پاسخ: مشکل با هارد اکسترنال 3 ترابایتی
خواهش میکنم
اگه ضربه نخورده میتونه دلیلش قطع برق بدون خاموش کردن هارد باشه ، حتی میتونه از روزی که خریده بودید هم بدسکتور داشته باشه که شما متوجه نشده باشید
بستگی به استفادتون داره ، خود من هارد برای ارشیو اینترنال گرین خریدم باکس هم براش جدا خریدم و گذاشتم داخل باکس که بتونم هم با لپ تاپ ازش استفاده کنم و هم با کامپیوتر ، سرعت هارد برام مهم نبود شاید هفته ای یکدفعه این هارد روشن نشه
:give_rose:
نقل قول:
دوست عزیز من تعریف هارد های اکسترنال Expansion Portable سیگیت رو زیاد شنیدم به نظرم مناسب باشن. اکسترنال های وسترن خرابی زیاد داره.
- - - Updated - - -
دوست عزیز من تعریف هارد های اکسترنال Expansion Portable سیگیت رو زیاد شنیدم به نظرم مناسب باشن. اکسترنال های وسترن خرابی زیاد داره.
موردی که هست اگه این دوستمون برای بکاپ از این سه ترابایت اطلاعات بخواد ، این هارد بیش از 2 ترابایت نداره
نقل قول:
- - - Updated - - -
نظرتون درباره ی این هارد چیه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و این که چرا این مشکل برای هارد به وجود اومده!!اصلا معنی خطاهایی که توی تست هارد هست چیه...میشه دقیق توضیح بدید...با تشکر:11():
بدسکتور هست . سریعتر بکاپ بگیرید باید llf بشه .
نقل قول:
بدسکتور هست . سریعتر بکاپ بگیرید باید llf بشه .
llf بشه یعنی چی؟
بعد از بکاپ
باید low level format بشه .
نقل قول:
خواهش میکنم
اگه ضربه نخورده میتونه دلیلش قطع برق بدون خاموش کردن هارد باشه ، حتی میتونه از روزی که خریده بودید هم بدسکتور داشته باشه که شما متوجه نشده باشید
بستگی به استفادتون داره ، خود من هارد برای ارشیو اینترنال گرین خریدم باکس هم براش جدا خریدم و گذاشتم داخل باکس که بتونم هم با لپ تاپ ازش استفاده کنم و هم با کامپیوتر ، سرعت هارد برام مهم نبود شاید هفته ای یکدفعه این هارد روشن نشه
:give_rose:
الان من به یک ترابایت از دیتاهای توی این هارد نیاز دارم..با تمام این تفاسیر به نظرتون هارد یک ترابایت اینترنال بگیرم و یه تبدیلم بگیرم که بتونم به اکسترنال تبدیلش کنم یا کلا برم یه هارد 4 ترابایت بگیرم خیال خودمو راحت کنم و این هارد سه ترا رو هم بفرستم گارانتی و هارد نو که بهم دادن اون هارد نو رو بزارم بفروشم!!به نظرتون چیکار کنم بهتره!فقط سریع تر باید هارد بگیرم الان موندم کدوم هارد رو بگیرم!
نقل قول:
الان من به یک ترابایت از دیتاهای توی این هارد نیاز دارم..با تمام این تفاسیر به نظرتون هارد یک ترابایت اینترنال بگیرم و یه تبدیلم بگیرم که بتونم به اکسترنال تبدیلش کنم یا کلا برم یه هارد 4 ترابایت بگیرم خیال خودمو راحت کنم و این هارد سه ترا رو هم بفرستم گارانتی و هارد نو که بهم دادن اون هارد نو رو بزارم بفروشم!!به نظرتون چیکار کنم بهتره!فقط سریع تر باید هارد بگیرم الان موندم کدوم هارد رو بگیرم!
شما هارد برای جا به جایی اطلاعات میخواهید یا فقط در یک محل استفاده میکنید؟
نقل قول:
شما هارد برای جا به جایی اطلاعات میخواهید یا فقط در یک محل استفاده میکنید؟
هارد رو فقط در یک محل استفاده میکنم!در واقع هارد توی اتاق خودمه و جای خاصی با خودم نمیبرم!
نقل قول:
هارد رو فقط در یک محل استفاده میکنم!در واقع هارد توی اتاق خودمه و جای خاصی با خودم نمیبرم!
خب پس میتونید مثل قبل هارد با اداپتور خریداری کنید اما مدلی که بشه انباکس هم کرد بهتره ، نه مثل این مدل که همونطور دوستمون گفتند نمیشه انباکس استفاده کرد
خرید باکس و هارد جدا براتون فک میکنم دردسر اضافه ای باشه مگه اینکه مدل خاصی از باکس ها رو مدنظر داشته باشید