J.Omrani (13-01-10), mohammad1985 (13-01-10)
فکر نکنم که برق در زمان خاموش بودن به مادر برد نرسه روی مادر برد من تا پاور را خاموش نکنم همیشه یک چراغ زرد رنگ روشن میماند
J.Omrani (13-01-10), mohammad1985 (13-01-10)
یکی از خروجی های پاور 5sb هست که به محض اتصالبرق به پاور این خروجی فعال میگردد بنابراین وقتی تمام خروجی ها غیر فعال هست این شاخه فعال میباشد و به عنوان یک منبع انرژی برای شروع به کار سیستم عمل مینماید و در عملکردهائی مثل wake - up- modem و غیره استفاده میگرددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس تا وقتی که برق در پاور شما هست پاور در حال کار میباشد
به توصیه گرین در هنگام عدم استفاده طولانی مدت کلید پشت پاور را خاموش کنید و در صورتی که از تعدادزیادی قطعات اکسترنال استفاده میکنید(از طریق usb) از پاوری استفاده کنید که تحمل آمپراژ آن در این شاخه بالا باشد
arash79 (13-01-10), J.Omrani (13-01-10), mohammad1985 (13-01-10), N@VID (13-01-10), ripek (14-01-10)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
کولر فوق به تازگی توزیع شده است و ممکن است برخی نمایندگی ها هنوز سفارش خزید نگذاشته باشند. اما نمایندگی مرکز کامپیوتر ایران (طبقه دوم واحد 222 تلفن 88800654 ) حتما این کولر را موجود دارد.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
متاسفانه این دسترسی در سایت گرین وجود ندارد اما انشاا.. به احترام پیشنهاد خوب شما ، حتما به زودی اجرا خواهیم نمود.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
لطفا مطابق تصویر ذیل عمل فرمایید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این روش، امکان نصب کارتهای گرافیک با عمق 320 میلی متر نیز در کیس ونگارد مهیا خواهد شد. حتی کارتهایی که کانکتور برقشان از منتهی الیه پشت کارت متصل می شوند نیز در این کیس قابل نصب خواهند بود.
نوید جان؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
همانطور که دوستان عزیز (خصوصا جناب am2 که به طور کامل توضیح فرمودند) اشاره نمودند، ولتاژ +5V استندبای ، وظیفه آماده نگاه داشتن مادربرد تا لحظه روشن شدن سیستم را بر عهده دارد. از طرفی قطعات تغذیه شونده از پورت USB نیز از این شاخه تغذیه می شوند (کابل بنفش رنگ برروی کانکتور 24 پین) به همین دلیل شما شاهد روشن بودن برخی LED های مادربرد و موس ها حتی در زمان خاموشی سیستم هستید و تا زمانی که کلید پشت پاور قطع نگردد، عملا پاور و خصوصا مدار Stand By آن درگیر با شرایط برق شهری است. به همین دلیل اگر برای مدت طولانی (بیش از یک روز) از سیستم استفاده نمی کنید، بهتر است کلید پشت پاور را قطع فرمایید.
با تقدیم احترام
lorn (13-01-10), masoomiyat (14-01-10), Moein (14-01-10), N@VID (14-01-10), PUMAOC (15-01-10), ripek (14-01-10), rostamiani (26-02-10), sAsAn.K (13-01-10)
system
ASUS P5Q
INTEL E7400
2*1 GB DDr2
COOLER MASTER HYPER 212
PW 535B
این هم بسته شده hyper 212 درون این کیس
نمایی از کنار
یک نکته انحرافی وجود داره و اون هم اینه که 24 پین مادربورد بد جا هست فکر کنم خوب تونسته باشم این کابل رو وصل کنم
تصمیم با شماست چرا این کیس بهترین P\P رو داره؟
با تشکر
SSA MEMBER
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 14-01-10 انجام شده است
New Season
J.Omrani (14-01-10), mohammad1985 (14-01-10), ripek (14-01-10), sAsAn.K (14-01-10)
معین جان؛
سلام،
خسته نباشید. باز هم شاهد یک شاهکار دیگر از اسمبلینگ شما بودیم.
این کار شما مرا به فکر انداخت تا انشاا.. مسابقه نوروزی امسال شهر سخت افزار را بر پایه نحوه اسمبلینگ سیستم های کاربران محترم برگزار نماییم.
لذا دوستان عزیز اگر نظر و یا پیشنهادی برای اجرای این مسابقه تصویری (کیفیت/کمیت اسمبل) دارند، لطفا مطرح فرمایند.
با تقدیم احترام
Extreme (14-01-10), Moein (14-01-10), mohammad1985 (16-01-10), sAsAn.K (14-01-10), vandelin (16-01-10)
سلام
خسته نباشید
مهندس عمرانی عزیز با کمال تشکر از زحمات شما
امروز کیس بنده را که در یک اشتباه در اسمبل داشت یاری کردید
اخوی بنده که به حضور شما رسیدن از برخورد و دلسوزی شما نسبت به مشتریان گفتند
وکیس اینجانب را با کمال میل و بدون دریافت هزینه درست کردید
کمال تشکر واحترام
اینجانب حاجی زاده
J.Omrani (16-01-10)
|
جناب عمراني
ضمن تشكر از زحمات شما
سوالي برام پيش اومده كه فكر ميكنم جنبه عمومي داشته باشه:
چرا ميزان توان پاور مورد نياز كه با الگوها و نرم افزار سايت گرين محاسبه ميشه با ساير سايتهاي تشخيص پاور اختلاف چشمگيري داره ؟
بعنوان نمونه من پاور مورد نياز سيستمو با جداول سايت شما حساب كردم توان مصرفيو حدود 700 وات تعيين كرد ولي سايتهاي زير 470 وات محاسبه كردند !
دليل اين اختلاف زياد چيه ؟
كدوم يكي صحيحه ؟
ضمنا باين پست هم نگاهي بيندازيد:
با تشكر
آخرین ویرایش توسط hardrock007 در تاریخ 16-01-10 انجام شده است
J.Omrani (16-01-10)
با سلام به مهندس عمرانی
کیس تولبپ که خریده بودم فنش بعضی وقت ها صدا میده که با لمس کردن دایره وسطش که موتورشه صداش قطع میشه
پاورم هم که میدونید GP430 هست مشکل از کجاست
در ضمن لبه های درب کیس هم مقداری رنگ پریدگیی داره من زیاد در کیس رو باز وبسته میکنم
به نظر میاد رنگ اصلی بدنه نقره ای بوده رنگ مشکی روش خورده ممنون میشم راهنماییم کنید
J.Omrani (16-01-10)
مهمترین دلیلش اینه که کاربران از پاورهایی بالاتر از حداکثر توان سیستم استفاده کنن نه اینکه برای یک سیستم با مصرف 470 وات پاور 430 ! یا 500 استفاده کنن بهترین پاور برای چنین سیستمی 530 تا 600 وات هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hardrock007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DX400
J.Omrani (16-01-10)
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mortyfor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
بنده نیز از آشنایی با شما و برادر بزرگوارتان خوشبخت شدم. امیدوارم همواره موفق و موید باشید.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hardrock007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
با توجه به مشخصات سیستم شما:
MB: ATX High-End
CPU: Intel E8400
(این مدل کارت در نرم افزار گرین هنوز وارد نشده است و معادل تقریبی آن یعنی GeForce 9600 را وارد نمایید) VGA: HD5770
HDD: 1 x SATA
ODD: 1 x SATA
1 x TV Card
1 x DVB Card
Memory: 2 x DDRII
Fan: 4 x 12cm
4 x USB Device
1 x CPU Cooler
Total @ GREEN Calculator: 532.4W
GREEN PSU Recommendation: =>GP585A
و در صورت تمایل به انتخاب از بین محصولات گرین، مدل پاور GP585A به بالا پیشنهاد می شود. (این پیشنهاد توان، با در نظر گرفتن بالاترین میزان شرایط مصرف قطعات و در نظر گرفتن تعداد کانکتورهای مورد نیاز و از همه مهمتر، میزان مصرف سیستم از شاخه +12V پاور است)
حال لطفا شما این قطعات را در سایت extreme.outervision وارد نموده و Capacitor Aging را در حالت 50% برای استفاده طولانی مدت در نظر بگیرید. ضمن اینکه به متن بالای صفحه نیز توجه فرمایید:
The recommended total Power Supply Wattage gives you a general idea on what to look for BUT it is NOT a crucial factor in power supply selection! Total Amperage Available on the +12V Rail(s) is the most important, followed by the +5V amperage and then the +3.3V amperage.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
- لطفا فن کیس خود را برای دفتر مرکزی بیاورید تا برایتان تعویض نماییم. (خ سمیه، بین قرنی و ویلا، پلاک 157 طبقه همکف آقای شیرخان) و اگر هم شهرستان تشریف دارید، محل سکونت خود را PM فرمایید تا با نمایندگی گرین جهت تعویض هماهنگ نمایم)
- رنگ بدنه کیس شما مشکی رنگ است که برروی ورق SECC (نقره ای رنگ) پاشیده شده است.لذا اگر رنگ کیس را بتراشید، رنگ ورق (نقره ای رنگ) را مشاهده خواهید نمود.
با تقدیم احترام
hardrock007 (16-01-10), mohammad1985 (17-01-10), mzz (20-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks