SajjadKhati (04-07-17), salpc (04-07-17)
v-sync را فعال کن ببین باز هم گیر داره یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (04-07-17), salpc (04-07-17)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
توی hawx 1 فعاله
ولی فکر کنم بازی hawx 1 چون قدیمی هه واسه همین مشکل داره
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
salpc (04-07-17)
|
مهندس جان مشخصات سیستم ت رو میگی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (04-07-17)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه سیستم نیست
سیستم به روزه
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
salpc (04-07-17)
در حالت غیر فعال هم تست بزن .hawk 2 را هم تست بزنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (04-07-17)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
غیر فعال هم تست کردم
تا جایی که یادم میاد فرقی نداشت
hawx 2 رو فکر کنم چون موقع نصبش به اینترنت وصل بودم ، فهمید تقلبی هه و دیگه بالا نمیاد (احتمالا باید ویندوز مجدد نصب کنم)
حالا مشکلی نیست
سلام
need for speed rivals رو داری تست کنی ببینی می کشه
SajjadKhati (04-07-17)
اره تو اینترنت سریع غیر فعال میشه .ولی نسبت به نسخه 1 پیشرفت های خوبی داشته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (04-07-17)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
نه ندارم
کشیدن که میکشه ولی توی چه تنظیمی مهمه
حتی بازی های روز و سال ساخت 2016 و 2017 رو هم میکشه (این بازی واسه 2013 هه) توی تنظیمات کم یا متوسط و ریزولیشن 720p (در آنتی آلیاس fxaa یا حداکثر 2x و ...)
با نسخه جدید افتر برنر msi میتونی همه موارد رو چک کنی . فریم را توی ویندوز 10 و dx12 به علاوه مشخصات دیگه نشون میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی ویدیوی زیر هم مشخصه
http://www.aparat.com/v/0I21k
SajjadKhati (04-07-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks