نقل قول:
مرسی از پیگیری تون من حتما این موارد و چک میکنم اعلام میکنم بازم ممنون
Printable View
نقل قول:
مرسی از پیگیری تون من حتما این موارد و چک میکنم اعلام میکنم بازم ممنون
بله ، هاردهای وسترن گرین به درد ویندوز و کارکرد طولانی نمی خورن ، هارد رو با سری بلک یا سیگیت تعویض کنید.نقل قول:
این سری از هاردها برای استفاده اکسترنال طراحی شدن و بعضی از اونها بعد از یه مدت مشکلات عجیب غریبی درست میکنندنقل قول:
از دیر لود شدن ویندوز بگیر تا کرش کردن و حتی در چند مورد بلو اسکرین داشتم
کلا سیستم با هارد وسترن گرین استابلیتی لازم رو نخواهد داشت ( البته بعضی از دوستان هم عنوان میکنند که بعد از مدت مدیدی با این هارد مشکلی نداشتند )
به هر حال اگر مشکل کنونی شما از این قطعه نباشه ( که میتونه باشه ) به زودی با این قطعه به مشکل بزرگتر مثل از دست دادن کلیه اطلاعاتتون برخورد خواهید کرد
همونطور که دوستمون هم فرمودند تعویض این هارد با سری بلک یا برند دیگه مثل سیگیت توصیه میشه
دوست عزیز این هاردها برای کار روزمره طراحی نشده اند و بهیچوجه مناسب نصب ویندوز برروی آن ویا فعالیتی که مرتب بهنقل قول:
هارد دسترسی پیدا کند مثلا همین کار Photoshop که اطلاعت را به مقدار زیادی روی هارد کش میکند مناسب نیستند
اصولا کاربری اصلی این هارد برای Backup گیری و ذخیره اطلاعات هست .
برای ارد اصلی سیستم باید وسترن Black و یا اگر بودجه شما محدودتر بود وسترن Blue انتخاب میکردید
هاردهاي گرين هم تو 7 64 بيتي خوب بودند
مشکل بعدی مصرف بالای رم در استفاده از فتوشاپ و Illustartor هستش که معمولا هم همزمان باز میکنه با هم که تست کردیم 2.5 گیگ مصرف میکرد و چون سیستم 32 بیتی هست 512 مگ هم برای گرافیک اختصاص داده و عملا سیستم کند میشه
ایا مسئله با استفاده از گرافیک معمولی با رم بالا مثلا 1 گیگ حل میشه اصلا این برنامه ها از رم گرافیک هم استفاده میکنند ؟؟
سیستم از رم کارت گرافیک به عنوان فضای آزاد استفاده نمیکنه و تنها gpu میتونه به این رم دسترسی داشته باشه ، ولی اون 512 مگ شیر شده آزاد میشهنقل قول:
با توجه به مطالب عنوان شده شما برای عبور از این مشکل تنها راهی که دارید تست گرافیک کارت جداست ( البته بعید میدونم مشکل حل بشه ولی همکارتون قبول میکنه که مشکل از گرافیک نیست :wink: )
بعد از این تست به دنبال حل مشکل میگردید رم ، مادربرد ، پردازنده و ...... رو عوض میکنید و در نهایت به این نتیجه میرسید که هارد مشکل داره :1. (35):
این سیکل رو بنده چندین مرتبه دیدم و امیدوارم که اشتباه کنم و شما با یک تنظیم یا تغییر جزئی مشکلتون حل بشه :give_rose:
هاردهای گرینمخصوص دسکتاپ ساخته شده اند و مصرف برق کمتر و نهایت پرفرمنس کمی پایین تر دارند ولی اینکه اصلا بدرد نمیخورند را من قبول ندارم
شرکتی معظمی مثل وسترن هیچ وقت هاردی که برای دسکتاپ طراحی کرده را بی مصرف نمیگذارد و من در خانه از این هارد استفاده میکنم مشکلی هم تا حالا نداشتم اتفاقا همه گیم هام روی این هارده !
نقل قول:
الان با نصب ورژن CS5 مشکلی از این لحاظ نداشتند فقط عنوان میکنند که رم زیاد مصرف میکنه که فکر میکنم طبیعی باشه ضمنا میخوام 64 بیتی نصب کنم تا از 4 گیگ که عملا 3.5 گیگ میشه استفاده بشه
الان رو 32 بیتی عملا 2.5 گیگ مصرف میشه 512 هم برا گرافیگ
البته اینکه چرا گاهی اوقات یکی از core ها تا انتها بالا میره یه سواله برا من ؟؟؟؟ میتونه cpu هم باگی داشته باشه ؟؟
بايوس رو هم حتما اپديت كنيد . بعضي مواقع نوشدارو سخت افزاريه :great: