پاسخ: مشکل نشون دادن هارد دو ترابایت به یه ترابایت در حالی که قبلش درست بود
نقل قول:
متاسفانه امکانش رو ندارم . از یکی از دوستانتون بخواهید براتون انجام بدند .تو سیدی HIREN BOOT CD هم این برنامه هست .
نرم افزاری که فرمودن رو هر چی گشتمپیدا نکردم تو هایرن بوت.......
اما با pargon تونستم ببینم مابقی هارد رو نوشته invalid و هیچ علیاتی روش نمیشد انجام داد.این البه هارد وسترنم بود.اما هارد سیگیترو فقط یه ترا نشو میده
با برنامه SEATOOLS سیگیت میتونید ظرفیت هارد رو دستی ست کنید . تو قسمت برنامه های هارد هست .
نقل قول:
با برنامه SEATOOLS سیگیت میتونید ظرفیت هارد رو دستی ست کنید . تو قسمت برنامه های هارد هست .
سلام
برای هارد وسترنم چیکار کنم؟
نقل قول:
]با این نرم افزار چطور باید اندازه هارد رو ست کنم؟
راهنماش تو سایت سیگیت هست .باید اندازه رو دستی وارد کنید .
نقل قول:
راهنماش تو سایت سیگیت هست .باید اندازه رو دستی وارد کنید .
یه جا دیدم نوشته بود نسخه تحت داس رو استفاده کنید یه گزینه رو هم گفته بود بزنید خودش درست میکنه تو بوت.توی هایرن بوت سی دی هست نرم افزار سی تولز تحت داس؟
نقل قول:
یه جا دیدم نوشته بود نسخه تحت داس رو استفاده کنید یه گزینه رو هم گفته بود بزنید خودش درست میکنه تو بوت.توی هایرن بوت سی دی هست نرم افزار سی تولز تحت داس؟
بله تو سیدی هیرن بوت هست .
نقل قول:
بله تو سیدی هیرن بوت هست .
سلام.یه خبر بسیار خوب.الحمدلله طبق همون روشی که اتفاقی الان پیدا کردم توسط همین نرم افزار تحت داس هارد سیگیت کاملا درست شد.الان میخوام با همون هارد وسترن رو اگر بشه درست کنم.ممنونم از راهنماییتون.خیلی کمک کردین.خدا بهتون خیر بده
نقل قول:
سلام.یه خبر بسیار خوب.الحمدلله طبق همون روشی که اتفاقی الان پیدا کردم توسط همین نرم افزار تحت داس هارد سیگیت کاملا درست شد.الان میخوام با همون هارد وسترن رو اگر بشه درست کنم.ممنونم از راهنماییتون.خیلی کمک کردین.خدا بهتون خیر بده
وسترن برنامه مخصوصش تو همون سیدی هیرن هست .Western Digital Data Lifeguard Tools 1.24