پاسخ: مشکل با هارد اکسترنال 3 ترابایتی
نقل قول:
خواهش میکنم
اگه ضربه نخورده میتونه دلیلش قطع برق بدون خاموش کردن هارد باشه ، حتی میتونه از روزی که خریده بودید هم بدسکتور داشته باشه که شما متوجه نشده باشید
بستگی به استفادتون داره ، خود من هارد برای ارشیو اینترنال گرین خریدم باکس هم براش جدا خریدم و گذاشتم داخل باکس که بتونم هم با لپ تاپ ازش استفاده کنم و هم با کامپیوتر ، سرعت هارد برام مهم نبود شاید هفته ای یکدفعه این هارد روشن نشه
:give_rose:
ازروزی که خریدم بدسکتور نداشت چون از خود شرکت گارانتیش خریدم و تست هم کردم مشکلی اصلا نداشت...تاحالا قطعی برق هم نداشته..فقط شاید به این دلیل بوده باشه که من eject نمیکردم یعنی همین طوری کابلو از برق میکشیدم بیرون....در واقع اطلاع نداشتم غیر استاندارد خارجش میکردم...به قول یکی از دوستان هی میکشیدم هی میزدم !:1. (35):
نقل قول:
بدسکتور هست . سریعتر بکاپ بگیرید باید llf بشه .
ببخشید یک سوالی...من الان هاردم از روزی که اورده بالا اطلاعاتش همین جور کامپیوترم شبانه روز روشنه از ترس این که هارد اطلاعاتش دوباره بالا نیاره ترسیدم کامپیوتر رو خاموش کنم!!و تا بخوام هارد هم بگیرم برام بفرستن یه چند روز دیگه طول میکشه..به نظرتون تا زمانی که هارد رو نخریدم بزارم هارد و کامپیوتر کامل روشن باشه...اگر بکشم بیرون هاردو امکان داره اطلاعاتش دیگه نیاد؟!به نظرتون در این ششرایط چیکار کنم...حداقل سه چهار روز دیگه هارد جدید به دستم میرسه
نقل قول:
ببخشید یک سوالی...من الان هاردم از روزی که اورده بالا اطلاعاتش همین جور کامپیوترم شبانه روز روشنه از ترس این که هارد اطلاعاتش دوباره بالا نیاره ترسیدم کامپیوتر رو خاموش کنم!!و تا بخوام هارد هم بگیرم برام بفرستن یه چند روز دیگه طول میکشه..به نظرتون تا زمانی که هارد رو نخریدم بزارم هارد و کامپیوتر کامل روشن باشه...اگر بکشم بیرون هاردو امکان داره اطلاعاتش دیگه نیاد؟!به نظرتون در این ششرایط چیکار کنم...حداقل سه چهار روز دیگه هارد جدید به دستم میرسه
هیچ کامنتی نمیتونم بدم در این زمینه . ممکنه هارد رو قطع کنید نشناسه . شما باید سریعتر بکاپ بگیری .
نقل قول:
هیچ کامنتی نمیتونم بدم در این زمینه . ممکنه هارد رو قطع کنید نشناسه . شما باید سریعتر بکاپ بگیری .
سلام....میخوام یک هارد 4 ترابایت بخرم و این هارد 3 ترابایتو بفرستم گارانتی چون تا سال 2016 گارانتی داره و یک هارد نو و پلمپ بهم میدن و اون هارد 3 ترایی که گارانتی بهم میده رو پلمپ بفروشم تا یه جورایی پول این هارد 4 ترابایتی که میخوام بخرم در بیاد...در کل الان یه هارد 4 ترابایت میخوام بخرم..کدوم مدل رو بخرم!آدیتا جدیده که تازه زده یا سیگیت بک آپ پلاس...؟نظرتون درباره ی هارد سیگیت چیه چون ارزون تر از هارد ادیتا هست!
نقل قول:
سلام....میخوام یک هارد 4 ترابایت بخرم و این هارد 3 ترابایتو بفرستم گارانتی چون تا سال 2016 گارانتی داره و یک هارد نو و پلمپ بهم میدن و اون هارد 3 ترایی که گارانتی بهم میده رو پلمپ بفروشم تا یه جورایی پول این هارد 4 ترابایتی که میخوام بخرم در بیاد...در کل الان یه هارد 4 ترابایت میخوام بخرم..کدوم مدل رو بخرم!آدیتا جدیده که تازه زده یا سیگیت بک آپ پلاس...؟نظرتون درباره ی هارد سیگیت چیه چون ارزون تر از هارد ادیتا هست!
برای SAFE REMOVE هم از این نرم افزار استفاده کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سیگیت هم خوبه مشکلی نداره . ADATA رو زیاد توصیه نمیکنم .Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 4TB
نقل قول:
برای SAFE REMOVE هم از این نرم افزار استفاده کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سیگیت هم خوبه مشکلی نداره . ADATA رو زیاد توصیه نمیکنم .Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 4TB
چرا Adata رو زیاد توصیه نمیکنید؟
نقل قول:
چرا Adata رو زیاد توصیه نمیکنید؟
فیدبک هایی که از همکارانم شنیدم . مشکل خراب شدن پورت usb هارد و موارد دیگه .
نقل قول:
فیدبک هایی که از همکارانم شنیدم . مشکل خراب شدن پورت usb هارد و موارد دیگه .
بعد این هاردهایی که دکمه ی خاموش و روشن نداره مشکلی پیش نمیاد برای هارد؟الان یه چند تا وسترن مای بوک داشتم همشون بعد از یه مدت ارور فرمت میدادن!
نقل قول:
بعد این هاردهایی که دکمه ی خاموش و روشن نداره مشکلی پیش نمیاد برای هارد؟الان یه چند تا وسترن مای بوک داشتم همشون بعد از یه مدت ارور فرمت میدادن!
ببینید اون ایراد دلایل مختلفی داره . شما با همون نرم افزاری که دادم safe remove کنید . شما با این وضعیت پاور سیستم خودتون رو هم بررسی کنید . نوسان ولتاژ در usb باعث این موارد میشه . پاور سیستم شما چیه .
نقل قول:
ببینید اون ایراد دلایل مختلفی داره . شما با همون نرم افزاری که دادم safe remove کنید . شما با این وضعیت پاور سیستم خودتون رو هم بررسی کنید . نوسان ولتاژ در usb باعث این موارد میشه . پاور سیستم شما چیه .
برای این که بدونم پاور سیستم چیه باید به کدوم قسمت برم؟