سلام
مشکل رو تا حدودی فهمیدم Sli من کاملا درسته نه پردازنده مشکل داره نه پاور البته نمی دونم تعویض درایور یا بایوس مین و گرافیک و... تاثیر داشته یا نه ...
البته در مترو دیدم رونتر شده ولی چون fraps من با مترو مشکل داره نتوانستم بفهمم که واقعا بهتر شده یا نه
به همین دلیلم Ac 2 رو روی سیستم نصب کردم ولی همش 60 فریم رو کامل میگرفت با یک کارت در جایی هایی که شلوغ بود میدیدم که بعضی مواقع 54-6 فریم میگرفت بعد زدم دوباره دو کارت دیدم اره از 60 پایین نمیاد در نرم افزار msi after burner هم نشون میده که حدود 40 درصد گرافیک اول کار می کنه و 40 درصد گرافیک دوم
ولی کلا بازی just cause 2 و gta iv elfc هر کار می کنم از sli و کارت دوم استفاده نمی کنند
البته فک کنم اولش ac 2 هم از sli استفاده نمی کرد و در کنترل پنل انویدیا در قسمت manage 3d setting هم نبود و خودش اضافش کرد و در ضمن باید حتما خود exe رو رو اضافه می کرد اگه لانچر رو اضافه می کرد نمیشد
اما بازی مافیا بدون فیزیکس خودشو در sli نشون داد و مطمعن شدم sli مشکل نداره
تست های من از مافیا 2 :
بدون فیزیکس و در حالت sli در بازی 58.8 فریم گرفتم و هر گرافیک 74 درصد کار می کرد
گفتم شاید به خاطر سی پی یو هست محدودیت ایجاد می کنه و تا 4 اورش کردم البته بدون توربو و باز تست گرفتم که باز هم 58.9 فریم گرفتم (گرافیک ها 73 درصد کر می کردند) و تاثیری نداشت و معلوم شد که این 1 فریمی هم که کم میگیره به خاطر اون اول بازی هست که از 0 شروع می کنه و بعد میانگین میگیره
همین طور که اور بود چند تست دیگه هم گرفتم:
در حالت تکی گرافیک و بدون فیزیکس و اور 42.8 فریم گرفتم
در حالت تکی و با فیزیکس و اور 30.8 گرفتم
در حالت sli و با فیزیکس و اور 38.4 فریم گرفتم
مثل اینکه فیزیکس بین دو کارت تقسیم نمیشه اما از نظر درصد کار گرافیک ها با هم پایین بالا شده بودند ولی اگه فیزیکس بین دو کارت تقسیم بشه باید خیلی فریم بیشتری بگیرم
چطوری میشه کاری کرد که فیزیکس بین هر دو کارت تقسیم بشه؟
چیکار کنم که بازی just cause 2 و gta iv elfc هم از sli استفاده کنند؟
ممنون از راهنمایی های مفیدتون
با سپاس

Bookmarks