1 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: یک سوال حیاتی در خصوص گرافیک های انبرد لطفا سریع جواب بدید
نقل قول:
هاردهای گرینمخصوص دسکتاپ ساخته شده اند و مصرف برق کمتر و نهایت پرفرمنس کمی پایین تر دارند ولی اینکه اصلا بدرد نمیخورند را من قبول ندارم
شرکتی معظمی مثل وسترن هیچ وقت هاردی که برای دسکتاپ طراحی کرده را بی مصرف نمیگذارد و من در خانه از این هارد استفاده میکنم مشکلی هم تا حالا نداشتم اتفاقا همه گیم هام روی این هارده !
عزیز این بحث هارد گرین رو اینقدر تکرار کردم ، مدرک و لینک آوردم که دبگه خسته شدم .
اگر تمایل دارید توی همین انجمن سرچ کنید مطالبش رو پیدا میکنید :wink:
ولی یه جمله میگم و عبور میکنم .
شرکت معظم gmc ( خدابیامرز ) هم جیپ میساخت هم سواری .
هر کدوم برای کار بخصوص با مصرف ، نقاط ضعف و قدرت مخصوص خودش
نقل قول:
الان با نصب ورژن CS5 مشکلی از این لحاظ نداشتند فقط عنوان میکنند که رم زیاد مصرف میکنه که فکر میکنم طبیعی باشه ضمنا میخوام 64 بیتی نصب کنم تا از 4 گیگ که عملا 3.5 گیگ میشه استفاده بشه
الان رو 32 بیتی عملا 2.5 گیگ مصرف میشه 512 هم برا گرافیگ
البته اینکه چرا گاهی اوقات یکی از core ها تا انتها بالا میره یه سواله برا من ؟؟؟؟ میتونه cpu هم باگی داشته باشه ؟؟
این مسئله که یوزیج یک کور بالا میره رو زمانی داریم که یه برنامه قدیمی روی سیستم در حال اجرا باشه
در تسک منیجر در تب processes به دنبال برنامه در حال اجرا بگردید ( مثلا فتوشاپ ) روش رایت کلیک کنید و از منوی باز شده set affinity رو انتخاب کنید و ببینید همه کورها اکتیو هستند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این تست رو روی برنامه هائی که باهاشون کار میکنید انجام بدین احتمالا یک یا چندتا از اونها روی سینگل کور هستند و فقط از کور 0 استفاده میکنند
با ارتقاع اون برنامه به ورژنهای بالاتر این مشکل حل میشه :give_rose:
اگر مادربردت گيگابايته با @bios در عرض 20 ثانيه بايوست جديد داري .
ممنون از راهنمایی دوستان بایوس اپدیته با هاردم مشکلی نداشت راحت اجرا میشد برنامه ها سیو میشد
خودم براش ویندوز 7 64 بیت و نرم افزار هاشو نصب کردم فقط عجب رمی میخوره این فتوشاپ لامصب 1.5 گیگ به بالا جمعا با Illustartore نزدیک 2.8 گیگ میشه !!!
خلاصه فعلا شرش و کم کردم :wink: نرم افزار مریم فقط تو سون گیج میزنه خیلی کنده دلیلش چی میتونه باشه ؟؟؟
نقل قول:
ممنون از راهنمایی دوستان بایوس اپدیته با هاردم مشکلی نداشت راحت اجرا میشد برنامه ها سیو میشد
خودم براش ویندوز 7 64 بیت و نرم افزار هاشو نصب کردم فقط عجب رمی میخوره این فتوشاپ لامصب 1.5 گیگ به بالا جمعا با Illustartore نزدیک 2.8 گیگ میشه !!!
خلاصه فعلا شرش و کم کردم :wink: نرم افزار مریم فقط تو سون گیج میزنه خیلی کنده دلیلش چی میتونه باشه ؟؟؟
دوست عزیز 1.5 گیگ و 2.5 گیگ که برای این برنامه ها پول توجیبی هم نیست . مردم با سیستم با 12 گیگ رم با اینها کار میکنند و هنوز هم صداشون بلند هست که
رم کم میارند .
جناب اسكندري دقيقا مثل حرف خودتون هر كي عقيده اي داره :1. (5): . ولي 12 گيگ حالي ميده عزيز دل :11():
داداش یادتون نره تست هایی رو که گفتم انجام بدین تا این قد بحث کسترش پیدا نکنه
اما در مورد هارد دیسک هم بنده با جناب نیما خان موافقم و نکته ای که از دیدم دور مونده بود رو گفته بودن.
اما نکته مبهم اینجاست که طرف که داره کار گرافیکی با این برنامه ها انجام می ده در چه اندازه ای هست!
اخه من قبلا که خودم توی کار گرافیک بودم می دونستم که فتوشاپ تنضیماتی داره که نیاز نیست اطلاعاتی که ضروری نیستن رو داخل رم ذخیره کنه
اگر دوست شما طراح بنر هستن بهتره یکم تنظیمات رو انجام بدن که این همه گرفتاری نداشته باشن.
تنظيمات ممكنه تاثير داشته ولي رو سرعت load به احتمال زيا تاثير داره