همه خوابن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایورش لحتمالا که سالما چون fifa 14 را بدون کوچکترین مشکلی بالا اورد البته نسخه رویال پک دارم خیلی باحاله یه nba2k14 هم نصب کنم ببینم چهجوریهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه خوابن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان مشکلت اینه که تصویر نداری؟
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رمز : www.errorso.com
دانلود کرک ریلودد PES 2013
توجه : قبل از کرک کردن بازی ، آنتی ویروس و UAC را غیر فعال کنید .
به کنترل پنل کارت گرافیکتون برین و بازیتون رو در اونجا اضافه کنین و استفاده از GPU برای این بازی رو فراهم کنین . ( مرحله مهم و ضروری)
بر روی بازی راست کلیک کرده و properties رو انتخاب کنید.
در صفحه باز شده به تب compatibility برین و در قسمت compatibility mode ، تیک ” … Run this program “ رو بزنید.
در همون قسمت win Vista رو انتخاب کنید و بر روی ok کلیک کنید .
بازی رو اجرا کنید .
اگر از کرک اسکیدرو استفاده می کنیدفایل buddha.dll رو در قسمت img بازی بریزید .
سپاس.
آخرین ویرایش توسط Morteza.m1371 در تاریخ 14-08-14 انجام شده است
hesam-aldin (21-11-14), JiMmY.j (14-08-14)
با سلام
Morteza.m1371 هم کرک ریلود و هم اس---دو فایده نراشت از nvidia ها ادش کردم در ضمن گفتم که توی properties گزینه compatibility نداره البته اونم انجام دادم الان یه تست دیگه بکنم ببینم چی میشه از نداشتن نسخه مورد نیاز directx نیست که تصویر نداره؟البته اینا هم فایده نداشت البته یه چیرو بگم برای اولین دفعه با کلی مکس اجرا شد وکرش کرد الان من دقیقا صدا دارم اما تصویر نه
اون کاری که توی پست 58 گفتم انجام دادید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali7892 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (14-08-14), JiMmY.j (14-08-14), Morteza.m1371 (14-08-14)
|
اره از تنظیماتش اره انجام دادم نشد حالا تویه بازی دیگه هم مشکل دارم اصلا نمیدونم هربازی نصب میکنم بعدیش اجرا نمیشه بازی injustice را نصبیدم وقط یه ارم باز میشه فقط صدا میاد از توی لانچ گیم وقتی میزنم از توی گرافیک های انتخابی فقط اینتل رو میشناسه
بچه ها یه نکته وقتی این بازی هایی که اینجوری ان رو میخوام با تسک منیجر حذف کنم تو پرانتز نوشته32bitدرحالی که ویندوزم 64 بیته این injustice اصلا nvidia نمیشناسدش نکنه درایور nvidia مشکل داشته باشه بنظرتون درایور رو دوباره نصب کنم
داداش وین 7 نصب کن خودتا راحت کن .
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
JiMmY.j (14-08-14)
بعد از کرش کردن بازی با این ارورها مواجه میشی؟
- ارور ” Direct3DDevice is missing “
- ارور ” Failed to create D3D device
اگه آره مشکل دایرکت ایکست هست که با نصب آخرین نسخش رفع میشن.
سپاس.
JiMmY.j (14-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks