پاسخ: این مشکل مربوط به کارت گرافیک میشه ؟
نقل قول:
این تنظیمات رو انجام دادم و ولتاژ رو گذاشتم رو 1.800V ( کمترین همین بود ) .. ولی بلافاصله بعد از بالااومدن ویندوز دوباره هیمنطوری شد و تصویر قطع شد و ریستارت کردم :1. (28):
پس یه پله برو بالا ، بالاتر از 1.92 که قبلا بود
اگر بلافاصله اینطور شده پس مسیر رو درست اومدیم :wink:
اگر با افزایش ولتاژ مشکل حل شد که یا باید رو همون ولتاژ بزاری یا ولتاژ و تایمینگ رو کم کنی
فعلا به استپ بیا بالا مشکلی برای رم تو این رنج بوجود نمیاد و نتیجه رو بگو
درود
دوست عزیز به عقیده بنده که این مشکل از رم نمیتونه باشه.همون گرافیک آنبرد و مخصوصا چیپستش بیشتر محتمل هست.شما طبق عکسی که قرار دادید اگر واقعا اطلاعات بایوستون و سنسور حرارتی مادربرد درست نشون داده باشه دمای 90 درجه برای چپپست مینبورد خیلی بالاست :1. (2)::1. (27):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
پس یه پله برو بالا ، بالاتر از 1.92 که قبلا بود
اگر بلافاصله اینطور شده پس مسیر رو درست اومدیم :wink:
اگر با افزایش ولتاژ مشکل حل شد که یا باید رو همون ولتاژ بزاری یا ولتاژ و تایمینگ رو کم کنی
فعلا به استپ بیا بالا مشکلی برای رم تو این رنج بوجود نمیاد و نتیجه رو بگو
من ولتاژ رو گذاشتم روی 1.950 ( اولش 1.925 بود ) بعد از رستارت صفحه لوگو مین برد رنگ راه راه فرمز شد :gasp: .. یه پله رفتم بالاتر گذاشتم روی 960 فعلا مشکلی نبود و ویندوز اومد بالا .. در ضمن وقتی ولتاژم روی 1.800 بود توی PC Health زده بود 1.77 .. این ولتاژا تا 3.200 ادامه داره .. یعنی خود مین نمیتونه ولتاژ رو هماهنگ کنه ؟
نقل قول:
درود
دوست عزیز به عقیده بنده که این مشکل از رم نمیتونه باشه.همون گرافیک آنبرد و مخصوصا چیپستش بیشتر محتمل هست.شما طبق عکسی که قرار دادید اگر واقعا اطلاعات بایوستون و سنسور حرارتی مادربرد درست نشون داده باشه دمای 90 درجه برای چپپست مینبورد خیلی بالاست :1. (2)::1. (27):
واقعا دماش بالاست ؟ یعنی ممکنه از اینم باشه ؟ نظر شما چیه ؟
نقل قول:
درود
حق با شماست :give_rose:
من دقت به دما نکردم ، مبین جان تو این دما میشه نیمرو درست کرد
دوربین دستته بی زحمت یه چندتا عکس از کیسیت بگیر
از پشت کیس هم بگیر لطفا
نقل قول:
حق با شماست :give_rose:
من دقت به دما نکردم ، مبین جان تو این دما میشه نیمرو درست کرد
دوربین دستته بی زحمت یه چندتا عکس از کیسیت بگیر
از پشت کیس هم بگیر لطفا
عکس های داخلی و بیرونی سیستم :
مبین جان قبلا ازت خواسته بودم دمای پل شمالی رو چک کنی که فرمودید یکم گرمه ، آیا شما دمای اون چیپست تکیه که کنار led هستش رو چک کردین ؟
اون چیپست پل جنوبیه که معمولا گرم نمیشه پل شمالی اونه که نزدیک cpu هستش و روش نوشته لن پارتی ( که وقتی در کیس را تو این حالت باز کنی آتش ازش بلند میشه :wink: )
به هر ترتیب تحویه این کیس برای این مین خیلی بده
اون لوله پلاستیکی رو از روی درب کیس باز کنید و یه فن به جاش ببیندید جوری که هوا را از بیرون بگیره و به سمت پل شمالی و cpu بدمه ( اگر فن ندارید فن پشت کیس را باز کنید )
باید اون عدد 90 توی بایوس بیاد زیر 40
نتیجه رو بفرمائید
نقل قول:
مبین جان قبلا ازت خواسته بودم دمای پل شمالی رو چک کنی که فرمودید یکم گرمه ، آیا شما دمای اون چیپست تکیه که کنار led هستش رو چک کردین ؟
اون چیپست پل جنوبیه که معمولا گرم نمیشه پل شمالی اونه که نزدیک cpu هستش و روش نوشته لن پارتی ( که وقتی در کیس را تو این حالت باز کنی آتش ازش بلند میشه :wink: )
به هر ترتیب تحویه این کیس برای این مین خیلی بده
اون لوله پلاستیکی رو از روی درب کیس باز کنید و یه فن به جاش ببیندید جوری که هوا را از بیرون بگیره و به سمت پل شمالی و cpu بدمه ( اگر فن ندارید فن پشت کیس را باز کنید )
باید اون عدد 90 توی بایوس بیاد زیر 40
نتیجه رو بفرمائید
والا من وقتی روی چیپست کنار CPU که LanParty روش نوشته دست زدم دماش تقریبا 20 % کمتر از چیپستی هست که کنار LED Debuger ( که توی عکس F F روش نوشته ) هست . یعنی این چیپی که کنار LED هست یه کم دیگه گرم تر بود دستم میسوخت .. دمای اون هدسینک نقره ای که بالای اون چیپ LanParty هست هم 20 % کمتر از خود چیپ Lanparty هست .
مشکلی نیست میتونم یه فن برای درب کسی تهیه کنم .. فقط این فنش اندازش چنده ؟ ..
چطوره یه سیستم کولینگ معمولی برای چیپ ها بزارم . چطوره ؟
نقل قول:
والا من وقتی روی چیپست کنار CPU که LanParty روش نوشته دست زدم دماش تقریبا 20 % کمتر از چیپستی هست که کنار LED Debuger ( که توی عکس F F روش نوشته ) هست . یعنی این چیپی که کنار LED هست یه کم دیگه گرم تر بود دستم میسوخت .. دمای اون هدسینک نقره ای که بالای اون چیپ LanParty هست هم 20 % کمتر از خود چیپ Lanparty هست .
مشکلی نیست میتونم یه فن برای درب کسی تهیه کنم .. فقط این فنش اندازش چنده ؟ ..
چطوره یه سیستم کولینگ معمولی برای چیپ ها بزارم . چطوره ؟
اول با همین فنهائی که داری یه تست بکن ببین مشکل حل میشه بعد هزینه کن
ببین چجوری میتونی اون ۹۰ رو کم کنی برو توی ستاپ بعد یه فن بگیر دستت بیافت به جون مادربرد :lol:
۲ حالت داره یا واقعا یه قطعه گرم داری که با این کار پیداش میکنی یا بایوست مشکل داره که احتمالا با آپدیت درست میشه
در مورد اندازه هم یه خط کش بردار و اندازش رو بگیر ، اینجور که تو عکس پیداست باید ۱۲ سانتی باشه
نقل قول:
اول با همین فنهائی که داری یه تست بکن ببین مشکل حل میشه بعد هزینه کن
ببین چجوری میتونی اون ۹۰ رو کم کنی برو توی ستاپ بعد یه فن بگیر دستت بیافت به جون مادربرد :lol:
۲ حالت داره یا واقعا یه قطعه گرم داری که با این کار پیداش میکنی یا بایوست مشکل داره که احتمالا با آپدیت درست میشه
در مورد اندازه هم یه خط کش بردار و اندازش رو بگیر ، اینجور که تو عکس پیداست باید ۱۲ سانتی باشه
والا بایوسم که آپدیته .. برای اول کار فن بزرگ پشت کیس رو در بیارم روی در کیس نصب کنم ؟ یعنی این فن تاثیر نداره ؟ ورش دارم دما بالاتر بره .. این فن گرما رو به بیرون منتقل میکنه ... برای چیپستی که کنار Debuger هست چطوره یه فن بزارم ؟ راستی ولتاژ رم رو به ولتاژی که خودش داشت برش نگردونم ؟
نقل قول:
والا بایوسم که آپدیته .. برای اول کار فن بزرگ پشت کیس رو در بیارم روی در کیس نصب کنم ؟ یعنی این فن تاثیر نداره ؟ ورش دارم دما بالاتر بره .. این فن گرما رو به بیرون منتقل میکنه ... برای چیپستی که کنار Debuger هست چطوره یه فن بزارم ؟ راستی ولتاژ رم رو به ولتاژی که خودش داشت برش نگردونم ؟
ببین تو الان ۲ تا فن ۱۲ سانتی رو گذاشتی کنار هم ، یکی همون فن پشتی و یکی هم فن پاور اون پشتیه به نظرم زیاده و کاربردی نداره اینجا
اون پل جنوبی معمولا زیاد گرم نمیشه که نیاز به فن داشته باشه
نظرم اینه که اون فن پشتیه رو باز کنی بعد با زویه های مختلف بگیری سمت پل شمالی ، یکم زمان بزاری دستت میار فن رو کجا نصب کنی بهترین نتیجه رو میگیری :wink:
فعلا رم رو بیخیال ، برش گردون رو دیفالت تا مشکل این دما رو حل کنیم چون اگر یه قطعهای از کامپیوترت رو 90 درجه باشه رو مرز خطره :1. (28):