مشکل نشون دادن هارد دو ترابایت به یه ترابایت.همزمان دوتا هارد اینطور شده.
قبلش درستبو.یه سشمشل پیش اود روی هردوشن چند بار ویندوز نصب شد و ایا یه دفهاینطوری شدن.حت یگیشونوlow levelfomat هم کردم بز ینطوره
سیستمهم قدمی نیست وجید و قوی هت
مشکل نشون دادن هارد دو ترابایت به یه ترابایت.همزمان دوتا هارد اینطور شده.
قبلش درستبو.یه سشمشل پیش اود روی هردوشن چند بار ویندوز نصب شد و ایا یه دفهاینطوری شدن.حت یگیشونوlow levelfomat هم کردم بز ینطوره
سیستمهم قدمی نیست وجید و قوی هت
|
مطب اولی که فرموین یدونم مچور بیدبینمشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما تو دیسک منیجمن سم رو رست نشون میده.
من قبش هارد رو لو لول فرمت کدم .همون مقع فمتش نشون میداد یه ترا هست گفتمشایدبعد فرمتدست بشه.اما ال که اومدم روش ویندوز نص کرد میبینم یه ترا شده.
ظرفیتشر هم یه ترا نشون میده
life24 (18-05-15)
ببخشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو manag نگاه کردم اسماردهارو درس نشون میده
اما ظرفیتشون ر درست نشون نمیده
فقط یه ترا بایت نشون میده
|
ب مین تولز چطو اسکرین شت بگرم ینی از کدوم قمتشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این اسکرین شاتش ببینید چی میگه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks