پاسخ: این مشکل مربوط به کارت گرافیک میشه ؟
نقل قول:
ببین تو الان ۲ تا فن ۱۲ سانتی رو گذاشتی کنار هم ، یکی همون فن پشتی و یکی هم فن پاور اون پشتیه به نظرم زیاده و کاربردی نداره اینجا
اون پل جنوبی معمولا زیاد گرم نمیشه که نیاز به فن داشته باشه
نظرم اینه که اون فن پشتیه رو باز کنی بعد با زویه های مختلف بگیری سمت پل شمالی ، یکم زمان بزاری دستت میار فن رو کجا نصب کنی بهترین نتیجه رو میگیری :wink:
فعلا رم رو بیخیال ، برش گردون رو دیفالت تا مشکل این دما رو حل کنیم چون اگر یه قطعهای از کامپیوترت رو 90 درجه باشه رو مرز خطره :1. (28):
کیس رو کاملا خاک گیری کردم و فن پشتی رو بار کردم متاسفانه روی درب کیس ، فن 9.5 سانتی میخوره . این 12 سانتی رو بستم سر جاش .. باید برم یه فن 9.5 سانتی تهیه کنم .. یه سوال . نمیشه این فن 12 سانتی پشت رو برعکس کنم که هوای بیرون رو بیاره توی کیس ؟ ( البته این فن مخصوص خروج هوای گرم هست ) .. در ضمن فن 9.5 سانتی چی بگیرم ؟ در ضمن این لوله و فیل*تری که داره رو روی فنی که میخوام بخرم ببندم یا نه ؟
نقل قول:
کیس رو کاملا خاک گیری کردم و فن پشتی رو بار کردم متاسفانه روی درب کیس ، فن 9.5 سانتی میخوره . این 12 سانتی رو بستم سر جاش .. باید برم یه فن 9.5 سانتی تهیه کنم .. یه سوال . نمیشه این فن 12 سانتی پشت رو برعکس کنم که هوای بیرون رو بیاره توی کیس ؟ ( البته این فن مخصوص خروج هوای گرم هست ) .. در ضمن فن 9.5 سانتی چی بگیرم ؟ در ضمن این لوله و فیل*تری که داره رو روی فنی که میخوام بخرم ببندم یا نه ؟
خسته نباشید :lol:
فن 9.5 ندیم تا حالا فکر نکنم تو بازار باشه
من خودم این کارت گرافیکم رو تا خر خره آور کردم ( مینم ازراکه و گرافیکش hd3200 هستش ) چون ولتاژ رو بالا بردم پل شمالی خفن داغ میشد که یه فن 12 سانتی دور پائین چپوندم رو کلش
یه سر این فن ۱۲ سانتیو رو هیت سینک cpu مهار کردم اون طرفش رو روی سوکت مادربرد ( فن با مادربرد زاویه 45 درجه داره تقریبا )
با این کار دما ماکزیمم روی 38 درجه میاد :whistle:
شما هم به نظرم یه همچین کاری بکنید دیگه ببین چی میتونی اون داخل نصب کنی
راستی حالا که در کیس رو باز کردی دمای چیپست توی بایوس چنده ؟
نقل قول:
خسته نباشید :lol:
فن 9.5 ندیم تا حالا فکر نکنم تو بازار باشه
من خودم این کارت گرافیکم رو تا خر خره آور کردم ( مینم ازراکه و گرافیکش hd3200 هستش ) چون ولتاژ رو بالا بردم پل شمالی خفن داغ میشد که یه فن 12 سانتی دور پائین چپوندم رو کلش
یه سر این فن ۱۲ سانتیو رو هیت سینک cpu مهار کردم اون طرفش رو روی سوکت مادربرد ( فن با مادربرد زاویه 45 درجه داره تقریبا )
با این کار دما ماکزیمم روی 38 درجه میاد :whistle:
شما هم به نظرم یه همچین کاری بکنید دیگه ببین چی میتونی اون داخل نصب کنی
راستی حالا که در کیس رو باز کردی دمای چیپست توی بایوس چنده ؟
جالبه . یه لحظه خاموش کردم بعد روشن کردم رفتم تو بایوس ستاپ دما زده بود 85 بعد یه 2 دقیقه همینطوری که نگاهش میکردم رسید به 89 :1. (38): .. فرقی نکرد .. والا من نمیدونم چیکار کنم .. شما عکس کیس و داخلشو که دیدین یه طرح کولینگی پیشنهاد بدین که چیکار کنم . با تشکر
نقل قول:
جالبه . یه لحظه خاموش کردم بعد روشن کردم رفتم تو بایوس ستاپ دما زده بود 85 بعد یه 2 دقیقه همینطوری که نگاهش میکردم رسید به 89 :1. (38): .. فرقی نکرد .. والا من نمیدونم چیکار کنم .. شما عکس کیس و داخلشو که دیدین یه طرح کولینگی پیشنهاد بدین که چیکار کنم . با تشکر
مبین جان اون فن پشت رو باز کن بگیر دستت بعد ببین کجا میتونی گیرش بندازی که به اون پل شمالی و اون هیت سینک پشتی باد بزنه با یه چسبی ، سیمی چیزی نصبش کن
برای تست کیس رو بخوابون فن رو تکیه بده به فن cpu البته مراقب پره هاش باش به دستت نخوره یه کم اینطرف اونطرفش کن ببین کجا جاش خوبه
بعد دما رو چک کن
دمای سیستم رو با نرم افزار HWMonitor گرفتم ( اون دمای 90 اینجا شده 70 - چرا ؟!! ) :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
دمای سیستم رو با نرم افزار HWMonitor گرفتم ( اون دمای 90 اینجا شده 70 - چرا ؟!! ) :
برادر همئن طوری که گفتم مودمی که اضافه کردی رو حذف کن ببین تفاوت دمایی رو پیدا می کنی یا نه راستی ببین USB هات اتصال کوتاه نکردن مخصوصا اون USB هایی که وصل کردی بهش به صورت اضافی
نقل قول:
برادر همئن طوری که گفتم مودمی که اضافه کردی رو حذف کن ببین تفاوت دمایی رو پیدا می کنی یا نه راستی ببین USB هات اتصال کوتاه نکردن مخصوصا اون USB هایی که وصل کردی بهش به صورت اضافی
مودم رو هم در اوردم تغییری نکرد .. نه اونایی که بصورت اضافی وصله برای جلوی کیسه که استفاده هم نمیکنم ازشون .. فکر نکنم اتصال کوتاه داشته باشن
سلام دوست عزیز
اول باید بگم که cpu های AMD نسل قبل مثل 5200 DUALCORE و 5400 و 6000 خیلی داغ هستن و به اصطلاح کوره معروف هستن اگر چه من از اول تا حالا با اینتل کار کردم و راضی ام اما تنها موردی که AMD داره اینه که کلا مموری کنترلر رو بر روی CPU و چیپست هاش نداره و این به اون معنی هست که شما صرف نظر از باس CPU می تونید سیستم رو و مموری هاتون رو OVER کنید اما این مسئله تازه تو نسل جدید CPU های اینتل COREI7, مورد توجه قرار گرفته و هسته می تونه مستقل عمل کنه .
شاید ی نگاهی به این تاپیک بندازی کمکت کنه .
نقل قول:
سلام دوست عزیز
اول باید بگم که cpu های AMD نسل قبل مثل 5200 DUALCORE و 5400 و 6000 خیلی داغ هستن و به اصطلاح کوره معروف هستن اگر چه من از اول تا حالا با اینتل کار کردم و راضی ام اما تنها موردی که AMD داره اینه که کلا مموری کنترلر رو بر روی CPU و چیپست هاش نداره و این به اون معنی هست که شما صرف نظر از باس CPU می تونید سیستم رو و مموری هاتون رو OVER کنید اما این مسئله تازه تو نسل جدید CPU های اینتل COREI7, مورد توجه قرار گرفته و هسته می تونه مستقل عمل کنه .
شاید ی نگاهی به این تاپیک بندازی کمکت کنه .
فن هارو بصورت رها توی کیس گذاشتین ؟ من مشکل گرمای CPU ندارم .. فقط چیپ شمالی و جنوبی یه کم داغه .. فکر نمیکنم با قرار دادن یه فن جلوش دماش خیلی بیاد پایین ..
والا مبین جان نمی شه تصمیم قطعی گرفت یکی از راهنمایی های که بتون می کنم با خود گلسان تماس بگیرید و با اقای بوستان پور در تماس باشید ببینید ایا مشکل مشابه داشتند یا نه! من از چند نفر که سوال کردم دقیقا پاسخی مشابه که چیز جدیدی به کانفیگ اضافه شده یا نه رو پرسیدند
باز هم ببینید مشکل با بایوسی که گفتم حل میشه یا نه در صورتی که فکر می کنید مشکل دما باعث مشکل در گرافیک میشه تنها کافیست یک فن رو برای امتحان روی چیپ ها قرار داده و دما رو پایین بیارید اگه مشکلتون حل شد که متوجه دما میشید اگه حل نشد هم به مادربورد رو در جهت مشکل گرافیک به گارانتی بفرستید که فکر نکنم قبول کنند
شماره گلسان : 02188707173
موفق باشید