با کمال تعجب باز این مشکل رو من پیدا کردم .. بعد از یک ساعت کار با سیستم تصویر قطع شد و بعدش که اومد شطرنجی سبز بود .. مشکلی از رم نبود .. یعنی ممکنه از کجا باشه ؟
Printable View
با کمال تعجب باز این مشکل رو من پیدا کردم .. بعد از یک ساعت کار با سیستم تصویر قطع شد و بعدش که اومد شطرنجی سبز بود .. مشکلی از رم نبود .. یعنی ممکنه از کجا باشه ؟
نقل قول:
مشکل از گرافیک آنبوردتون هست.امتحانش خیلی سادست دوست عزیز یک گرافیک pci e از یکی از دوستاتون قرض بگیرید بگذارید روش اگر مشکلی نداشت 100 % از گرافیک آنبوردتون هست.
من تازگیا این مشکل رو پیدا کردم . چرا الان باید این مشکل پیش بیاد ؟ اولا خوب بود . در ضمن بعد از نصب گرافیک PCI E دیگه از گرافیک آنبرد استفاده نمیکنه ؟ یعنی قطع میشه ؟
نقل قول:
دوست عزیز هر انسان سالمی هم ممکنه یکدفعه مشکل جسمی پیدا کنه و مریض بشه :whistle: بعضی از مادربرد ها با نصب گرافیک pci e خودشون اتوماتیک دیگه از گرافیک آنبرد استفاده نمیکند.ولی برای اطمینان بعد از نصب وارد بایوستون بشید و primary vga adappter رو روی pci e بگذارید و سیو کنید.
سلام مبین جاننقل قول:
به احتمال بالای ۹۰٪ مشکل از رمتون بایستی باشه
با یه نرم افزار تست رم رمها رو چک کنید ( اگر cd ubuntu دم دست دارید تست رم ةوی منوی اولش که بوت میشه هست )
روی لیبل رمها رو بخونید ببینید ولتاژ نوشته ، اگر نوشته بود به صورت دستی تو بایوس اعمال کنید
اگر نتیجه نداشت رم رو داون کلاک کنید و تست کنید و نتیجه رو بفرمائید
در مورد کارت گرافیک pci-e ممکنه این مشکل دیرتر خودش رو نشون بده ولی گمانم اینه که مسئله رو کامل حل نمیکنه
در بعضی موارد دیدم یه مدل رم با یه مین برد درست مچ نمیشه ( بحث برند و کیفیت هم نیست ) و به مرور همین مدل ایرادهای بنی اسرائیلی رو میگیره :lol:
CD Ubuntu دارم این گزینه کجاشه ؟ بعد از بوت میره تو خود سیستم عامل دیگهنقل قول:
با یه نرم افزار تست رم رمها رو چک کنید ( اگر cd ubuntu دم دست دارید تست رم ةوی منوی اولش که بوت میشه هست )
این اطلاعات رم های منه :نقل قول:
روی لیبل رمها رو بخونید ببینید ولتاژ نوشته ، اگر نوشته بود به صورت دستی تو بایوس اعمال کنید
مدل : Elixir M2Y2G64TU8HD5B-AC
حجم : 2GB
Speed : PC2-6400
Voltage : 1.8V
البته 2 تا از این ماژول بالا دارم که شده 4 گیگ
داون کلاک من بلد نیستم . چطوریه ؟نقل قول:
اگر نتیجه نداشت رم رو داون کلاک کنید و تست کنید و نتیجه رو بفرمائید
در ضمن من وقتی یه عکسی رو باز میکنم و یه ذره روی عکس زوم میکنم بعضی پیکسل های عکس چشمک زن میشه و سفید میشه ... این مشکل شطرنجی شدن توی ویندوز بیشتر موقع با با نرم افزار Google Earth وقتی که زیاد زوم کنم و موقع فیلم دیدن اتفاق میفته ...
با UBUNTU که بوت میکنید بعد از انتخاب زبان یه منو میاره فکر کنم گزینه سوم زده MEM TEST یه همچین چیزی :cool:نقل قول:
رم شما باسش 800 هستش با ولتاژ 1.8 ، برید توی بایوس و گزینه PC Health Status رو انتخاب کنید و ببینید جلوی DRAM Voltage چی نوشته
برای تنظیمات رم اول باید بایوس رو به حالت اودنس ببرید برای این کار از منوی بایوس Genie BIOS Setting رو انتخاب کنید و Y بزنید و .....
شما یه زحمت بکشید تست رم رو انجام بدید و ولتاژ فعلی رو بگید تا ادامه بدیم :give_rose:
تست رو انجام دادم . حدود 45 دقیقه هم طول کشید . نتیجه بصورت زیر شد ( بدون ارور ) - در ضمن نمیدونم چرا توی تست اسم CPU زده Athlon 64 و رم زده DDR1 چرا اشتباه زده ؟ :نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
DRam Voltage هم بصورت زیر هست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مبین جان
اون که اوبونتو رم و cpu رو درست دیتکت نکرده مهم نیست ، مهم تست بود که حله :wink:
حالا برو تو ستاپ یه f9 بزن بعد Y حالا برو تو Genie BIOS Setting و ولتاژ رم رو بزار رو 1.8 بعد تست کن ببین باز اینجوری میشه
ممکنه ولتاژ اضافه باعث گرم شدن و اون مشکل باشه
نقل قول:
این تنظیمات رو انجام دادم و ولتاژ رو گذاشتم رو 1.800V ( کمترین همین بود ) .. ولی بلافاصله بعد از بالااومدن ویندوز دوباره هیمنطوری شد و تصویر قطع شد و ریستارت کردم :1. (28):