من که گفتم تاثیر CPU Score در 3DMark06 خیلی ناچیز هست(البته از شرایط تست هم که بگذریم)همون طور در تست بالا دیدید دو تا 460 sli امتیاز 26874 رو گرفتند اما با سی پی یو 980 که تا 4 اور شده :
http://www.tomshardware.com/reviews/...80,2694-2.html
ولی من همین امتیاز رو با 930 و فرکانس 3.8 دارم میگیرم البته 80 تا فرکانس گرافیک من بالا تره اما زیاد فرق نمی کنه من گرافیکو اور کردم زیاد فرق نکرد سی پی یو 980 با فرکانس 4 کجا و 930 با 3.8 کجا
خوب پاور شما به نظر میرسه ضعف داشته باشه در هر صورت برای این نوع SLI ...من تست از پاور گرفتم البته کمترینش 6 دقیقه بود منم همینو زدم چون دمای سی پی یو میاد بالا هسته ها به 80 میرسه میاد بیرون من تنظیم کردم تا 90 که بشه تست گرفت خب تست رو گرفتم ولتاژ های 3.3 و 5 وقتی کامل در لود قرار میگیره از 5.05 به 4.95 میرسه که به نظرم اصلا محسوس نیست اما مشکل برق 12 هست که اصلا درست نشان نمیدهد وقتی در حالت عادی هست حدود 2 ولت نشان میده و در حالت لود حدود 8
در ضمن یک مشکلی که من دارم اینه که وقتی اور می کنم وقتی سیستم رو روشن می کنم انگار دو سه بار خودشو ریست می کنه اینو چطوری میشه غیر فعال کرد چنین کاری نکنه؟
ممنون
شما پردازنده رو در حالت 3.8GHZ قرار بدید (Turbo Off) و درگاه PCI-E رو به مقدار 107MHZ افزایش بدید و دوباره تست کنید.(3DMark) ببینید اوضاع چقدر بهتر میشه.
برای نمایش 12V هم میتونید از Everest Ultimate استفاده کنید.
ببینید در این حالت پاور تا حدود کمی محدود میکنه ولی سیستم شما بر اثر کاهش 12V آسیب سخت افزاری میبینه مخصوصا HDD/SSD و بعد این مشکل ممکنه برای M.B هم ایجاد بشه.کلا پاور هم باعث محدودیت میشه؟ (ممنون میشم کامل بگید چون در این رابطه چیزی نمی دونم)یا فقط و فقط سی پی یو و گرافیک ؟
شما انقدر اذیت نکنید خودتون رو یک پاور بالاتر برای کاهش هر گونه مشکلی به نظر بنده تهیه کنید شما که انقدر هزینه کردید یک پاور GP1035B یا GP1000W Gold بگیرید خیال خودتون رو راحت کنید.

Bookmarks