1 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: مشکل نشون دادن هارد دو ترابایت به یه ترابایت در حالی که قبلش درست بود
مادر بوردgiga x z oc
cpu 4770k
gpu asus 650ti 1g ddr5
power 750 green
رم دوعد 4 باس 2400
این هارد ساختار پارتشین تیبلشون مشکل خورده . اگر اطلاعاتی روشون نداری باید با برنامه acronis بوتیبل نسخه2014 یکبار پارتشین ها رو پاک کنی . دوباره پارتشین ساخته بشه . البته احتمال آسیب دیدن فریم ویر هم هست .
کار خاصی روی هارد ها انجام دادی ؟ دقیق توضیح بده بتونم راهنمایی کنم .
توی دیسک منیجمن بصورت basic mbr هستند یا gpt ?
نقل قول:
این هارد ساختار پارتشین تیبلشون مشکل خورده . اگر اطلاعاتی روشون نداری باید با برنامه acronis بوتیبل نسخه2014 یکبار پارتشین ها رو پاک کنی . دوباره پارتشین ساخته بشه . البته احتمال آسیب دیدن فریم ویر هم هست .
کار خاصی روی هارد ها انجام دادی ؟ دقیق توضیح بده بتونم راهنمایی کنم .
توی دیسک منیجمن بصورت basic mbr هستند یا gpt ?
من دوتاهارد رو گاشتم روی سیستم.موقتا روی یکی از هادها ویو نصب کرد ودم.بعد اومدم ویندوزرویهارد اصلیخودم نصب کردم ه اون هارد رو بردارم.بعد وقتی اون هارد دیگه رو از روی سستم برداشتم دگه هارداصلی رو نمیشنات.بی حتما اون یکی رو هم نص میردم تا شناسه ویندوز روش نصب کنموخلاصه ان وسط باز ب ین مشل خورد که یگف نمیتونی روش ویندوز نصب کنی.منم اومدمپارتیشها اونهر مقت و پاک رم دوبره روش یدوز نصب کردم کهبتونم ببتونم روی این هار وقتویندوز نصب کنم که بشبه بعدش روی هارد اصلی ویدوز صب کنم.آخههارد اصی رو هرچی ت تاپ ویندوز رمت میکردم میگفت باز متونی یندوزنب کنی که اینطر شده.یه ده ییز روارهای هارد اصییبش زدبعد الا ین مهمشکل پیش اوهرفم ون هاد موت روبا نرم ازر low levl frmat فرمت کردم ه دست بشهکهالانانوری شده هم اون هم هار اصلی و یه ترا فقط مشناه.
ار خرتر نشه؟النهب ورتmbr میشناسه.به نظرتون بدم گارانتیکه رابت نشه؟
برادر متوجه نمیشم چی نوشتی . پر از اشتباه املایی و جمله بندی هست .
نقل قول:
برادر متوجه نمیشم چی نوشتی . پر از اشتباه املایی و جمله بندی هست .
ببخشید از بس تند نوشتم.من یه هاردز کس دیگه تمبود ک نو گرفتم واش .هارد خودمو دادم بره گارانتی به حساب درست نن.تو این چند و از اون ا استفاده ردم.بعد اومدم هارد خودمو کنارش وصل ردم ویندوز نصب ردم.بعد ون دیگه هارد منو بدون هارد اون نمیشناخت.خلاصه باز ویندوزی که نصب رده بودممکل داشت اومد اون هارد موقترو جدا کردم که روی ارد خم یندوز نصب نممیفت نمیتونی و هاد ویندوزنصب کنی.مجبور شدم روی اون هارد باز وینوز نصب کنم که بشه درایو ویندوز هارد ودموفرمت کنم شاید درست بشه. که یه دفه یکی ازدرایا رو نشون نداد و بعد همه یه دفه اینطوری شد کلا دغون شد
شما نسخه تحت ویندوز discwizard سیگیت رو دانلود و هارد رو دوباره پارتشین بندی کن . اول سیگیت رو ببین حل میشه با این روش
این هم لینکش فقط باید با ابزار لازم دانلود کنید با ایپی ایران دانلود نمیشه متاسفانه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
شما نسخه تحت ویندوز discwizard سیگیت رو دانلود و هارد رو دوباره پارتشین بندی کن . اول سیگیت رو ببین حل میشه با این روش
این هم لینکش فقط باید با ابزار لازم دانلود کنید با ایپی ایران دانلود نمیشه متاسفانه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام.
ببخشید من الان ه نرم افزاری ندارم.به فیلتر شکن هم دسترسی ندارم.میشه لطف کنید شمایه جا آپلودش کنی برم دانلودکنم
نقل قول:
سلام.
ببخشید من الان ه نرم افزاری ندارم.به فیلتر شکن هم دسترسی ندارم.میشه لطف کنید شمایه جا آپلودش کنی برم دانلودکنم
متاسفانه امکانش رو ندارم . از یکی از دوستانتون بخواهید براتون انجام بدند .تو سیدی HIREN BOOT CD هم این برنامه هست .
نقل قول:
متاسفانه امکانش رو ندارم . از یکی از دوستانتون بخواهید براتون انجام بدند .تو سیدی HIREN BOOT CD هم این برنامه هست .
هایرن بوت سی دی رو دارم خداروشکر
نقل قول:
هایرن بوت سی دی رو دارم خداروشکر
هر چی هایرن بوت سی د رو گشتم این نم فزار رو نداشت.اما با paragon تونستم ببینم که ما بقی هارد وسترنم رو invlid نشون میداد واجازه نمیداد روش هیچ کاری بکنم