باید در کیس رو باز کنید و مدل واتاژش رو چک کنید .نقل قول:
Printable View
باید در کیس رو باز کنید و مدل واتاژش رو چک کنید .نقل قول:
سلام....یک روز و نیم کامل گزاشتم تا کامل هاردم اسکن بشه...این هم اسکن هارد...میشه بگید مشکل هارد جدیه یا...چجوریه وضعیتش؟نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تست گرفتم از هارد یه روز و نیم کامل گزاشتم اسکن بشه...نظرتون چیه؟نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بدسکتور به تعداد زیاد . باید تعویض بشه .
نقل قول:
اشکان جان هاردی که مشکل داشته باشه به سرعت باید از اطلاعاتش کپی گرفته بشه
شما خیلی اشتباه کردید که هارد را یک و نیم روز زیر تست گذاشتید
اگر اطلاعات هارد براتون واقعا مهم است یک ثانیه را هم از دست ندید و به سرعت بکاپ بگیرید
هر چه بیشتر با هارد کلنجار بروید احتمال افزایش سکتورهای خراب بیشتر میشه و حتی ممکنه هد آسیب ببینه و کل اطلاعاتتون نابود بشه
سلام داداش...خسته نباشی...با توجه به راهنمایی های شما امروز تازه هارد سیگیت بک اپ پلاس 4 ترابایتم رسید دستم....حالا برای این که دقیقا دیگه با این هارد دچار مشکل نشم توصیه اتون برای نحوه ی استفاده از این هارد چیه؟الان اون هارد 3 ترام هنوز تو برقه بعد از 5 روز روشن بودن کامپیوتر و اطلاعاتش بالا هست...به نظرتون اول ویندوز نصب کنم روی هارد بعد دیتاهام رو روش کپی کنم یا همینجوری کپی کنم دیتاها رو داخلش؟نقل قول:
ویندوز برای چی ! . اطلاعات کپی کنید .نقل قول:
سلام دوست عزیز
فقط اگه دوست داشتید پارتیشن بندی هم بکنید 4 ترابایت برای یک درایو زیاده و چند درایو بودن در اینجا بهتره
:give_rose:
ببخشید داداش نحوه ی رجکت کردن هارد رو توضیح میدی...وقتی که کارم تموم شد با هارد باید چجوری کابلشو بکشم بیرون که مثل هارد قبلی سرم نیاد...یکی از دوستان میگفت استادارد باید خارج میکردی من هارد قبلی وقتی که کارم تموم میشد همین جوری کابل یو اس بیشو میکشیدم بیرون الان این کی رو چیکار کنم که دیگه به مشکل نخورم؟نقل قول:
برنامه اش رو براتون لینک کردم . تو این تاپیک هست لینکشنقل قول: