الان به نظرتون هارد که خریدم و بکاپ گرفتم بهتر نیست دیگه low level format نکنم و بفرستم مستقیم گارانتی تا یک هارد نو بهم بدن؟نقل قول:
Printable View
الان به نظرتون هارد که خریدم و بکاپ گرفتم بهتر نیست دیگه low level format نکنم و بفرستم مستقیم گارانتی تا یک هارد نو بهم بدن؟نقل قول:
فک نمیکنم تفاوتی بکنه شما میتونید فرمت کنید یا نکنید در هر صورت بفرستید تا هارد رو تعویض کنندنقل قول:
بله اگر گارانتی داره بعد از بکاپ منقل کنید گارانتی .فقط هارد اینترنال خواستید بگیرید . دقت کنید بعضی از مادربردهای قدیمی تر سقف ساپورت 2 ترابایت دارند . این مورد رو قبل از خرید هماهنگ کنید . مدل مادربردتون رو اعلام کنید تا دقیق بگم .نقل قول:
منظور ایشون از هارد اینترنال این بود که باکس رو جدا خریداری کنندنقل قول:
:give_rose:
گفتنی ها را من میگم بعدا دچار مشکل نشند .نقل قول:
هارد 4 ترابایت ادیتا بخرم خوبه بنظرتون؟؟کدوم هارد ها قابلیت انباکس کردن دارن!الان یک تبدیل ساتا به یو اس بی هست که هارد اینترنال رو تبدیل به اکسترنال میکنه به صورت Usb2!...الان کاملا گیج شدم یه هارد دو ترابایت وسترن گیرین یکی از دوستان هست میده 230 تومن!!یه هارد مای پاسپورت یه ترا اکسترنال هم هست بدون گارانتیه میده 150 تومن..هاردهای با گارانتی تا سال 2017 هم هست میده 190 یه ترا مای پاسپورت....یه هارد وسترن گیرین هم هست یه ترا تا اخر سال 2016 گارانتی داره میده 145 هزار تومن...به نظرتون کدومش رو بخرم!!یه ترا از دیتاهامو قبلا تو یه هارد ذخیره کردم..میمونه دو ترای دیگه که یه تراشو خیلی لازمم نیست فقط یه تراش خیلی مهمه و هر چه سریع تر هم باید بخرم!کدومو بخرم!نقل قول:
به نظرم این مدل مناسب تر باشه: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
با توجه به اینکه سرعت چرخش کمتری داره و احتمال خرابیش کمتر میشه. ولی متاسفانه فقط مدل 2 ترابایتیش این خاصیت داره.
در آخر بازهم تصمیم با خودتونه چون هارد یه قطعه ایه که خیلی حساسه و نحوه استفاده هم تاثیر گذاره.
منظورتون از نحوه ی استفاده چیه؟؟الان من این هاردم اصلا نه ضربه ای خوده نه چیزی ...پس چرا این مشکل براش پیش اومده...نقل قول:
سلامنقل قول:
پیشنهاد میکنم یکدفعه دیگه پست 31 رو بخونید :1. (26):
:give_rose:
این هارد مبلغ 200 هزار تومن میصرفه بخوام بخرم؟نقل قول:
my book 2tb سه سال کارکرد،گارانتیش تمام شده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]