اون igx engine clock override رو enable کن بعد میتونی عوض کنی :great:نقل قول:
Printable View
اون igx engine clock override رو enable کن بعد میتونی عوض کنی :great:نقل قول:
الان من کلاک انجین رو 500 کنم و کلاک SidePort رو روی 400 ؟ مشکلی و یا افت کارایی نداره ؟
باید ببینی مشکل حل میشه یا نه ؟ شرکتهای سازنده کمی تو نصب هیت سینک روی چیپست باید دقت کنند . واز سینکهای بهتری استفاده کنند . البته فکر کنم با کم کردن سرعت sideport مشکل تا حدی رفع شود .
همانطوری که بهادر گرامی فرمودند اول ببینید مشکل حل میشه یا خیرنقل قول:
مشکل که حل شد با اضافه کردن مقادیر کلاک انجین و سایدپورت بهترین حالت رو بدست بیارید ( به دما هم دقت داشته باشید )
البته کم کردن کلاک انجین اینجا لازم نبود ولی گفتم مقادیر رو کم کنید تا ایراد مشخص بشه
شما با این ستینگ جدید سیستم رو کامل تست کنید و نتیجه رو بفرمائید
ممنون و موفق باشید
فعلا که به دیگه اون مشکل رو ندارم .. اگر دیدم حتما این تغییرات رو انجام میدم ..در ضمن چرا اولا این مشکل رو نداشت ؟ تازگیا پیش اومده
در مورد اینکه چرا قبلا این مشکل رو نداشتید نمیشه دقیق نظر داد
احتمال داره به نرم افزارهائی که اخیرا نصب فرمودید مربوط باشه ( مثلا درایور جدید یا دایرکت ایکس که همراه بازیها نصب میشه )
موفق باشید
گردش هوای کیس هم خیلی مهمه در گرمای چیپستها
چیپهای NVIDIA و AMD داغتر از چیپهای اینتل هستند . شرکتهای سازنده باید بیشتر در این زمینه کار کنند . برد 770 بایوستار دست میزنم . دستم سریع میسوزه . این نکات ریز رو باید توجه کنند .
بهادر جاننقل قول:
dfi معمولا هیت سینکهای جوندار همراه هیت پایپ روی میناش میزاره ، قبلا چندتاشو بستم از نظر دما باهاش مشکلی نداشتم
برای همین بیشتر نظرم روی نرم افزارهای نصب شده هستش
به نظرم مقایسه dfi با بایوستار یکم کم لطفیه
من مقایسه نکردم ! مقایسه ای از من دیدی . مهم این هست نتیجه کار چی باشه . یک برد معمولا بعد از ماه سوم خودش رو نشون میده . من خودم DFI رو قبول دارم . ولی طراحی سینکها اکثرا ضعیف هست .