پاسخ: انتقال تصویر از کامپیوتر به تلویزیون
نقل قول:
ممنون...اسم این فیش چیه ؟! مستقیم dvi هم داره ؟ یا باید اول تبدیل بزنیم بعد این ؟؟؟!!! :great:
از این کابل ها فقط وقتی میشه استفاده کرد که کارت گرافیک خروجی Composite از طریق پورت DVI داشته باشه.
نقل قول:
خیلی ممنون که جواب دادید.بالا خره تصویر اومد ولی سیاه و سفیده.من رنگ سبز تبدیل رو به زرد تلوزیون وصل کردم.
در ضمن تلوزیون ما سامسونگه امروز که با دقت نگاه کردم دیدم ورودی کامپوننت هم داره .من رنگ سبز رو به سبز (کنار فیش تلوزیون نوشته y) ورنگ ابی فیش رو به ابی تلوزیون(کنار فیش تلوزیون نوشته pb) وصل کردم ولی باز هم تصویر سیاه وسفید بود.(در ضمن وقتی فیش ابی رو در می اوردم باز هم تصویر وجود داشت).وقتی فیش قرمز رو وصل می کردم رنگ تلوزیون یه خورده عوض میشد.
ولی تصویر سیاه وسفیده و هیچ جوره رنگی نمیشه.حتی با یه تلوزیون دیگه هم امتحان کردم ولی تصویر رنگی نشد .
لطفا بگید باید چیکار کنم؟
در ضمن فیشی که خریدم مدار اینا نداره. شبیه عکس شماست فقط اون یکی سرش 4 تا خروجی داره.
خب وقتی هر سه رو وصل کنید ( Y Pb Pr ) تصویر قاعدتا باید هر سه رنگ رو داشته باشه. فیش آبی یا Pb رو وقتی وصل کنید رنگ آبی هم اضافه میشه ( Pb = Y - B ) و وقتی هر سه فیش رو وصل کنید هر سه رنگ (آبی، سبز، قرمز) باید اضافه بشن.
فیش های آبی و قرمز برای مشخص کردن رنگ ها هستند و اگه درشون بیارید تصویر سیاه و سفید میشه. فیش آبی و سبز رو وصل کنید اگه تصویر رنگ آبی نداره یا فیش مشکل داره و یا تبدیل. وقتی فیش قرمز یا Pr رو وصل می کنید رنگ قرمز اضافه میشه.
نقل قول:
این فیشی که شما در اختیار دارید احتمال زیاد فقط تصویر هست شما مدل کارتتون رو بگید ایا این کابل ها درون جعبه کارتتون بوده؟
مدل کارت : sapphire 3870 بله داخل کارتن کارت هست و توضیحی هم در موردش نداده!
نقل قول:
از این کابل ها فقط وقتی میشه استفاده کرد که کارت گرافیک خروجی Composite از طریق پورت DVI داشته باشه.
خب وقتی هر سه رو وصل کنید ( Y Pb Pr ) تصویر قاعدتا باید هر سه رنگ رو داشته باشه. فیش آبی یا Pb رو وقتی وصل کنید رنگ آبی هم اضافه میشه ( Pb = Y - B ) و وقتی هر سه فیش رو وصل کنید هر سه رنگ (آبی، سبز، قرمز) باید اضافه بشن.
فیش های آبی و قرمز برای مشخص کردن رنگ ها هستند و اگه درشون بیارید تصویر سیاه و سفید میشه. فیش آبی و سبز رو وصل کنید اگه تصویر رنگ آبی نداره یا فیش مشکل داره و یا تبدیل. وقتی فیش قرمز یا Pr رو وصل می کنید رنگ قرمز اضافه میشه.
یه دنیا ممنون فکر کنم مشکل رو گفتید.
وقتی رنگ سبز رو میزنم تصویر میاد
وقتی رنگ قرمز رو میزنم تصویر یه خورده قرمز میشه
ولی وقتی فیش ابی رو در میارم یا میزنم هیچ فرقی نمیکنه؟
پس یعنی به احتمال زیاد فیش ابی من مشکل داره؟
فردا میرم یه فیش دیگه میخرم ببینم چطور میشه؟
ذر ضمن اینطور که شما گفتید هر سه ورودی کامپوننت مربوط به تصویر میشه.پس صدا رو باید از بلند گوی کامپیوتر شنید؟اخه به جز این فیش ای وی مثل اینکه یه خورده کوچیکه وبه خوروجی صدای مادر بورد بند نمیشه؟
لطفا به این سوال هم جواب بدید
(من کارت گرافیکم s-video 7 پینه ولی واسه تلوزیون 4 تا پین داره حالا من باید چند پین بگیرم؟)
نقل قول:
یه دنیا ممنون فکر کنم مشکل رو گفتید.
وقتی رنگ سبز رو میزنم تصویر میاد
وقتی رنگ قرمز رو میزنم تصویر یه خورده قرمز میشه
ولی وقتی فیش ابی رو در میارم یا میزنم هیچ فرقی نمیکنه؟
پس یعنی به احتمال زیاد فیش ابی من مشکل داره؟
فردا میرم یه فیش دیگه میخرم ببینم چطور میشه؟
ذر ضمن اینطور که شما گفتید هر سه ورودی کامپوننت مربوط به تصویر میشه.پس صدا رو باید از بلند گوی کامپیوتر شنید؟اخه به جز این فیش ای وی مثل اینکه یه خورده کوچیکه وبه خوروجی صدای مادر بورد بند نمیشه؟
درسته. به احتمال زیاد یا فیش آبی ایراد داره.
صدا رو باید جدا با یه همچین تبدیلی از جک استریو 3.5mm مادربرد به صدای استریو تلویزیون تبدیل کنید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
لطفا به این سوال هم جواب بدید
(من کارت گرافیکم s-video 7 پینه ولی واسه تلوزیون 4 تا پین داره حالا من باید چند پین بگیرم؟)
S-Video 7-pin استفاده میشه برای اینکه بشه از همون پورت خروجی Component یا Composite گرفت. این عکس رو ببینید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یکی هفت پین هست و یکی چهار پین ولی چهار پین اصلی S-Video در یک جا قرار دارند. شما یک کابل S-Video 4-pin تهیه کنید و وصل کنید به پورت S-Video 7-pin کامپیوتر، هر چهار پین به ورودی تلویزیون خروجی های مناسب متصل میشن و کارت گرافیک هم وقتی هیچ کدوم از سه پین دیگه به چیزی متصل نشه متوجه میشه سیگنال خروجی باید از جنس S-Video معمولی باشه (یک پین روشنایی و یک پین رنگ)
من باز هم تصویر ندارم : دی
چطور میتونم بگیرم ؟ :دی
از هر دو کابل 4و7 پین هم دارم
نقل قول:
من باز هم تصویر ندارم : دی
چطور میتونم بگیرم ؟ :دی
از هر دو کابل 4و7 پین هم دارم
ممنون میشم کمکی بکنید ....