'خب چطوره؟ به نظر خودم خوبه چون از اون محدوده ی خودشون ولتاژ ها پایین نیامدند
مثل اینکه فعلا مشکلی نیست.
احتمال صدمه دیدن کارت گرافیک از مقدار 120MHZ به بالا وجود داره(معمولا برای کارت های Mainstream)فرکانس سی پی یو منظورتون هست؟ چون من شنیدم که بالای 100 امکان داره به گرافیک صدمه بزنه (البته برای اور هم شنیدم ولی چیزی به نام صدمه ندیدم)
با occt تست کردم فرقی نکرده بود
107MHZ مقدار زیادی نیست که باعث آسیب دیدن کارت گرافیک بشه و مشکلی نداره.
خاموش شدن سیستم زمانی اتفاق میفته که مقدار پاور از مقدار مصرف سیستم شما خیلی کمتر باشه و این افتاق معمولا برای پاور ها ضعیف میفته.در پاور های Middle هم معمولا سیستم Reject میشه اگر مقدار مصرف سیستم از توانایی PSU خارج باشه و تمام این حالت ها بستگی به شرایط سیستم داره.آیا اگه پاور کم بیاره مثلا سیستم رو خاموش می کنه (قبلا با پاور پایین اینکار رو کردم و خاموش شد) یا به سیستم هم صدمه میزنه و یا محدودیت هم ایجاد می کنه برای سی پی یو و گرافیک و باعث کاهش پرفورمنس هم میشه؟ اولی رو میدونم حدودا دومی رو هم که شما میگید ایطوره قبلا هم شنیدم در رابطه با سومی چی؟
بعضی وقتا ها هم کاهش Performance قابل رویت هست طوری که مثلا شما با کارت گرافیک در حالت Single GPU در یک بازی به طور میانگین 50fps میگیرید زمانی که حالت SLi بر قرار میشه این 50fps به مقدار 40fps کاهش پیدا میکنه. در این حالت پاور باعث کاهش Performance سیستم شده.
وضعیت دما ها چطور هست؟
CPU-M.B-GPU-PWM ؟!
Bookmarks