سلام
اول بگم که عنوان بعضی مسائل که راجع به اون مطمعن نیستیم در یک مکان عمومی مثل اینجا با این تعداد کاربر فکر نمی کنم چندان صحیح باشه !
متاسفانه جناب عمرانی دیروز که خدمتتون رسیدم یادم رفت بهتون بگم ! واقعا مشکل عجیبی که من دارم اینه که ( قبلا هم گفته بودم ) زمانی که سیستم روی گزینه S3 در بایوس تنظیم میشه وقتی استند بای باشه بعد از چند دقیقه خود به خود روشن میشه ! این مشکل رو با سیستم قبلی با پاور 380 داشتم که مین ایسوس بود پاور رو تعویض کردم با 580 مشکل حل نشد ( همون پاوری که دیروز دادم بهتون ) روی یه سیستم دیگه با مادربرد گیگا و کلا یه کیس دیگه هر دو پاور رو تست کردم بازم همین مشکل وجود داشت ! تمام تنظیمات هم چک شده .
نکته جالب اینه که همون سیستم اول با همون پاور 380 دست پسر خالم هست که در شهرستان دانشجو هست و بدون هیچ مشکلی استندبای میکنه !!!!
نمی دونم برق خونه ما از ماه تامین میشه ؟؟ به نظرتون مشکل چی میتونه باشه ( چون مطمعن هستم از پاور نیست ! از سیستمها هم نیست ! )
و در آخر بازم میگم گرین یکی از بهترین شرکتهای مرتبط با انفورماتیک در ایران هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks