ممنون از همه :11():
گرافیک MSI GT 730 2GB DDR5 رو گرفتم . گرافیک با ارزش خرید خوبی هه . همونطور که مشخص بود ، بازی های روز رو توی تنظیمات پایین یا متوسط و در ریزولیشن 720P میکشه
من فقط بازی tomb raider 2016 رو تست کردم که توی تنظیمات medium و Anti Alias FXAA و در ریزولیشن 720P و دایرکت ایکس 12 ، خوب کشید (حدود 20 تا 25 فریم میداد که خوب بود. البته تخمینی میگم چون نرم افزار fraps توی دایرکت ایکس 12 کار نمیکنه که بگه چند فریم میداد) . (البته سبک بازی اش فراماسونری و کاملا مشخص بود ، بماند) . بازی روز دیگه ای نداشتم
crysis 3 رو توی medium و توی 720p ، مقدار 20 فریم داد که خوب بود و حداقل قابل تحمل بود
بازی Dirt 3 رو هم توی فول اچ دی و حداکثر تنظیمات ، 30 فریم داد که کاملا خوب بود
با این حال ، توی hawx 1 توی فول اچ دی و حداکثر تنظیمات ، 60 فریم داد که باز هم مثل قضیه ی قبلی ، یه کم گاهی اوقات ریپ میزد . نمیدونم بازی های دیگه مثل Dirt 3 که 30 فریم میداد کاملا روان بود ولی بازی hawx 1 که 60 فریم میده ، چرا گاها ریپ میزنه!! به گرافیک بازی اش مربوطه یا برنامه نویسی اش؟! (یا حتی توی tomb raider 2016 هم با اون تنظیمات ، روان بود و حداقل اینکه ریپ های بسیار خفیفی داشت که کاملا قابل چشم پوشی بود)
توی موتور ری تریس After Effect که از کودا استفاده میکرد ، هم فوق العاده رندرش سریعتر شد (بالای 10 برابر سریعتر)
بالاخره اینکه ارزش خرید خوبی داره و از این بهتر ، اگه قیمت GT 1030 که در آینده میاد تا 350 تومن باشه ، اونم ارزش خرید برای کسایی که نمیخوان زیاد برای گرافیک خرج کنن داره
اورکلاکش هم کردم و توی یه تست ای که 34 فریم میداد ، 37 فریم داد (البته حافظه شو تا 140 مگاهرتز و پردازنده شو تا 60 مگاهرتز اورکلاک کردم که این نتیجه رو داد ولی اورکلاک بیشتر از این مقدار دیگه تاثیری نداشت) . همین مقدار اورکلاک کافی بود؟