معین جان واقعا خوب بستی .
معین جان واقعا خوب بستی .
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا سلام شرمنده من نظر می دم یک سوال پاور مورد استفاده شما چی هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد سعی کنید سیم های 8 پین رو که از پاور بیرون اومده در قسمتی که به سمت شاسی کیس هست قرار بدید طوری که با سیم های IDE و غیره درگیر نباشد بعد با یکم صبر و یکم کشیدن سیم کابل رو از پشت کیس رد کنید و در بالا در قسمتی که نزدیک به 8 پین هست سیم رو به روی سینی اورده سپس مادربورد رو بسته و کابل رو به اون متصل کنید این طوری می رسه :دی
با تشکر از شما بهادر عزیز والا این رو از استادانی مثل شما یاد گرفتم ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
J.Omrani (11-01-10), mohsen_star (11-01-10)
کاربر شهرسختافزار
پاورم430گرین هست
آقا معین میشه یکم تصویری توضیح بدی
شرمنده هر کاری میکنم نمیشه
کاربر شهرسختافزار
مهندس بابا تا اینقدر هم تو باغ هستیم
مگه غیر اینجا که نشون دادید مسیر دیگه ای هم هست؟
همینجا رو منظورمه که کابل برق نمیرسه
هرچی کش آوردیم هم تا پای فیش میره اما اینقدری نیست که بشه به فیش وصلش کرد
J.Omrani (11-01-10)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوب من؛
سلام،
کاملا حق با شماست. اما برای راه حل ، لطفا ابتدا به تصویر ذیل دقت فرمایید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طول کابل 8/4 پین پاورهای GP430A, GP380A, GP330A معادل 45 سانتی متر (حتی بلند تر از طول کابل پاورهای هم رده موجود در بازار ) در نظر گرفته شده است که البته برای استفاده در این کیس (کابل کشی از پشت سینی) نیاز به حداقل طول کابلی در حدود 46 الی 47 سانتی متر است (که حتما در سری آینده سفارش GP430A اقدام خواهد شد) . اما کابل 8 پین سایر مدل پاورهای گرین دارای طول مناسب (حداقل 50 سانتی متری) برای عبور از فضای پشت سینی مادربرد هستند.
اما با راهکار ذیل، می توانید با همین طول کابل نیز اقدام به کابل کشی از پشت سینی نمایید:
- ابتدا پیچ های پاور را باز نمایید و پاور را به سمت جلوتر هدایت کنید تا کابل های خروجی پاور آزادتر شوند.
- سپس کابل 8 پین را از فاصله بین مادربرد و سینی (از پشت کیس) عبور دهید. (برای این کار نیاز است تعدادی از پیچ های مادربرد را باز نمایید و مادربرد را کمی به سمت جلو بکشید)
- سپس کانکتور 8 پین را به مادربرد متصل نموده و پیچ های مادربرد و پاور را در سر جای خود ببندید.
اما در پایان به دلیل این تذکر کاملا به جا ، بنده یک هدیه ناقابل برایتان در نظر گرفته ام که لطفا جهت هماهنگی در ارسال، شماره تماس خود را برایم PM فرمایید.
با تقدیم احترام
Extreme (11-01-10), Moein (11-01-10), mohammad1985 (12-01-10), mohsen_star (11-01-10), PUMAOC (11-01-10)
کاربر شهرسختافزار
نمیشه 4 پین رو وصل کنم جای 8 پین (مین کاماندو ایسوس- میخوام یه ذره هم اور کنم)
همینجوری که نصب کردم و روی لوله های رادیات رد میشه مگه ایرادی داره یا نه
J.Omrani (11-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام :
مدت هاست برای من سوال پیش آمده که زمانی که سیستم خاموش است ، چرا موس یا هر
قطعه دیگری که با کابل USB به سیستم متصل باشد روشن می ماند ؟
آیا یک چیزی مثل آداپتور ویژه برای USB ها وجود دارد ؟
آیا جریان گرفتن از آن در زمان خاموش بودن سیستم ، پاور را دچار اشکال نمی کند ؟
برای من بیشتر این موضوع قابل درک نیست که USB ها روی مادربرد هستند و زمانی که سیستم
خاموش است ، به نوعی مادربرد و قطعات از مدار خارج هستند ...
چرا و چگونه جریان از کابل 24 پین و 8 پین روی مادربرد از مدار های مادربرد عبور کرده و به پورت
USB می رسد ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (13-01-10)
کاربر شهرسختافزار
یکی از خروجی های پاور 5sb هست که به محض اتصالبرق به پاور این خروجی فعال میگردد بنابراین وقتی تمام خروجی ها غیر فعال هست این شاخه فعال میباشد و به عنوان یک منبع انرژی برای شروع به کار سیستم عمل مینماید و در عملکردهائی مثل wake - up- modem و غیره استفاده میگرددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس تا وقتی که برق در پاور شما هست پاور در حال کار میباشد
به توصیه گرین در هنگام عدم استفاده طولانی مدت کلید پشت پاور را خاموش کنید و در صورتی که از تعدادزیادی قطعات اکسترنال استفاده میکنید(از طریق usb) از پاوری استفاده کنید که تحمل آمپراژ آن در این شاخه بالا باشد
arash79 (13-01-10), J.Omrani (13-01-10), mohammad1985 (13-01-10), N@VID (13-01-10), ripek (14-01-10)
اگر برد 8 پین داره . 8 پینش رو وصل کن .
HWBOT SSA Member
سلام
4 پین رو نصب کن اشکالی نداره آقا محسن:دی
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks