سلام
راه دیگه ای نیست؟ از اینکه فریم خوب بالا رفته و ولتاژ 12 پایین تر از 12 نشه میشه مطمعن شد؟نمیدونم دقیق من سیستم رو از نزدیک ندیدم + شما باید سیستم رو با یک پاور بالاتر تست کنید در اون صورت Performance سیستم رو با پاور ها مختلف اندازه گیری کنید ببینید پاور آیا مشکل ایجاد میکنه یا خیر.
دمای گرافیک خیلی خوبه اگه یخلی هم اور کنم و زیاد ولتاژ بدم بازم بالای 90 نمیره (البته نه اینکه تا آخر بیارم بالا)دما پردازنده + گرافیک ها نرمال هستند.
دمای پردازنده در حالت عادی خوبه ولی در حالت لود در یک دقیقه تست linx دما به 69 و دمای هر هسته حدود 85 میشه این هم خوبه؟ چون من یکم نگران بودم برای سی پی یو داخل سایت اینتل زده بود بالای 74 نره
دمای مین به دلیل sli و اگه هم سی پی یو و هم گرافیک اور بشوند و هر دو با هم زیر فشار باشند به 69 میرسه وگر نه زیاد نیستولی دمای مادربرد یک مقداری بالاست....
خیلی خوبه کیسم cosmos s هست بالاش 3 تا فن بستم عقب هم هست + جلو ولی بغلش به v10 گیر می کردم کندمش ولی مشکلی نیست بغلش تمامش فیلتر ضد غبار هست و کامل هوا منتقل میشهوضعیت تهویه کیس چطوره؟!
خیلی خوشحالم با اینهمه اطلاعات دارین جواب میدید واقعا در این تاپیک با این چیز هایی که گفتین خیلی چیز ها یاد گرفتم
اگه میشه نرم افزار مورد نظرتون رو بگید و مدت تست که من تست بگیرم و دما رو کامل تر متوجه بشید چون نرم افزار ها فشار متفاوتی به سیستم می اورند
ممنون
Bookmarks