پاسخ: مشکل با هارد اکسترنال 3 ترابایتی
نقل قول:
دوست عزیز برای من که تفاوتی نمیکنه شما از چه ویندوزی استفاده کنید فقط راهنماییتون کردم تا بدون دردسر نصب ویندوز و این مشکلاتی که برخوردید کارتون رو راه بیاندازید بعدا هم میتونید تبدیل کنید اما حین تبدیل احتمال داره به دلیل قطعی برق و... اطلاعات پاک شه ولی زمانی که اطلاعاتی روی هارد ندارید به سادگی میتونستید چنین کاری رو انجام بدید تا روی ویندوز xp هم اگه خواستید برگردید مشکلی نداشته باشید
:give_rose:
به هر حال ممنون از راهنمایی و کمکت:give_rose:میگم که من زیاد تجربه ی کار با هارد و...رو ندارم و چون اطلاعاتم خیلی مهم بود بود برام مجبور بودم هر چه سریع تر یه جوری بک اپ بگیرم ازش چون هر لحظه احتمال داره اون هارد خراب بشه...به هر حال الان که اطلاعات رو کامل کپی کردم به نظرتون با lllf کردن هارد مشکل هارد یا بدسکتورهاش درست میشه یا هارد رو فرمت کنم و بفرستم گارانتی؟:give_rose:
نقل قول:
حجم هادر نه . این کندی دلیلش هارد هست . هارد با هارد فرق داره عزیز من . کندی یکی از دلایل خرابی هارد هست .
باید هاردتون را با hd senitel بررسی کنید .
بسیار خوب..حالا تست میکنم میفرستم براتون...یک سوال این که خیلی دیر داره کپی میشه اطلاعات هارد اکسترنالم به هارد سیگیت..الان حدود یه ترابایتش رو کپی کردم بیش از 16 ساعت طول کشید تا کپی شد..و هنوز دو ترابایت دیگه مونده که کپی کنم...راه و نرم افزاری وجود نداره تا اطلاعاتمو زودتر بتونم کپی کنم به هارد سیگیت؟
نقل قول:
به هر حال ممنون از راهنمایی و کمکت:give_rose:میگم که من زیاد تجربه ی کار با هارد و...رو ندارم و چون اطلاعاتم خیلی مهم بود بود برام مجبور بودم هر چه سریع تر یه جوری بک اپ بگیرم ازش چون هر لحظه احتمال داره اون هارد خراب بشه...به هر حال الان که اطلاعات رو کامل کپی کردم به نظرتون با lllf کردن هارد مشکل هارد یا بدسکتورهاش درست میشه یا هارد رو فرمت کنم و بفرستم گارانتی؟:give_rose:
خواهش میکنم دوست عزیز
احتمال زیاد درست میشه اما هارد قابل اعتماد نیست بفرستید گارانتی تا تعویض شه
:give_rose:
نقل قول:
بسیار خوب..حالا تست میکنم میفرستم براتون...یک سوال این که خیلی دیر داره کپی میشه اطلاعات هارد اکسترنالم به هارد سیگیت..الان حدود یه ترابایتش رو کپی کردم بیش از 16 ساعت طول کشید تا کپی شد..و هنوز دو ترابایت دیگه مونده که کپی کنم...راه و نرم افزاری وجود نداره تا اطلاعاتمو زودتر بتونم کپی کنم به هارد سیگیت؟
چون هاردت بدسکتور داره این مشکل کندی کپی کردن وجود داره . چاره ای جز صبر کردن نیست .
این هاردت هم بعد از کپی کردن بفرستید گارانتی .
نقل قول:
چون هاردت بدسکتور داره این مشکل کندی کپی کردن وجود داره . چاره ای جز صبر کردن نیست .
یک مشکلی که الان هست اینه که هر لحظه داره کند تر میشه کپی کردنش...یعنی الان خیلی دیر و به سختی داره جلو میره....امکان داره که وسط کپی کردن هارد کامل از کار بیفته؟:1. (32):
نقل قول:
یک مشکلی که الان هست اینه که هر لحظه داره کند تر میشه کپی کردنش...یعنی الان خیلی دیر و به سختی داره جلو میره....امکان داره که وسط کپی کردن هارد کامل از کار بیفته؟:1. (32):
رسیده به قسمت های بدسکتوری شما کاش . کلی نمیگذاشتی کپی بشه . چند تا فولدر کپی میکردی . بعد میرفتی سراغ چند فولدر دیگه .
نقل قول:
رسیده به قسمت های بدسکتوری شما کاش . کلی نمیگذاشتی کپی بشه . چند تا فولدر کپی میکردی . بعد میرفتی سراغ چند فولدر دیگه .
اره احتمالا...کاش زودتر گفته بودین این مورد رو...:1.:حالا دیگه میریم جلو پناه بر خدا...:1. (28):
نقل قول:
سلام..خسته نباشید...خوشبختانه تمام موارد با موفقیت کپی شد....فقط یک سوال دارم میخواستم ببینم هاردم شامل گارانتی میشه یا نه.... الان روی کارت گارانتی هارد سه ترابایتم نگاه کردم زده 2016-10-20 میخواستم ببینم ازز تاریخ گارانتی گذشته یا نه؟بفرستم تعویض میکنن هاردو؟
نقل قول:
سلام..خسته نباشید...خوشبختانه تمام موارد با موفقیت کپی شد....فقط یک سوال دارم میخواستم ببینم هاردم شامل گارانتی میشه یا نه.... الان روی کارت گارانتی هارد سه ترابایتم نگاه کردم زده 2016-10-20 میخواستم ببینم ازز تاریخ گارانتی گذشته یا نه؟بفرستم تعویض میکنن هاردو؟
الان ماه دوم میلادی هستیم . هارد شما تا برج 10 میلادی گارانتی داره
نقل قول:
الان ماه دوم میلادی هستیم . هارد شما تا برج 10 میلادی گارانتی داره
ببینید الان ماه ژوئن 2016 گذشته و رفتیم توی فبریه 2016..درسته؟.الان این کارت گارانتی منه وقتی که هاردو گرفتم از گارانتی روی تاریخش با ماژیک خط زد و نوشت ژوئن 2016..حالا با وجود این تفاسیر هاردم شامل گارانتی میشه و اگر میشه تا کی وقت داره؟این عکس از گارانتی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]