پاسخ: مشکل با هارد اکسترنال 3 ترابایتی
نقل قول:
سلام دوست عزیز
فقط اگه دوست داشتید پارتیشن بندی هم بکنید 4 ترابایت برای یک درایو زیاده و چند درایو بودن در اینجا بهتره
:give_rose:
سلام...چجوری باید پارتیشن بندی کنم؟؟بعد احتیاجی نیست ویندوز روش نصب کنم مثلا ویندوز سون یا....بعد برای بازی نرم افزاری چیزی بخوام روش نصب کنم بعدا باید چیکار کنم؟دقیقا یه توضیحی بدی ممنون میشم
- - - Updated - - -
نقل قول:
برنامه اش رو براتون لینک کردم . تو این تاپیک هست لینکش
نحوه ی استفاده از این نرم افزار هم اگر توضیح بدید ممنون میشم:11():بعد امکانش هست که مثلا وقتی کارم تموم میشه هارد رو دیگه کابلشو نکشم و همین جوری خاموشش کنم که توی برق بمونه؟میخوام اگر امکانش باشه هی نخوام کابلش رو بکشم یا وصل کنم به کیس
نقل قول:
سلام...چجوری باید پارتیشن بندی کنم؟؟بعد احتیاجی نیست ویندوز روش نصب کنم مثلا ویندوز سون یا....بعد برای بازی نرم افزاری چیزی بخوام روش نصب کنم بعدا باید چیکار کنم؟دقیقا یه توضیحی بدی ممنون میشم
دوست عزیز هیچکس که ویندوز رو روی هارد اسکترنال نصب نمیکنه ، نرم افزار ها رو داخل همون درایو c بزارید بازی رو میتونید در درایو d بزارید (توجه کنید از اول هارد هرچه دورتر میشیم سرعت کمتره به همین دلیل میگم بازی رو d بزارید نرید اخرین درایو هاتون) یا اگه در هارد داخلی فضا نداره در درایو اول هارد اکسترنال
برای پارتیشن بندی میتونید نرم افزار minitool رو دانلود کنید یا اگه میخواهید با ویندوز انجام بدید ویندوز رو بفرمایید تا راهنمایی کنم
نقل قول:
- - - Updated - - -
نحوه ی استفاده از این نرم افزار هم اگر توضیح بدید ممنون میشم:11():بعد امکانش هست که مثلا وقتی کارم تموم میشه هارد رو دیگه کابلشو نکشم و همین جوری خاموشش کنم که توی برق بمونه؟میخوام اگر امکانش باشه هی نخوام کابلش رو بکشم یا وصل کنم به کیس
با نرم افزار usb safely remove که دوستمون معرفی کردند میتونید هارد رو اجکت کنید و زمانی که نیاز داشتید لود کنید نیاز به کشیدن usb و قطع برق نیست اما بهتره انجام بدید اما انجام ندادنش هم مشکلی نداره حداکثر عمر تبدیل کاهش پیدا میکنه و صدمه ای به هارد نمیزنه
نقل قول:
دوست عزیز هیچکس که ویندوز رو روی هارد اسکترنال نصب نمیکنه ، نرم افزار ها رو داخل همون درایو c بزارید بازی رو میتونید در درایو d بزارید (توجه کنید از اول هارد هرچه دورتر میشیم سرعت کمتره به همین دلیل میگم بازی رو d بزارید نرید اخرین درایو هاتون) یا اگه در هارد داخلی فضا نداره در درایو اول هارد اکسترنال
برای پارتیشن بندی میتونید نرم افزار minitool رو دانلود کنید یا اگه میخواهید با ویندوز انجام بدید ویندوز رو بفرمایید تا راهنمایی کنم
ممنون...من هاردی که گرفتم تازه رسیده دستم و به قول معروف تازه از کارت دراوردم همین طور به برق هم وصل نکردم..مدل هاردی که خریدم 4 ترابایت سیگیت بک اپ پلاس هستش:give_rose:
نقل قول:
ممنون...من هاردی که گرفتم تازه رسیده دستم و به قول معروف تازه از کارت دراوردم همین طور به برق هم وصل نکردم..مدل هاردی که خریدم 4 ترابایت سیگیت بک اپ پلاس هستش:give_rose:
نرم افزاری که گفتم رو دانلود و نصب کنید ، هارد رو اول به برق بزنید بعد usb رو متصل کنید فک میکنم بهتر باشه
نقل قول:
نرم افزاری که گفتم رو دانلود و نصب کنید ، هارد رو اول به برق بزنید بعد usb رو متصل کنید فک میکنم بهتر باشه
ببینید الان این نرم افزار فک کنم رو سیستمم نصب باشه..منظورت نرم افزار زیره دیگه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
الان همین جور هارد 4 ترا رو وصل نکردم اما اون هارد 3 ترابایتم که گفتم هنوز وصله رو سیستم...وقتی روی این نرم افزار کلیک میکنم..این تصویر میاد...باید چیکار کنم بعدش موقعی که میخوام کابل رو بکشم؟اخه گزینه ی اجکت نداره؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ویندوز شما xp هست و stop رو باید بزنید
نرم افزار usb safely remove رو سیستم شما نصب نیست و این sefaly remove خود ویندوزه
نقل قول:
ویندوز شما xp هست و stop رو باید بزنید
نرم افزار usb safely remove رو سیستم شما نصب نیست و این sefaly remove خود ویندوزه
اگر سریع تر جواب بدید ممنون میشم....:11():
الان به نظر شما هاردی رو که تازه خریدم وصل کنم به کامپیوتر و دیتاهای هارد سه ترابایتیم رو روش کپی کنم یا اول هارد 4 ترا رو به قول شما پارتیشن بندی و...کنم بعد دیتاها رو کپی کنم...؟
نقل قول:
ویندوز برای چی ! . اطلاعات کپی کنید .
یک سوال....الان یعنی منظور شما اینه که هارد رو بزنم به برق و سریع دیتاها رو مستقیم روش کپی کنم؟:give_rose:اخه یکی از دوستان گفت که 4 ترابایت برای یک درایو زیاده باید درایو بندی و پارتیشن بندی بشه میشه یک توضیحی بدید؟:11():
نقل قول:
یک سوال....الان یعنی منظور شما اینه که هارد رو بزنم به برق و سریع دیتاها رو مستقیم روش کپی کنم؟:give_rose:اخه یکی از دوستان گفت که 4 ترابایت برای یک درایو زیاده باید درایو بندی و پارتیشن بندی بشه میشه یک توضیحی بدید؟:11():
پارتشین بندی سلیقه ای هست . میتونی برای تفکیک اطلاعات پارتشین بندی کنید .