مهندس جان مشخصات سیستم ت رو میگی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهندس جان مشخصات سیستم ت رو میگی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (04-07-17)
|
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه سیستم نیست
سیستم به روزه
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
salpc (04-07-17)
در حالت غیر فعال هم تست بزن .hawk 2 را هم تست بزنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (04-07-17)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
غیر فعال هم تست کردم
تا جایی که یادم میاد فرقی نداشت
hawx 2 رو فکر کنم چون موقع نصبش به اینترنت وصل بودم ، فهمید تقلبی هه و دیگه بالا نمیاد (احتمالا باید ویندوز مجدد نصب کنم)
حالا مشکلی نیست
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
سلام
need for speed rivals رو داری تست کنی ببینی می کشه
SajjadKhati (04-07-17)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
نه ندارم
کشیدن که میکشه ولی توی چه تنظیمی مهمه
حتی بازی های روز و سال ساخت 2016 و 2017 رو هم میکشه (این بازی واسه 2013 هه) توی تنظیمات کم یا متوسط و ریزولیشن 720p (در آنتی آلیاس fxaa یا حداکثر 2x و ...)
|
با نسخه جدید افتر برنر msi میتونی همه موارد رو چک کنی . فریم را توی ویندوز 10 و dx12 به علاوه مشخصات دیگه نشون میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی ویدیوی زیر هم مشخصه
http://www.aparat.com/v/0I21k
SajjadKhati (04-07-17)
الان توی سیستم پسر خاله ام گرافیک رو نصب کردم (با هم گرافیکو خریدیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) . hawx 2 رو توی سیستمش نصب کردم ولی یه بار بالااومد و نمیدونم چرا دیگه ارور نصب نبودن به شبکه رو میده و بالا نمیاد (کلا به اینترنت وصل نیست و موقع نصب هم نبود)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی namco ace combat AH رو نصب کردم. اینم دقیق مثل hawx 1 هست . 60 فریم میده ولی وقتی هواپیما رو دور خودش میچرخونم ، ریپ کوچولو میزنه . این 60 فریم رو در صورتی که AA رو خاموش کنم میده ولی اگه روشنش کنم ، 20 تا 30 فریم میده (میانگینش 23 فریم). با این فریم توی این بازی ، اصلا نمیشه بازی کرد مخصوصا وقتی هواپیما رو میچرخونم دور خودش و سر آدم درد میگیره . ولی همین 20 فریم رو هم توی crysis 3 میداد ولی قابل قبول بود و ریپ هاش بسیار بسیار کمتر از این ( که میانگینش 23 فریم بود) ، بود
میگم نکنه خاصیت بازی های هواپیمایی این جوری هه ؟ کلا موقع چرخش خودشو نشون میده
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی نمیدونم کجای نرم افزار رو باید دستکاری کنم تا موقع بازی ، اون صفحه (که توی لینک آموزشی که دادی) رو بیاره و فریم رو بده
نسخه ی افتربارنر ام 4.2 هه
حتما باید 4.4 باشه؟
بعد کجاشو باید دستکاری کنم؟
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 04-07-17 انجام شده است
آخرین ورژن را گذاشتم همون 4.4.0برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم لینک آموزش
آموزش Monitoring سیستم با MSI Afterburner
SajjadKhati (04-07-17), salpc (04-07-17)
بلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که حدس زده بودم ، درست بود . در tomb raider 2016 و ریزولیشن 720p و AA FXAA و تنظیمات متوسط و دایرکت ایکس 12 ، حداقل 15 فریم و حداکثر 30 فریم داد . اغلب و بصورت میانگین ، 19 تا 23 فریم میده (البته بدون اورکلاک . با اورکلاک ، 2 تا 3 فریم بیشتر میده) که برای این حد هزینه خوبه و این حد فریم هم هر چند لرزش کوچولو (زمانی که زیر 20 فریم میره) ، داره ولی قابل قبوله و خوبه
برای ace combat هم همونطور که fraps هم گفته بود ، 60 فریم بود
ممنون
AMD>INTEL (05-07-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks