سلام
بله برای مطمعن شدن هم دوباره تست میگیرمببینید شما گفتید که پس از OverClock پردازنده در حالت Single شما 23K گرفتید و در حالت SLi حدودا 26K درسته؟! چطور این اختلاف قبل از اورکلاک پردازنده 1K بود بعد از اورکلاک پردازنده به 3K افزایش پیدا کرد؟! این دلیل بر محدودیت پردازنده هست برای GPUs که باعث تغییرات امتیاز شدید میشه.
به نکته دیگه هم اشاره کردم که CPU SCore پردازنده در تست های 3DMakr06 در Total Score تاثیر بسیار کمتری داره.
در مورد گرافیک ها همین طوره؟نه اصلا به این صورت نیست.
در یک Application ممکنه هر هسته پردازنده حتی 25% هم Load نشه وفرکانس پردازنده باعث ایجاد گولگاه برای گرافیک بشه.
یعنی اگه گرافیک 100 درصد کار نکنه یعنی سی پی یو محدودش کرده؟ ( چون در کرایسیس در حالت سینگل 100 درصد کار می کنه اما sli حدود 90 درصد و مافیا در حالت فیزیکس روشن خیلی گرافیک در حد 60 درصد کار می کنه و در 3dmark هم حدود 50 هر گرافیک کار می کنه
پاور هم نقشی در برابر یوزیج و کلا پرفورمنس داره؟ (خودم دلیلی نمیبینم ولی اینقد بهم گفتند پاور محدودیت ایجاد می کنه کلا گیج شدم)
یک چیز که در این تست ها دیدم که 920 پایین ترین بود یعنی فرکانس محدودیت ایجاد می کنه و نه هسته درسته؟ چون core 2 dua بالاتر از 920 بود و کلا پس این هسته ها و رشته های این i7 دارند چیکار می کنند؟خوب شرمنده Dial-Up بودم فرصت نشد لینک مربوط به Intel i7 930 در اختیارتون بذارم و لینک مروبط به Intel i7 920 2.66GHZ رو قرار دادم.
در این گزینه شکی نیست که Intel i7 920 2.66GHZ از نسل اول پردازنده های Phenom X3/X4 و سری اول PhenomII X4/X3(810-720-710)s در هر شرایط قویتر هست!
این تست ها ثابت میکنه که فرکانس پردازنده Intel i7 920 در این تست به طور کامل کارت گرافیک رو محدود میکنه (اگر بخوایم به صورت تخصصی بحث کنیم این قضیه مروبط به BCLK/QPI مرطبت میشه) در شرایط کاملا یکسان مقدار fps با پردازنده هایی صرفا با فرکانس بالاتر مثل Intel C2D E8500 مقدار بازده بهتری داشتند مخصوصا در Resolution های نسبتا بالا..
کارت گرافیک مورد استفاده در این Benchmark ها Geforce GTX280 1GB هست.
از ابتدا Stage ها مربوط به Gaming/3D رو مشاهده کنید:
خب یعنی من تا 3.6 سی پی یو رو اور کنم دیگه هیچ محدودیتی نیست؟
در مورد سی پی یو خودمم یک داشتم نمی دونم از کجا قبلا پیدا کرده بودم الان آپلود کردم:
http://www.mediafire.com/?ywhqijqn4sznz0y
البته تست در فیزیکس روشن هست که منم در فیزیکس روشن مشکل دارم و گرافیک تمام توانشو نمیزاره
ممنون

Bookmarks