به نسبت امکانتش یچیزی مفت تر از مفت به نظر میرسه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من وقتی خریدم تستش میکنم به شمام میگم نتیجشو.اگه با کیفیت بود به شمام پیشنهاد میدم.
مدل 42 اینچشم هست که 4K هست و فقط 2.5 تومن پولشه.که البته 3d ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خریدمش نصبشم کردم مشکلی هم نداشت.
فقط تنها مشکلش این بود که کنترل نداشت.
تو دفترچش که نگاه کردم دیدم نوشته بعضی مدل ها تو بعضی کشورها کنترل ندارن.
البته کنترل اسمارت داشت ولی معمولی نه.
ممنون از همه کسایی که راهنماییم کردنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (23-12-14), SOHR@B (24-12-14), مهدی بهادرفر (23-12-14)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم میخوام این مدل رو از بانه سفارش بدم امشب. شما هیچ مشکلی ندارید باهاش ؟
من یه Hu8890 با گارانتی سام سرویس گرفتم اما روی رنگ مشکی صفحه یکنواختی رنگ نداشت و میزان نور گوشه های تصویر هم ینظرم بیش از اندازه بود و ازار دهنده. اونم برای یه تلویزیون پنج میلیون تومنی !
شما توی محیط تاریک تست کردید ببینید روی رنگ سیاه اوضاع UB830 چطوریه ؟
MAZY (06-02-15)
راستش من 2 ماه میشه که خریدمش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash998 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی فقط برای تست از جعبه بیرون آوردمش.
چون می خوام چند وقت دیگه وارد خونه جدیدم بشم بعدا ازش استفاده کنم.
فقط لینو بگم که من فیلمای 4K زیادی رو روش تست کردم.
کیقیتش از عالی هم یچیزی جلوتر بود.
هنوز تلوزیون ایران رو روش تست نکردم که ببینم چطوری هست.
پیشنهاد میکنم حتما بخریدش.
چون الان بهترین وقت واسه خرید هست.
از ماه پیش تا حالا که من خریدمش 500 تومن هم ارزون تر شده.
اون سایتی که من خریدم فروش ویژه گداشته بخرین تا گرون نشده...
AMD>INTEL (06-02-15), M3RS4D 50062 (06-02-15)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تو گوگل دنیال مدل ub820 میگشتم با این تاپیک آشنا شدم
دوست عزیز میشه بگید از کدوم فروشگاه بانه ای خریدید و کیفیت و دستگاه و ... چطور بود ؟
تاپیک رو یه بار میخوندین ادرس سایت رو پیدا میکردین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bmppc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروشگاه آنلاین بانه ویترین
MAZY (22-02-15)
تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بی زحمت دوباره پستم رو بخونید موارد دیگه ای هم سوال کردم از ایشون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bmppc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فک میکنم جواب سوال شما باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MAZY (22-02-15)
|
به جای 820 شما میتونی 830 رو بخرین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bmppc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به دلیل نا معلوم تو این سایتی که من خریدم 830 با اینکه 3 بعدی داره به نسبت 820 که 3 بعدی نداره کمی ارزون تر هم داره فروخته میشه.
تو سایت جهانی ال جی که نگاه کردم 830 کمی گرون تر بود ولی تو سایتای بانه ای نه.
فک کنم از کمی اطلاعات فروشنده بانه ای هست که قیمتش ارزون ترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bmppc (22-02-15), M3RS4D 50062 (22-02-15)
الان که بعد از 10 روز قیمتا رو دیدم دیدم درستش کردن.
1 ماه بود که 830 از 820 تو بانه ارزون تر بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bmppc (22-02-15), M3RS4D 50062 (22-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks