Seagate DiscWizard
رو از سایت سیگیت بگیر و باهاش پارتشین بندی کن هاردت رو . فقط فندق شکن میخواد با ip ایران نمیشه دان کرد .
Printable View
Seagate DiscWizard
رو از سایت سیگیت بگیر و باهاش پارتشین بندی کن هاردت رو . فقط فندق شکن میخواد با ip ایران نمیشه دان کرد .
یه سوال...الان رو سیستمم ویندوز سون نصب کنم به جای ایکس پی همه چی اوکی میشه؟!نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
خب شما راه سوم رو کامل نرفتی که نشناخته...
شما به ویندوز 7 متصل کنید ، پارتیشن ها رو پاک کنید بعد تبدیل به mbr کنید پارتیشن بندی کنید
باید در نرم افزار minitool روی دیسک راست کلیک کنید تا تبدیل به mbr رو داشته باشه نه روی پارتیشن
:give_rose:
همین کارو هم کردیم روی دیسک هم راست کلیک کردیم ولی کلا این تبدیلی که میگی نداشت...یک سوال..:1. (36):.اینقدر اعصابم خورد بود و شد که کشیدم بیرون هارد سه ترابایتو:1. (27):الان اگر ویندوز سون نصب کنم به جای این ایکس پیه همه چی اوکی میشه میاره بالا دیگه؟:1. (32):نقل قول:
ضمنن اگه تبدیل به dynamic هم کردید برگردونید به basic
این هم حرف خود جناب مایکروسافت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه اشتباه نکنم بایاس هم باید gpt رو ساپورت کنهنقل قول:
بیخیال minitool شما low level format رو دانلود و نصب کن (در ویندوز 7) ، هارد رو باهاش فرمت کن (تیک qiuck رو هم بزارید حتما) بعد برید به دیسک منگمنت ، همون اول از شما میپرسه gpt یا mbr که mbr رو انتخاب میکنید بعد هم پارتیشن بندی ، بعد دیگه به سیستمتون متصل کنید و با خیال راحت استفاده کنید دردسر نصب ویندوز هم نداره
دلیلش استفاده ی هارد شما از gpt هست همونطور که گفتم عمل کنید مشکلی وجود نخواهد داشتنقل قول:
پس چطور اون هارد 3 ترایی که داشتم روی ویندوز ایکس پی بالا میومد؟:1. (27):
خوب چی گفته این جناب مایکروسافت؟:1. (29):نقل قول:
خب الان عصری رفتم کافی نت برام امتحانش کرد الان سیستمی ندارم که بخوام بزار رو ویندوز سون اوکیش کنم....نظرت چیه کلا ویندوزو عوض کنم خیال خودمو راحت کنم:1. (23):نقل قول: