با برنامه SEATOOLS سیگیت میتونید ظرفیت هارد رو دستی ست کنید . تو قسمت برنامه های هارد هست .
نرم افزاری که فرمودن رو هر چی گشتمپیدا نکردم تو هایرن بوت.......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما با pargon تونستم ببینم مابقی هارد رو نوشته invalid و هیچ علیاتی روش نمیشد انجام داد.این البه هارد وسترنم بود.اما هارد سیگیترو فقط یه ترا نشو میده
Ali.hosseinzadeh13 (19-05-15)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای هارد وسترنم چیکار کنم؟
]با این نرم افزار چطور باید اندازه هارد رو ست کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
یه جا دیدم نوشته بود نسخه تحت داس رو استفاده کنید یه گزینه رو هم گفته بود بزنید خودش درست میکنه تو بوت.توی هایرن بوت سی دی هست نرم افزار سی تولز تحت داس؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله تو سیدی هیرن بوت هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام.یه خبر بسیار خوب.الحمدلله طبق همون روشی که اتفاقی الان پیدا کردم توسط همین نرم افزار تحت داس هارد سیگیت کاملا درست شد.الان میخوام با همون هارد وسترن رو اگر بشه درست کنم.ممنونم از راهنماییتون.خیلی کمک کردین.خدا بهتون خیر بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وسترن برنامه مخصوصش تو همون سیدی هیرن هست .Western Digital Data Lifeguard Tools 1.24برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks