رزولوشن بالا بعد با یواس پی وصلش کنم به تی وی که ببینم پیکسل سوخته نداشته باشه.
فیلم 3 بعدی هم زیاد دارم اونم میتونم اجرا کنم کیفیتشو با تی وی 3 بعدی پدرم اینا مقایسه کنم.
کار دیگه هم میشه کرد برای تشخیص ریفرش بودن؟
نقل قول:
آقا امروز میخوام از بانه خرید کنم.تورو خدا اگه کسی اطلاعاتی در مورد خرید از بانه داره الان بگه چون فردا دیگه دیره:whistle:
هر جور نگاه میکنم میبینم شرایطشون که خیلی خوبه.
از کردستان تا گیلان واسم میفرستن کرایه بارشو میگیرن.
بعد از نصب هم وقتی کامل تست شد پولشو میگیرن.
با 50 هزار تومن اصافی هم 18 ماه گارانتی میدن.
:1. (31):
معمولا درصد خرابی تلویزیونهای جدید بسیار کمه و شما خیلی خیلی باید بد شانس باشید که دستگاه خراب گیرتون بیاد
تلوزیون بعد از مونتاژ تست میشه و اگر خرابی وجود داشته باشه از کارخانه خارج نمیشه
با این حال شما حتما برنامه تست مونیتور را روی pc داشته باش و موقع نصب خودت یه تست از پنل بزن
این کارها را انجام بدی بنظرم زیر 1 درصد امکان داره که بعدا به مشکل بخوری
اون فروشگاه هم به دلیل خرابی کم به راحتی میتونه با 50 هزار تومان دیتگاهتون را گارانتی کنه ( 100 تا 50 تومن میشه 5 میلیون اگر 2 درصد خرابی هم باشه راحت جوابگو میتونه باشه )
به هر حال اگر آدم خیلی خیلی بد شانسی نیستی بنظرم این خرید میتونه خرید خوبی باشه
پینوشت : از شما چه پنهان منو هم به فکر خرید این مدل انداختید :wink: