پاسخ: این مشکل مربوط به کارت گرافیک میشه ؟
والا لینک های آپدیت بایوس ( البته نسخه بتا ) توی خود سایت DFI مشکل داره نتونستم بگیرم ...در ضمن چیپهارو چطوری فن بزارم ؟ یعنی فن بصورت رها جلوش باشه ؟ برای چیپ جنوبی شاید بشه اما چیپ شمالی که کنار CPU هست به دلیل بزرگی هدسینک فن CPU بیشتر بادرو میفرسته توی هدسینک CPU
نقل قول:
والا لینک های آپدیت بایوس ( البته نسخه بتا ) توی خود سایت DFI مشکل داره نتونستم بگیرم ...در ضمن چیپهارو چطوری فن بزارم ؟ یعنی فن بصورت رها جلوش باشه ؟ برای چیپ جنوبی شاید بشه اما چیپ شمالی که کنار CPU هست به دلیل بزرگی هدسینک فن CPU بیشتر بادرو میفرسته توی هدسینک CPU
والا بایوس مشکل داشته واسه همین هم لینکاش رو ور داشتن تاریخ بایوس اگه این هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] که هیچ اگه نیست هم که به این اپدیت کنید لینکش رو براتون قرار دادم
شما سیستم رو از بقل روی میز قرار بده طوری که مادربورد در راستای افق باشه و فن رو روش قرار بده راستی پیچ های پل شمالی رو سفت کن البته طوری که ایراد ظاهری نداشته باشه جای پیچ روش بیوفته. برای اینکه از گارانتی به راحتی خارجش می کنن یکی از دلیل های که مین x58 من رو از گارانتی خارج کردند!!
و در صورتی که جواب درستی از طرف گارانتی دریافت نکردید بگید تا در فروم دی اف ای مطرح کنم
سلام
شرمنده توی این تاپیک مشکلمو مطرح می کنم چون همین مشکل رو هم من دارم
مشخصات سیستم
CPU : C2Q 6600
MB : Asus Maximus Formula
Power : 1030 Green
Ram: 2*1 Geil
Vga : 8800 Ultra XfX
Case : 3D aurora
مشکلم دقیقا مثل دوستمون هست داخل بازی گیر میکنه و بعد خطهای ابی میاد و خروجی سیگنال قطع میشه و بعد باید سیستم رو چند بار رستارت کنم که شانسی یک دفعه بیاد تو ویندوز
دفعه قبل این طوری شد دادم تعمیر کردنش که تعمیرکار گفت از GPU بوده و از حرارت زیاد این مشکل به وجود اومده ولی مجدا باز همون طوری شده
دما گرافیک 75 بود که با دو تا فن 8 سانتی شده 59 درجه
حالا می خواستم ببنیم مشکل گرافیکم چیه ؟