سلام
ببخشید قصد جسارت نداشتم ولی من این لینکو براتون گذاشته بودم فک کنم شما ندیدید:دوست عزیز
من در یک فروم دیگه برای شما توضح دادم و گفتم ولی متاسفانه شما به حرف بنده اصلا توجه نکردید!
http://www.anandtech.com/bench/GPU11/188
تمام تستها با 920 با اور 3.33 گرفته شده اند
آخه مشکل اینه که حتی اگه سینگل باشه اورپردازنده تاثیر میزارهببینید وقتی شما در یک تست 3DMark06 در حالت دیفالت پردازنده مقدار در دول حالت SLI/Single GPU اختلاف امتیاز 1000Mark دست پیدا میکنید و بعد این حالت زمانی که پردازنده OverClock میشه این اختلاف علاوه بر افزایش شدید امتیاز 3DMark باعث افزایش اختلاف امتیاز بین دو امتیاز قبل که پردازنده در حالت Stock قرار داشت میشه این یک دلیل اشکار بر محدویدت فرکانس پردازنده برای GPU جه در حالت SLI و چه در حالت Single GPU هست.
تا چند اور کنم محدودیت کامل برطرف میشه؟همنن شما برای اینکه برا خودتون اثبات بشه که این افزاش امتیاز مربوط به تست CPU و افزایش امتیاز CPU Score در 3DMark 06 نیست در هنگام اجرای تست شما CPU Test هارو Disable کنید و تست بگیرید و مقایسه کنید.
+
این عامل محدویدت فرکانس پردازنده های i7 بارها ثابت شده توسط سایت های خارجی و Review ها...!
مگه نباید 100 درصد سی پی یو کار کنه برای اینکه معلوم بشه محدود شده گرافیک؟
اگه لینک ریویو ها رو دارید بزارید ممنون میشم البته جسارت نشه برای اینکه بفهمم چقد محدود کرده می خواهم
1920*1080Resolution مانیتور شما چقدر هست؟!
تست من با همین frpas بودو همچین در بازی Crysis Warhead وضعیت سیستم شما در حالت OverClock پردازنده و در حالت Stock چقدر هست؟ (با استفاده از برنامه Fraps)؟! (هم در حالت Single و هم در حالت SLI)
در sli حدود 36-37 فریم و در حالت سینگل حدود 26-27 فریم البته چون نمیشه بنچمارک گرفت این ها کاملا دقیق نیستند
ممنونموفق باشید.

Bookmarks