امید جان میشه یه کم بیشتر توضیح بدی ؟
من متوجه نشدم ...
عضو VIP شهرسختافزار
امید جان میشه یه کم بیشتر توضیح بدی ؟
من متوجه نشدم ...
AMD>INTEL (16-07-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مشکل بعدی مصرف بالای رم در استفاده از فتوشاپ و Illustartor هستش که معمولا هم همزمان باز میکنه با هم که تست کردیم 2.5 گیگ مصرف میکرد و چون سیستم 32 بیتی هست 512 مگ هم برای گرافیک اختصاص داده و عملا سیستم کند میشه
ایا مسئله با استفاده از گرافیک معمولی با رم بالا مثلا 1 گیگ حل میشه اصلا این برنامه ها از رم گرافیک هم استفاده میکنند ؟؟
سیستم از رم کارت گرافیک به عنوان فضای آزاد استفاده نمیکنه و تنها gpu میتونه به این رم دسترسی داشته باشه ، ولی اون 512 مگ شیر شده آزاد میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrdiab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به مطالب عنوان شده شما برای عبور از این مشکل تنها راهی که دارید تست گرافیک کارت جداست ( البته بعید میدونم مشکل حل بشه ولی همکارتون قبول میکنه که مشکل از گرافیک نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
بعد از این تست به دنبال حل مشکل میگردید رم ، مادربرد ، پردازنده و ...... رو عوض میکنید و در نهایت به این نتیجه میرسید که هارد مشکل داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سیکل رو بنده چندین مرتبه دیدم و امیدوارم که اشتباه کنم و شما با یک تنظیم یا تغییر جزئی مشکلتون حل بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 17-07-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان با نصب ورژن CS5 مشکلی از این لحاظ نداشتند فقط عنوان میکنند که رم زیاد مصرف میکنه که فکر میکنم طبیعی باشه ضمنا میخوام 64 بیتی نصب کنم تا از 4 گیگ که عملا 3.5 گیگ میشه استفاده بشه
الان رو 32 بیتی عملا 2.5 گیگ مصرف میشه 512 هم برا گرافیگ
البته اینکه چرا گاهی اوقات یکی از core ها تا انتها بالا میره یه سواله برا من ؟؟؟؟ میتونه cpu هم باگی داشته باشه ؟؟
کاربر شهرسختافزار
هاردهای گرینمخصوص دسکتاپ ساخته شده اند و مصرف برق کمتر و نهایت پرفرمنس کمی پایین تر دارند ولی اینکه اصلا بدرد نمیخورند را من قبول ندارم
شرکتی معظمی مثل وسترن هیچ وقت هاردی که برای دسکتاپ طراحی کرده را بی مصرف نمیگذارد و من در خانه از این هارد استفاده میکنم مشکلی هم تا حالا نداشتم اتفاقا همه گیم هام روی این هارده !
|
|
عزیز این بحث هارد گرین رو اینقدر تکرار کردم ، مدرک و لینک آوردم که دبگه خسته شدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrdiab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر تمایل دارید توی همین انجمن سرچ کنید مطالبش رو پیدا میکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی یه جمله میگم و عبور میکنم .
شرکت معظم gmc ( خدابیامرز ) هم جیپ میساخت هم سواری .
هر کدوم برای کار بخصوص با مصرف ، نقاط ضعف و قدرت مخصوص خودش
این مسئله که یوزیج یک کور بالا میره رو زمانی داریم که یه برنامه قدیمی روی سیستم در حال اجرا باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrdiab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در تسک منیجر در تب processes به دنبال برنامه در حال اجرا بگردید ( مثلا فتوشاپ ) روش رایت کلیک کنید و از منوی باز شده set affinity رو انتخاب کنید و ببینید همه کورها اکتیو هستند
tf2-affinity-opt
.jpg
این تست رو روی برنامه هائی که باهاشون کار میکنید انجام بدین احتمالا یک یا چندتا از اونها روی سینگل کور هستند و فقط از کور 0 استفاده میکنند
با ارتقاع اون برنامه به ورژنهای بالاتر این مشکل حل میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بايوس رو هم حتما اپديت كنيد . بعضي مواقع نوشدارو سخت افزاريه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amrdiab (17-07-10)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنمایی دوستان بایوس اپدیته با هاردم مشکلی نداشت راحت اجرا میشد برنامه ها سیو میشد
خودم براش ویندوز 7 64 بیت و نرم افزار هاشو نصب کردم فقط عجب رمی میخوره این فتوشاپ لامصب 1.5 گیگ به بالا جمعا با Illustartore نزدیک 2.8 گیگ میشه !!!
خلاصه فعلا شرش و کم کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نرم افزار مریم فقط تو سون گیج میزنه خیلی کنده دلیلش چی میتونه باشه ؟؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks