tak2750 (02-03-09)
از این کابل ها فقط وقتی میشه استفاده کرد که کارت گرافیک خروجی Composite از طریق پورت DVI داشته باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب وقتی هر سه رو وصل کنید ( Y Pb Pr ) تصویر قاعدتا باید هر سه رنگ رو داشته باشه. فیش آبی یا Pb رو وقتی وصل کنید رنگ آبی هم اضافه میشه ( Pb = Y - B ) و وقتی هر سه فیش رو وصل کنید هر سه رنگ (آبی، سبز، قرمز) باید اضافه بشن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tak2750 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فیش های آبی و قرمز برای مشخص کردن رنگ ها هستند و اگه درشون بیارید تصویر سیاه و سفید میشه. فیش آبی و سبز رو وصل کنید اگه تصویر رنگ آبی نداره یا فیش مشکل داره و یا تبدیل. وقتی فیش قرمز یا Pr رو وصل می کنید رنگ قرمز اضافه میشه.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
tak2750 (02-03-09)
مدل کارت : sapphire 3870 بله داخل کارتن کارت هست و توضیحی هم در موردش نداده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
یه دنیا ممنون فکر کنم مشکل رو گفتید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی رنگ سبز رو میزنم تصویر میاد
وقتی رنگ قرمز رو میزنم تصویر یه خورده قرمز میشه
ولی وقتی فیش ابی رو در میارم یا میزنم هیچ فرقی نمیکنه؟
پس یعنی به احتمال زیاد فیش ابی من مشکل داره؟
فردا میرم یه فیش دیگه میخرم ببینم چطور میشه؟
ذر ضمن اینطور که شما گفتید هر سه ورودی کامپوننت مربوط به تصویر میشه.پس صدا رو باید از بلند گوی کامپیوتر شنید؟اخه به جز این فیش ای وی مثل اینکه یه خورده کوچیکه وبه خوروجی صدای مادر بورد بند نمیشه؟
لطفا به این سوال هم جواب بدید
(من کارت گرافیکم s-video 7 پینه ولی واسه تلوزیون 4 تا پین داره حالا من باید چند پین بگیرم؟)
آخرین ویرایش توسط tak2750 در تاریخ 02-03-09 انجام شده است
درسته. به احتمال زیاد یا فیش آبی ایراد داره.یه دنیا ممنون فکر کنم مشکل رو گفتید.
وقتی رنگ سبز رو میزنم تصویر میاد
وقتی رنگ قرمز رو میزنم تصویر یه خورده قرمز میشه
ولی وقتی فیش ابی رو در میارم یا میزنم هیچ فرقی نمیکنه؟
پس یعنی به احتمال زیاد فیش ابی من مشکل داره؟
فردا میرم یه فیش دیگه میخرم ببینم چطور میشه؟
ذر ضمن اینطور که شما گفتید هر سه ورودی کامپوننت مربوط به تصویر میشه.پس صدا رو باید از بلند گوی کامپیوتر شنید؟اخه به جز این فیش ای وی مثل اینکه یه خورده کوچیکه وبه خوروجی صدای مادر بورد بند نمیشه؟
صدا رو باید جدا با یه همچین تبدیلی از جک استریو 3.5mm مادربرد به صدای استریو تلویزیون تبدیل کنید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
S-Video 7-pin استفاده میشه برای اینکه بشه از همون پورت خروجی Component یا Composite گرفت. این عکس رو ببینید:لطفا به این سوال هم جواب بدید
(من کارت گرافیکم s-video 7 پینه ولی واسه تلوزیون 4 تا پین داره حالا من باید چند پین بگیرم؟)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی هفت پین هست و یکی چهار پین ولی چهار پین اصلی S-Video در یک جا قرار دارند. شما یک کابل S-Video 4-pin تهیه کنید و وصل کنید به پورت S-Video 7-pin کامپیوتر، هر چهار پین به ورودی تلویزیون خروجی های مناسب متصل میشن و کارت گرافیک هم وقتی هیچ کدوم از سه پین دیگه به چیزی متصل نشه متوجه میشه سیگنال خروجی باید از جنس S-Video معمولی باشه (یک پین روشنایی و یک پین رنگ)
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
من باز هم تصویر ندارم : دی
چطور میتونم بگیرم ؟ :دی
از هر دو کابل 4و7 پین هم دارم
ممنون میشم کمکی بکنید ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks